Østrig, Ischgl

Chalet Bergfrieden

Fakta

Om Chalet Bergfrieden

Skal alle de bedste skivenner samles til årets skiferie, så er Chalet Bergfrieden det helt rigtige sted for jer!

Chalet Bergfrieden er klar til at danne rammerne til årets skitur. Her bor du og dine skivenner i rolige omgivelser med gåafstand til både lift, piste, indkøb og centrum.

Lejligheden

Bergfrieden er et stort chalet med plads til op til 20 personer. I huset findes ni soveværelser, så der er gode muligheder til de store grupper for både at være sammen - men også kunne trække sig tilbage. Her kan både den store vennegruppe eller flere familier bo under samme tag.

Den lokale ejer er en unik historie i sig selv! Sybile Lenz er en østrigsk kunstner som har sat sit tydelige præg på hele chalet’et. Kunsteren har selv udsmykket værelserne med egne malerier, hvilket giver både en hyggelig, unik og charmerende atmosfære.

Der er bad og toilet på gangene – hele fem stykker - så der er god plads til alle.

Fra mere traditionelle tider

Bergfrieden indrammer de lidt ældre tider i Ischgl. Her mærker man, hvordan man gjorde det “i de gode gamle dage” i Ischgl. Dette var inden byen blev kendt som en af de bedste skisportsområder i Alperne. Det er vores erfaring, at når folk først har boet på Chalet Bergfrieden, ønsker folk at komme tilbage igen og igen.


Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig og alle dine medskiløbere velkommen til Ischgl

Afstande

Afstand til piste: 550 m

Afstand til lift: 550 m

Afstand til centrum: 750 m

Afstand til skibus: 450 m

Afstand til skileje: 500 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Bad og toilet på gangen: Ja

Børnevenlig: Ja

Kæledyr (på forespørgsel): Yes

Skirum med støvletørrer: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

Chalet til 20 personer

Chaletet består af stort køkken, to opholdsrum, 6 dobbeltværelser og 2 3-sengsværelser med 4 stk. bad og 4 stk. toilet på gangen, 1 dobbeltværelse med eget toilet og bad samt sauna og skikælder.
Balkon - Sengelinned - Håndklæder - TV - Wi-Fi - Infrarød kabine

AccommodationTypes