Østrig, Ischgl

Hotel

Hotel Seiblishof

Halvpension

Fakta

Om Hotel Seiblishof

Lækkert 4-stjernet wellness hotel med ski-in/ski-out i Ischgl.

Central beliggenhed – 250 meter til centrum  
4-stjernet hotel med stort wellness-område 
Ski-in/ski-out til 238 km pister  
Ét skiområde – 2 lande   

I hjertet af det eksklusive skiområde Ischgl ligger Hotel Seiblishof. Det 4-stjernede hotel byder på masser af afslapning og aktiviteter for hele familien, og så ligger det kun 250 meter fra byens livlige centrum. 

Ski-in/ski-out til pister i verdensklasse  

Hver morgen kan I klikke i skiene lige ude foran hotellet. Der er nemlig ski-in/ski-out til det store skiområde, som har over 238 km pister. Her er alt fra nybegynderterræn, brede boulevarder til off-pisten med masser af puddersne. Området er et mekka for skiløbere, som sætter pris på udfordringer og ægte østrigsk afterski. Fra Ischgl kan I tage den kendte rute, der bliver kaldt ’Smuglerruten’ hele vejen til Schweiz!  

Lad batterierne op i wellness-området  

Efter en lang dag med skiløb kan I lade batterierne op i hotellets store wellness-afdeling. Her er der blandt andet et skønt poolområde, børnepool, flere forskellige slags saunaer, dampbade, infrarød kabine og meget, meget mere. Det er også muligt at tilkøbe diverse behandlinger. Hvis I rejser med børn, så er der også tænkt på masser af aktiviteter til dem. Hotellet har også et teater, børnediskotek, biograf, modeshow og livemusik, og til de yngste gæster tilbydes børnepasning. Kort sagt, så er der noget for enhver skiløber. 

Stor morgemadsbuffet og lækker aftensmad  

Om morgenen kan I nyde en stor og lækker morgenmadsbuffet, og om eftermiddagen bliver der serveret snacks og kage. Om aftenen kan I sætte jer til rette og nyde alt lige fra lokale til internationale retter.  

I hotellets lounge og bar kan I slappe af og nyde den hyggelige atmosfære med et glas vin eller en drink. Her er der forskellige arrangementer i løbet af ugen – blandt andet live-musik, teater og vinsmagning.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.
  

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Ses vi på Hotel Seiblishof i Ischgl? 

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 400 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 500 m

Afstand til skibus: 400 m

Afstand til skileje: 600 m

Værelset

TV Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Babyseng Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Glutenfri mad Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Børnevenlig: Ja

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Konferencerum: Ja

Legerum: Ja

Vis mere

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse "Deluxe" med 1 opredning

Dobbeltværelse på ca. 35 kvm med dusch/wc, hårtørrer, TV, internetadgang (mod betaling), safe, Ipod docking, minibar og balkon.
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)  
n - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)  

Familieværelse

Smukt indrettet Suite med plads til 3 personer.
Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes