Østrig, Ischgl

Apartment Alpin Apart

Fakta

Om Apartment Alpin Apart

Lejligheder beliggende 5 minutter fra det legendariske skiløb i Ischgl.

Blot 5 minutters gang fra Pardatschgrat-gondolen i Ischgl ligger lejlighederne Alpina Apart. De rolige omgivelser er perfekt til dig, som sætter pris på skiløb i verdensklasse og hygge med familien.

Velholdte lejligheder

Den ene af lejlighederne består af to dobbeltværelser med eget badeværelse samt køkken/alrum og balkon. Den anden lejlighed består af to dobbeltværelser med eget badeværelse samt større køkken/alrum med sovesofa til 2 personer og balkon. Balkonerne har fin udsigt over floden – det perfekte sted at slappe af efter en lang dag på pisterne.

Alle lejligheder byder på tv, pengeskab og gratis Wi-Fi samt sengelinned og håndklæder. Der er desuden mulighed for at tilkøbe ’Brötchenservice’, hvor morgenbrødet bliver bragt direkte til døren.


Skidepot tættere på pisten

Halvvejs til Pardatschgrat-gondolen ligger Hotel Alpina, hvor skidepotet også er.
Du sparer dermed at gå med skiene hele vejen til og fra Alpina Apart til liften.

Kendt østrigsk skidestination

Ischgl er kendt for sit livlige byliv, som blandt andet byder på masser af shopping, eksklusive restauranter og afterski i særklasse. Her venter en ægte østrigsk ski-oplevelse.

• Rolig beliggenhed – 5 minutters gang fra liften
• Velholdte lejligheder med plads op til 6 personer
• Skiløb i verdensklasse
• Pulserende byliv – masser af shopping, restauranter og afterski

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Ses vi i Ischgl?

Afstande

Afstand til piste: 400 m

Afstand til lift: 350 m

Afstand til centrum: 500 m

Afstand til skibus: 250 m

Afstand til skileje: 350 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum med støvletørrer: Ja

3-værelses lejlighed til 4 personer

2 separate soveværelser, 2 badeværelser med brus / toilet, hårtørrer inkl. Sengelinned, håndklæder, 1 køkken med TV, telefon, gratis W-LAN, pengeskab, mikroovn, balkon

3-værelses lejlighed til 6 personer

2 separate soveværelser, 2 badeværelser med brus / toilet, 1 køkken med udtrækssofa til 5. og 6. person, TV, telefon, gratis W-LAN, pengeskab, mikroovn, balkon

AccommodationTypes