Skiferie med vennerne

Sjov i venners lag Tag på skiferie med vennegruppen

Grupperejser på ski har i over 20 år været en af Nortlanders spidskompetencer.

Vi har, med de mange års erfaring, de helt rigtige værktøjer til at skræddersy jeres næste skiferie, så den bliver lige nøjagtig, som den skal være.

Der er mange ting ved en skiferie, du kan glæde dig til – skiløbet, hyggen, festlighederne. Men også at tilbringe kvalitetstid med dem, du rejser med.

På ski med tøserne eller gutterne

Når du tager på ski med vennerne deler I en helt unik oplevelse, som er noget, kun I har sammen. Pisterne indtages i fællesskab, og I mødes på en solterrasse i terrænet til den første forfriskning for måske derefter at fortsætte på en restaurant eller lignende nede i byen.

Skiløbet er grundlæggende det samme, uanset hvem, du er på skiferie med, men hvad du laver om aftenen kan variere alt efter om du er afsted med svigermor eller dine bedste venner.

Læs mere om en skitur med vennerne her.

Destinationer der er gode til venner på ski

På ski med vennerne Gruppe-skiferie i Alperne

En skiferie skal være noget, du ser frem til og glæder dig til. Et lyspunkt ude i fremtiden, der får dig gennem de mørke vinterdage herhjemme.

Skiløbet vil langt hen ad vejen være det samme, uanset om du rejser med familien, kollegerne, eller vennerne.

De fleste af os kan også hygge sig i alle tre slags selskab – en Aperol eller varm kakao med flødeskum smager vel af det samme, om du drikker den med din far, Bente fra regnskabsafdelingen eller din bedste ven.

Men at tage i byen med din gamle moster, er bare ikke helt det samme som at fyre den af med dine bedste venner. Ligeledes kan far med det dårlige knæ, ikke følge med dig i powderen, med hans meget lange og smalle ski fra forrige århundrede.

Hvorfor en skirejse med vennerne?

  • Du og vennerne er det samme sted i livet – både fysisk og mentalt – og har derfor samme prioriteringer og forventninger til skiferien.
  • Du kan være mere spontan sammen med vennerne end med familien, og dermed få en kompromisløs skiferie, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.
  • Frihed på pisten! I kan køre på ski sammen, hver for sig eller i mindre grupper – og så samles til en frokost eller fadøl i solen, henover frokosttid, hvor I evaluerer dagen og udveksler skioplevelser sammen.
  • Du får ikke en bedre aften end med vennerne. Hyg jer over en fadøl til lyden af schlager i baggrunden. Dans, grin og tal om gamle dage i hinandens selskab.
  • I får en fælles oplevelse for livet, som I med glæde kan se tilbage på og mindes om sammen.

Gode steder at tage på skiferie i en gruppe

Her får du vores bud på destinationer, der alle råder over fremragende skiområder med udfordringer til alle, både de rutinerede i gruppen, men også dem, der er med for første gang.

Destinationer der samler jer som gruppe, hvad end om det er på pisten, i byen eller i forbindelse med aktiviteter, der rækker ud over pisterne.

Kort ophold og julefrokost i Alperne

En gruppeskirejse med vennerne eller kollegerne kan også laves i en kort julefrokostversion som et såkaldt short stay i december. Læs mere om julefrokost i Alperne her.

Uanset hvad du er til, så finder du det i Alperne med Nortlander.

Vedrørende afterski og Covid-19

Der er en traditionel kultur omkring livlig afterski i Alperne, men grundet situationen lige nu, opfordrer vi kraftigt til, at alle vores gæster følger sundhedsmyndighederne retningslinjer, og er opmærksomme og forsigtige, mens de er på skiferie.

Vi gør desuden opmærksom på, at barer, butikker, restauranter og andre faciliteter kan have restriktioner eller være lukket på grund af Covid-19. Hold dig orienteret om din destination og eventuelle restriktioner her.

Få et tilbud på skiferien med vennerne

Vil du gerne på skiferie med alle vennerne? Så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med et godt tilbud til jer.