Skiferie og afterski med vennerne

I venners lag er der fest i luften Tag på skiferie og afterski med vennerne

Grupperejser på ski har i over 20 år været en af vores spidskompetencer, og vi har, med de mange års erfaring, de helt rigtige værktøjer til at skræddersy lige nøjagtig jeres næste skiferie. 

Glæd dig til en god oplevelse

En skiferie skal helst være noget, du ser frem til og glæder dig til. Et lyspunkt ude i fremtiden, der får dig gennem de mørke vinterdage herhjemme. Der er mange ting ved en skiferie, du kan glæde dig til – skiløbet, hyggen, festlighederne. Men også at tilbringe kvalitetstid med dem, du rejser med.

En skiferie uden begrænsninger

Skiløbet vil langt hen ad vejen være det samme, om du så rejser med familien, kollegaerne, eller vennerne. De fleste kan også hygge sig i alle tre selskaber – en bombardino eller varm kakao med flødeskum smager vel af det samme, om du drikker den med din far, Lars nede fra regnskabsafdelingen, eller din bedste ven. Men at tage til afterski med din gamle moster, er bare ikke helt det samme som at fyre den af med dine bedste venner. Ligeledes kan far med det dårlige knæ, ikke følge med dig i powderen, med hans lange, smalle carvingski fra forrige århundrede.

Hvorfor en skirejse med vennerne?

  • Dig og vennerne er det samme sted i livet – både fysisk og mentalt – og har derfor samme prioriteringer og forventninger til skiferien.
  • Du kan være mere spontan sammen med vennerne end med familien, og dermed få en kompromisløs skiferie, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.
  • Frihed på pisten! I kan køre på ski sammen, hver for sig eller i mindre grupper – og så samles til en frokost eller fadøl i solen, henover frokosttid, hvor I evaluerer dagen og udveksler skioplevelser sammen.
  • Du får ikke en bedre afterski end med vennerne. Hyg jer over en fadøl til lyden af schlager i baggrunden. Dans, grin og tal om gamle dage i hinandens selskab.
  • I får en fælles oplevelse for livet, som I med glæde kan se tilbage på og mindes om sammen, når I fremover mødes.

Herunder får du fem bud på destinationer, der alle råder over fremragende skiområder med udfordringer til alle, både de rutinerede i gruppen, men også dem, der er med for første gang. Destinationer der samler jer som gruppe, hvad end om det er på pisten, afterskien, i nattelivet, eller i forbindelse med aktiviteter, der rækker ud over pisterne.

Afterski er en hovedingrediens på skiferien

Støvledans, schlagermusik, fællessang og store øl på fad. For rigtig mange skiløbere, er afterskien en af ferieugens daglige højdepunkter. Det er umuligt sige Gøg uden at sige Gokke, Norge uden at sige myseost og skiferie uden at sige afterski. At fjerne afterskien fra skiferien, ville være som at fjerne Kylling fra Bamses billedbog.

Hvor skørt det end lyder, så betyder det altså noget at slå sig løs på bordene udstyret med hjelm, tunge skistøvler og en bier vom fass solidt placeret i den ene vante. For hvornår kan man ellers lige gøre det, uden at det virker en smule akavet? Skiferien tillader den slags, og hvor er det bare befriende!

Afterski i Alperne er mange ting

Afterski kan naturligvis også betyde at nyde en drink i eftermiddagssolen, mens du flader ud i en solstol. Det er dermed et frirum, helt unikt for skiferien, med plads til afslapning, sjov og ballade.

Nedenfor finder du et overblik over destinationer i Østrig, Frankrig og Italien, der byder på det absolut bedste afterski. Så er det op til dig at vælge. Og det kan blive et svært valg, da alle destinationer byder på noget unikt, både indenfor skiløb og afterski.

Afterski i Østrig

I Østrig får du en klassisk afterski-stemning med ølkrus, fællesskål og -skrål, samt hvad der ellers dertil hører.

Afterski i Frankrig

I Frankrig er der feststemning, dans på bordene og tung bas for alle pengene, når dørene åbner op til f.eks. La Folie Douce, der findes flere steder i de franske Alper.

Afterski i Italien

I Italien er der som regel en mere hyggelig og afdæmpet stemning med høj sol og udeservering. Når det er sagt, så udelukker det dog ikke en fed afterski-stemning.

Kort ophold og julefrokost i Alperne

En gruppeskirejse med vennerne eller kollegerne kan også laves i en kort julefrokostversion som et såkaldt short stay i december. Læs mere om julefrokost i Alperne her.

Uanset hvad du er til, så finder du det i Alperne med Nortlander.

Her skal jeres skirejse gå hen

Østrig - St. Anton

Verdensklasse alpestemning venter jer i Østrigs topdestination!

Læs mere om St. Anton

Det er svært at forestille sig en skiferie i Østrig med vennerne uden afterski. Og St. Anton er heldigvis ingen undtagelse. Her får I afterski i verdenklasse – og meget mere!

St. Anton er uden tvivl Østrigs sværvægter indenfor skiferier, og I har derfor alle muligheder for jeres fødder her. Uanset om det handler om kulinariske oplevelser, pister i kilometervis, byliv, natteliv eller luksushoteller, så har St. Anton det!

Har du spørgsmål til

Østrig - St. Anton?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

Østrig - Saalbach/Hinterglemm

Skrål til shlagermusik i Østrigsk pudder-paradis

Læs mere om Saalbach/Hinterglemm

Med hundredevis af pistekilometer i et moderne liftsystem og terræn til alle niveauer og temperamenter – herunder særdeles godt til offpiste – er Saalbach/Hinterglemm en fremragende destination for årets skitur med vennerne.

Hvis fabelagtige skiforhold ikke er nok, så er Saalbach/Hinterglemm kendt for uovertruffen afterski, der kan få hele gruppen op i gear. Hiv vennerne med ind på Hinterhag Alm til en omgang fadøl og fælleskrål på omkvædet til "Sweet Caroline", og der er ikke et øje tørt!!

Har du spørgsmål til

Østrig - Saalbach/Hinterglemm?

Frederik Stoltenborg

Tlf.: 3318 8359

frederik.stoltenborg@nortlander.dk

Østrig - Ischgl

Den perfekte kombination til venneskiferien i Østrig

Læs mere om Ischgl

Den perfekte blanding af sublime skiforhold og eminent natteliv. Byen kan begge dele, og gør det godt! I Ischgl får du endda skiløb i to forskellige lande, da området strækker sig indover grænsen til Schweiz. Desuden er der forhold i topklasse for snowboardere, så alle i vennegruppen bliver tilgodeset. Det moderne og gennemtænkte liftsystem gør, at hele området er yderst sammenhængende.

Den bedste afterski finder I på det stemningfyldte Kitzloch, og vil I videre ud i nattelivet er det sprudlende Kuhstall the place to be!

Har du spørgsmål til

Østrig - Ischgl?

Sophie Børglum

Tlf.: 3318 8352

sophie.borglum@nortlander.dk

Østrig - Schladming

Skiløb og afterski i den absolutte verdenselite!

Læs mere om Schladming

VM-byen Schladming hører uden tvivl til et af de bedste skiområder i Østrig med enestående skiløb for såvel begyndere som øvede skiløbere.

Den gamle mineby byder på et væld af gode restauranter, cafeer og pubber for slet ikke at tale om afterskibarerne, med Europas største afterskisted Hohenhaus Tenne, hvor man danser på bordene til solen går ned.

Har du spørgsmål til

Østrig - Schladming?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

Frankrig - Alpe d'Huez

Skiløb og aktiviteter for enhver smag i Frankrigs mest solrige destination

Læs mere om Alpe d´Huez

Sne, sol, blå himmel og aktiviteter så langt øjet rækker. Alpe d'Huez er en legendarisk destination, der udover ægte fransk alpinstemning, er kendt for sin etape i Tour de France!

Udover hyggen i den charmerende og stemningsfyldte gamle bydel er der naturligvis også afterski og et pulserende natteliv, til når I gerne vil ud og vifte med ørerne. Her er det berømte franske alpefænomen La Folie Douce så absolut et must at besøge på pisten!

Har du spørgsmål til

Frankrig - Alpe d'Huez?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

Frankrig - Val d'Isère

Creme de la creme af fransk skiløb og byliv!

Læs mere om Val d'Isère

Sammen med nabområdet Tignes, byder Val d'Isère på 300 kilometer piste at boltre sig på, for dig og vennerne. Udover at være et af de absolut bedste skiområder i Europa, så byder Val d'Isère på meget mere end "bare" skiløb.

Når mørket sænker sig, er der rig mulighed for vild afterski og natteliv. En oplagt destination for vennegruppen, der vil have det hele – og mere til.

Har du spørgsmål til

Frankrig - Val d'Isère?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

Frankrig - Val Thorens

Verdens bedste skisportsby med afterski i topklasse!

Læs mere om Val Thorens

Her er alt, hvad en skirejse med venner skal indeholde. I får pisterne nærmest lige ved døren og noget af verdens bedste skiløb.

De festglade skigæster er garanteret fuld gang i den med afterski-fænomenet La Folie Douce, kæden der på pisten altid åbner op for sjov og ballade med cabaret og masser af underholdning. Og nede i byen fortsætter festen så længe, I har lyst.

Har du spørgsmål til

Frankrig - Val Thorens?

Maria Støckler

Tlf.: 3363 0345

maria@nortlander.dk

Italien - Livigno

Toldfrit og gang i den.

Læs mere om Livigno

Byen, med sin italienske charme og gæstfrihed har er en laid-back atmosfære, som du kun kan finde det i Italien.

Her er fabelagtigt skiløb, lækker italiensk mad og afterski for enhver!

Har du spørgsmål til

Italien - Livigno?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

Italien - Canazei

Enormt pistenetværk og lækker mad og drikke til gode priser

Læs mere om Canazei

Indbegrebet af Bella Italia! Billedsmukke Canazei har 1.200 pistekilometer, en solstatistik som Mallorca og et gastronomisk højt bundniveau.

Afterski er der masser af i det tyrolsk-influerede italienske kraftcenter af en destination!

Har du spørgsmål til

Italien - Canazei?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

FÅ ET TILBUD PÅ VENNESKIFERIEN

Vil du gerne på skiferie med alle vennerne? Så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med et godt tilbud til jer.