Frankrig, Val Thorens

Apartment Les Temples du Soleil

Fakta

Om Apartment Les Temples du Soleil

Skilejlighederne Les Temples du Soleil ligger lige ved hovedpisten i verdens bedste skiomåde, Val Thorens - det bliver næsten ikke bedre!

Når sneen falder i Alperne, er Val Thorens et yndet rejsemål for os skientusiaster. Les Temples du Soleil ligger på denne populære skisportsbys skrånende bjergside, og tilbyder sig, som meget mere end bare et sted at bo.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Ømme skiben bør komme af enten skiløb eller dans til afterski. Kilometerlange gåture i skistøvler for at finde pisten, baren eller det nærmeste supermarked, er vi ikke begejstrede for. Hvis du har det på samme måde, så er vores skilejligheder i Temples du Soleil-komplekset stedet for dig.

De ømme skiben, kan vi ikke gøre noget ved, men vi kan garantere, at de ikke skal gå unødvendige kilometer for at ramme pisten. Den løber nemlig lige uden for hoveddøren, så det er bare at komme afsted og nyde det – Men ingen klager over benene tak!

Pakkeløsning

For at aflaste de føromtalte ben yderligere, har vi samlet alt det nødvendige for en gennemført skiferie i de fire bygninger, som komplekset består af. Supermarkedet leverer de nødvendige dagligvarer til aftenens hjemmelavede herligheder, baren leverer de nødvendige kolde øl til at holde festen i gang og restauranterne sørger for de nødvendige aftener væk fra lejlighedens kødgryder.

Skulle gruppens kok, mod al forventning, have lyst til at holde fri og nyde ferien, så er det også muligt at tilkøbe morgenmad eller halvpension på restaurant La Grange på Les Temples du Soleil. Derudover har Temples du Soleil egen skibutik, så du hurtigt og nemt kan få lejet eller købt det nødvendige udstyr.

Skilejlighed med mere

Lejlighederne er både til den lille familie på fire eller den lidt større gruppe på seks personer, og de har alle bad og toilet samt en lækker sydvendt balkon, hvorpå I enten kan nyde aftensolen eller hænge de sure skisokker til aflugtning – sidstnævnte kan dog resultere i frosne sokker.

Vi glæder os til at komme på lejlighedsbesøg hos jer i Temples du Soleil.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

*Minimumsalderen for at bo på Les Temples du Soleil uden en forælder eller værge er 18 år.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation i Parking P2. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 50 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 300 m

Værelset

Slut rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Parkering (mod betaling): on demand

Skirum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 1-værelses 4 personer

Til maksimum 4 pers. 22-25 kvm. indrettet med kabine og opholdsrum med soveplads, dusch/wc og køkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og opvaskemaskine. Stuen: Opholdsstue med 2 enkeltmandssovesofaer og en kabine med køjeseng
Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Køleskab -Håndklæder -Brødrister -TV -Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 2-værelser 4 personer

2-værelses lejlighed på 28 kvm til 4 personer. Lejligheden er indrettet med køkken/opholdsrum med to sovepladser, et rum med to enkeltsenge eller køjeseng og badeværelse.
Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Køleskab -Håndklæder -Brødrister -TV -Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 2-værelses 5 personer

Til maksimum 5 pers. 28 - 30 kvm. indrettet med 1 soveværelse, opholdsrum med soveplads, dusch/wc og køkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og opvaskemaskine. Nogle med balkon. Stuen: Opholdsstue med 2 single sovesofaer og 1 udtræksseng. Soveværelse: Dobbeltseng.
Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Køleskab -Håndklæder -Brødrister -TV -Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 2-værelses 7 personer

Til maksimum 7 pers. 35 - 40 kvm. indrettet med 1 soveværelse, opholdsrum med soveplads, dusch/wc og køkken med kogeplader, køleskab, mikroovn og opvaskemaskine. Nogle med balkon. Stuen: Opholdsstue med 2 single sovesofaer og en udtræksseng.
Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Mikrobølgeovn - Køleskab -Håndklæder -Brødrister -TV -Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes