Østrig, Ischgl

Hotel Persura

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Persura

Vil du have ski-in/ski-out på skiferien og det pulserende byliv lige om hjørnet? Så er du kommet til det rette sted!

Hotel Persura ligger tilbagetrukket fra gågaden, men alligevel kun tre minutter til du står midt i det pulserende og verdenskendte Ischgl. Men bare fordi du bor centralt, går du ikke på kompromis med afstanden til skiløbet. Pisten går nemlig nærmest i baghaven, og den nærmeste lift, Silvretta, er kun et par minutters gang væk.

Hjemlig & behagelig atmosfære

Persuras ejere har gjort en dyd ud af at skabe en behagelig atmosfære på hotellet. Her føler du dig hjemme og godt tilpas! Værelserne er ikke de nyeste, men her er, hvad du har brug for – og helt ærligt, hvor meget er man på værelset på en skiferie? Meget lidt! Sengen er god, dynen er varm og der er garanti for østrigsk charme!


Skiferie med wellness

Er benene ømme og undskyldningerne mange efter et par dage på ski? Hop ned i hotellets wellness-område, hvor du blandt andet finder en sauna, dampbad og en isbrønd med vand direkte fra haven. Det er lige så koldt, som det lyder, men så forfriskende!


Forplejning på skiferien

Alle ophold er med morgenmad. Hver morgen kan du altså gå ned i restauranten, nyde synet af bjerglandskabet og spise din morgenmad. Hvis du gerne vil have samme luksus om aftenen, kan du tilkøbe aftensmad på hotellet. Det skal booke direkte på hotellet, mens i spiser morgenmad.

TIP: Smut forbi hotellets bar for en lille aften-forfriskning, som du kan nyde foran den åbne pejs, inden du hopper til køjs.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen i Ischgl på Hotel Persura!

PS: Du kan parkere din bil lige foran huset, hvis du kører selv.

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 200 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Dampbad: Ja

Kæledyr (på forespørgsel): 35 €

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Vis mere

Skirum med støvletørrer: Ja

Solarium: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Comfort

Dobbeltværelse med dobbeltseng samt bad og toilet. Værelset kan have balkon.

Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad & toilet - Håndklæder – TV – WiFi ( gratis )

Dobbeltværelse Superior

Dobbeltværelse med dobbeltseng samt med 1 mulig opredning, på sovesofa. Derudover bad og toilet. Værelset kan have balkon

Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab – Bad & toilet - Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

AccommodationTypes