Livigno

Skiferier til Livigno Toldfrie og livlige Livigno

Livigno er en by der emmer af italiensk charme og gæstfrihed. Her er en laid-back atmosfære, som du kun kan finde det i Italien.

Ikke nok med det, så kan byen også prale af at være indehaver af et storslået skiområde, hvor alle kan være med.

Når lifterne lukker og slukker for dagen, er der masser at give sig til i byen. Her finder du toldfri shopping, et væld af restauranter, barer og generelt masser af liv.

Fem hurtige om Livigno

  • Toldfri by
  • God shopping
  • Velpræparerede pister
  • Gode snestatistikker
  • Skiløb til alle niveauer

Læs mere om Livigno her

Fakta om Livigno

115 km pister

33 lifte

40 kmBlå pister
55 kmRøde pister
20 kmSorte pister

Livigno

Byens højde 1816 m

Højeste skiløb 2796 m

Liftkapacitet 46000 per/t

Off-piste Ja

Længste nedfart 5 km

Fun-parkJa

Skiløb

Børn

Begyndere

Øvede

Eksperter

Off-piste

Snowboard

Byen

Charme

After-ski

Shopping

Spisesteder

Webcam

Livigno

Mottolino

Lago

Passo del Gallo

Trepalle

Vores indkvarteringer i Livigno

AccommodationTypes

Skirejser til Livigno Skirejsen til Livigno har det hele

Hvis du er restaurant- eller hotelejer i en skiby, hvor man kan slippe af sted med ikke at betale told, er det svært at være utilfreds. Hvis det dertilhørende skiområde så oven i købet fuldt ud kan sammenlignes med andre italienske topområder, bør grundstenen til en varig succes være lagt. Sådan er det også, når vi taler om Livigno i Italien.

På en skiferie til Livigno er der skiløb for alpinister på alle niveauer. Lige omkring byen er der store områder, hvor begyndere, børn og let øvede skiløbere kan slå sig løs og lære at stå på ski the italian way.

Området pistudvalg henvender sig fantastisk godt til begyndere og let øvede skiløbere, og så er lifteystemet enestående effektivt og moderne i Livigno. Det kører bare.

Snesikker Livigno

1.815 meter over havet er højt i italiensk målestok, og temperaturerne holder sig godt, så der ikke bliver for varmt. Her i Livigno er snestatistikken nemlig i top, ligesom solen skinner lidt mere end andre steder. Det betyder, at du ofte har gode chancer for, at nyde udsigten i det smukke område, der med en placering i et naturreservat, også er lidt bedre end andre gode steder.

Pisterne på de to bjergsider 'Carosello' og 'Mottolino' er velpræparerede, og de nemmeste nedfarter er koncentreret omkring byen. Det eneste lille minus er, at de to bjergsider kun hænger sammen med bus. Men hvad gør det, når resten af Livigno giver dig så mange plusser i stedet.

Helikopter-ski og snowparks i Livigno

Selvom Livigno ikke er stedet med de stejleste pister og de mest uregerlige pukler, er der stadig masser af udfordringer at finde. Er du til freeride skiløb udover det sædvanlige, er Livigno et af de få steder i Europa, som tilbyder heli-skiing, og her får man et adrenalinkick og masser af first tracks.

Foretrækker du derimod at lave tricks i parken, kan du øve dig i en af de største og mest eftertragtede snowparker i hele Italien.

Toldfri skiferie i Livigno

På grund af sin meget isolerede beliggenhed blev Livigno for mange skisæsoner siden skænket privilegier som toldfrit område.

Vi skal faktisk helt tilbage til Napoleons tid, hvor regeringen mente, det var synd for en fattig og ensom by som Livigno, at indbyggerne skulle belastes yderligere ved at betale told. Livigno er i dag knapt så ensom og isoleret og den er bestemt ikke fattig længere.

På en eller anden snedig vis har byen formået at bibeholde den pengebesparende regulering til stor glæde for alle os der besøger Livigno. Den italienske stats mening om det, tager vi os ikke af nu.

Livigno giver ægte italiensk atmosfære 

Stemningen i Livigno by er hyggelig og afslappende. Den byder på ægte italiensk atmosfære med et godt udbud af restauranter med spændende lokal mad fra 'Valtellina'-området.

Den charmerende by er et harmonisk miks af nyt og gammelt og byder på gode shopping-muligheder til dem, der trænger til en snefri dag. Kan du til gengæld ikke få nok af sneen, kan du i Livigno glæde dig over, at der for det meste er nok af den.

Det er derfor heller intet under, at mange vælger at booke deres skiferie til Livigno. 

Skiskole i Livigno

Undervisning starter sent om søndagen fra kl. 13-15.

Ved minimum 14 børn, så foregår undervisning i San Rocco ved lift 17. Hvis der er færre end 14 børn, så foregår undervisningen i centrum ved lift nummer 20.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i skønne og livlige Livigno!

Vores mest populære ophold i Livigno

Få et tilbud til Livigno

Vil du gerne på skiferie til Livigno? Udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.