Skiferie med vennerne

Sjov i venners lag Tag på skiferie med vennegruppen

Grupperejser på ski har i over 20 år været en af Nortlanders spidskompetencer.

Vi har, med de mange års erfaring, de helt rigtige værktøjer til at skræddersy jeres næste skiferie, så den bliver lige nøjagtig, som den skal være.

Der er mange ting ved en skiferie, du kan glæde dig til – skiløbet, hyggen, festlighederne. Men også at tilbringe kvalitetstid med dem, du rejser med.

Når du tager på ski med vennerne deler I en helt unik oplevelse, som er noget, kun I har sammen. Pisterne indtages i fællesskab og I mødes på en solterrasse i terrænet til den første afterski for måske derefter at fortsætte festen nede i byen. Skiløbet er grundlæggende det samme, uanset hvem, du er på skiferie med, men afterskien kan variere alt efter om du er afsted med svigermor eller dine bedste venner.

Typer af afterski i Alperne

  • Østrig: Det er lige før, de har patent på konceptet. Det er i hvert fald de glade østrigere, der får os til at skåle i højt ølskum og skråle i højt humør. Læs mere om afterski i Østrig her. 

  • Frankrig: Pumpende tung bas, dans på bordene og festlig stemning med kreative DJ's og cabaret-shows hos f.eks. afterski-kæden La Folie Douce. Læs mere om afterski i Frankrig her.

  • Italien: Lidt mere laid back og hyggelig stemning med sol og aperol spritz på store terrasser badet i sol. Ikke desto mindre kan man stadig godt finde en god fest.

Læs mere om en afterski-tur her.

 

Destinationer der er gode til venner på ski

På ski med vennerne Skiferie med afterski i Alperne

En skiferie skal være noget, du ser frem til og glæder dig til. Et lyspunkt ude i fremtiden, der får dig gennem de mørke vinterdage herhjemme.

Skiløbet vil langt hen ad vejen være det samme, om du så rejser med familien, kollegaerne, eller vennerne. De fleste kan også hygge sig i alle tre selskaber – en bombardino eller varm kakao med flødeskum smager vel af det samme, om du drikker den med din far, Lars nede fra regnskabsafdelingen, eller din bedste ven.

Men at tage til afterski med din gamle moster, er bare ikke helt det samme som at fyre den af med dine bedste venner. Ligeledes kan far med det dårlige knæ, ikke følge med dig i powderen, med hans meget lange og smalle ski fra forrige århundrede.

Hvorfor en skirejse med vennerne?

  • Dig og vennerne er det samme sted i livet – både fysisk og mentalt – og har derfor samme prioriteringer og forventninger til skiferien.
  • Du kan være mere spontan sammen med vennerne end med familien, og dermed få en kompromisløs skiferie, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.
  • Frihed på pisten! I kan køre på ski sammen, hver for sig eller i mindre grupper – og så samles til en frokost eller fadøl i solen, henover frokosttid, hvor I evaluerer dagen og udveksler skioplevelser sammen.
  • Du får ikke en bedre afterski end med vennerne. Hyg jer over en fadøl til lyden af schlager i baggrunden. Dans, grin og tal om gamle dage i hinandens selskab.
  • I får en fælles oplevelse for livet, som I med glæde kan se tilbage på og mindes om sammen, når I fremover mødes.

Her får du vores bud på destinationer, der alle råder over fremragende skiområder med udfordringer til alle, både de rutinerede i gruppen, men også dem, der er med for første gang.

Destinationer der samler jer som gruppe, hvad end om det er på pisten, afterskien, i nattelivet, eller i forbindelse med aktiviteter, der rækker ud over pisterne.

Afterski er en hovedingrediens på skiferien

Støvledans, schlagermusik, fællessang og store øl på fad. For rigtig mange skiløbere, er afterskien en af ferieugens daglige højdepunkter. Det er umuligt sige Gøg uden at sige Gokke, Norge uden at sige myseost og skiferie uden at sige afterski. At fjerne afterskien fra skiferien, ville være som at fjerne Kylling fra Bamses billedbog.

Hvor skørt det end lyder, så betyder det altså noget at slå sig løs på bordene udstyret med hjelm, tunge skistøvler og en bier vom fass solidt placeret i den ene vante. For hvornår kan man ellers lige gøre det, uden at det virker en smule akavet? Skiferien tillader den slags, og hvor er det bare befriende!

Afterski i Alperne er mange ting

Afterski kan naturligvis også betyde at nyde en drink i eftermiddagssolen, mens du flader ud i en solstol. Det er dermed et frirum, helt unikt for skiferien, med plads til afslapning, sjov og ballade.

Nedenfor finder du et overblik over destinationer i Østrig, Frankrig og Italien, der byder på det absolut bedste afterski. Så er det op til dig at vælge. Og det kan blive et svært valg, da alle destinationer byder på noget unikt, både indenfor skiløb og afterski.

Afterski i Østrig

I Østrig får du en klassisk afterski-stemning med ølkrus, fællesskål og -skrål, samt hvad der ellers dertil hører.

Afterski i Frankrig

I Frankrig er der feststemning, dans på bordene og tung bas for alle pengene, når dørene åbner op til f.eks. La Folie Douce, der findes flere steder i de franske Alper.

Afterski i Italien

I Italien er der som regel en mere hyggelig og afdæmpet stemning med høj sol og udeservering. Når det er sagt, så udelukker det dog ikke en fed afterski-stemning.

Kort ophold og julefrokost i Alperne

En gruppeskirejse med vennerne eller kollegerne kan også laves i en kort julefrokostversion som et såkaldt short stay i december. Læs mere om julefrokost i Alperne her.

Uanset hvad du er til, så finder du det i Alperne med Nortlander.

Vi gør opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukkede på grund af COVID-19. 

Få et tilbud på skiferien med vennerne

Vil du gerne på skiferie med alle vennerne? Så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med et godt tilbud til jer.