Østrig, Ischgl

Hotel

Hotel Charly

Halvpension

Fakta

Om Hotel Charly

Ønsker I wellness og central beliggenhed på din skiferie, så er I kommet til det rigtige sted!

Nortlander er klar til at byde dig velkommen til Hotel Charly, et centralt beliggende hotel med flot udsigt til byens kirke. Hotellet ligger blot et par minutters gang fra både lifter og pister.

Afslapning hele dagen

På Hotel Charly er der mulighed for at benytte deres wellness afdeling, hvor der både findes sauna og damp bad.

Når I bor på hotel Charly er halvpension inkluderet i prisen. Fra morgen af bliver der serveret en traditionel morgenmadsbuffet, hvor det er muligt at finde noget for enhver smag. Når skidagen er slut og benene brugt, står hotellet klar med en flot og varieret 3-retters aftenmenu.

Hotellet

Hotel Charly er nyrenoveret og fremstår i flot stand. Her er der kræset for detaljen og indrettet i enkelthed. Hotellet tilbyder wi-fi, så I har mulighed for at opdatere jer på morgendagens skivejr og dele de lækre billeder med alle dem hjemme i Danmark.

Hotellet ligger på en sidegade til hovedgaden i Ischgl – med andre ord: I er altså hurtigt i byens centrum hvor byens charme kan opleves. Her er indkøb, restauranter og afterski altså nemt udforskes.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig og dine medskiløbere velkommen til Hotel Charly og Ischgl,

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 50 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 200 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Garage: Request

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Wellness: Ja

Vis mere

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Værelserne er enkelt indrettede med flotte og moderne linier:Dobbeltværelse "Classic": Indrettet med dobbeltseng, dusch/wc, TV, hårtørrer.
Sengelinned - Fransk altan - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse m. 1 opredning

Værelserne er enkelt indrettede med flotte og moderne linier: Dobbeltværelse med ekstra seng "Classic": Indrettet med dobbeltseng, ekstra seng, dusch/wc, TV, hårtørrer.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Fransk altan - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse som enkeltværelse

Dobbeltværelse som Enkeltværelse m. dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Junior Suite

Værelserne er enkelt indrettede med flotte og moderne linier. Junior Suite: Indrettet med dobbeltseng, adskilt opholdsområde med sofa, dusch/wc, TV.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes