Østrig, Ischgl

Hotel Antony

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Antony

4-stjernet hygge og charme venter dig på Hotel Antony i Ischgl

Velkommen til Hotel Antony, hvor du træder ind i en verden af komfort og skønne omgivelser. Dette 4-stjernede hotel, beliggende i en fredfyldt del af Ischgl, er kun en kort gåtur fra liften og det fantastiske Silvretta Arena skiområde.

God placering i Ischgl

På Hotel Antony bor du i den rolige ende af byen, men stadig med hurtig adgang til både byliv og pister. Kun 400 meter fra centrum og lige så tæt på skiområdet, er hotellet det perfekte udgangspunkt for din skiferie.

Værelser indrettet til afslapning og hygge

Alle værelser er indrettet med en rustik charme og moderne komfort, der sikrer dig et afslappende og komfortabelt ophold. Uanset om du vælger at bruge aftenen på dit værelse eller udforske Ischgl, tilbyder vi en hjemlig atmosfære med Wi-Fi og tv i hvert værelse.

Start dagen med god energi

Morgenmaden på Hotel Antony er en sand energibombe. Vores overdådige buffet er fyldt med lokale delikatesser, der garanterer en energifyldt start på skidagen. Så snart du har spændt skiene på, er du klar til at tage skiområdet med storm.

Wellness – forkæl dig selv

Efter en dag på ski, inviterer hotellets wellness-område til afslapning. Hotellets sauna og dampbad er perfekt til at løsne op i musklerne og genoplive kroppen, så du er klar til nye eventyr i sneen dagen efter.

Tæt på alt du behøver

Hotel Antony er perfekt placeret i forhold til dine skiferie-behov. Et sneboldkast fra Ischgl Terme (badeland) og pulserende pister - her har du alt inden for nem gåafstand. Oplev Ischgls hyggelige caféer, eksklusive restauranter og spændende shoppingmuligheder, alle beliggende inden for 400 meters radius fra hotellet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander ser frem til at tage imod dig i Alperne!

Afstande

Afstand til piste: 350 m

Afstand til lift: 350 m

Afstand til centrum: 400 m

Afstand til shopping: 400 m

Afstand til skibus: 350 m

Afstand til skileje: 350 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Delux 2-3 personer


Dobbeltværelse på ca. 32 m2, med dobbeltseng samt en sovesofa til en person. Derudover er der badeværelse med toilet, samt karbad med bruser. Værelset er moderne indrettet og har balkon.
TV - Safe - WiFi - Hårtørre - Badekåbe

Dobbeltværelse Classic


Dobbeltværelse på ca. 22 m2, med dobbeltseng der også kan laves til twin seng. Derudover er der badeværelse med toilet, samt bruser. Værelset er moderne indrettet.
TV - Safe - WiFi - Hårtørre - Badekåbe

Dobbeltværelse Comfort 2-3 personer


Dobbeltværelse på ca. 30 m2, med dobbeltseng samt en opredning til en person. Derudover er der badeværelse med toilet, samt med bruser. Værelset er i klassisk ældre østrigsk stil. TV - Safe - WiFi - Hårtørre - Badekåbe

Dobbeltværelse Standard


Dobbeltværelse på ca. 20-24 m2, med dobbeltseng. Derudover er der badeværelse med toilet, samt bruser. Værelset er indrettet i ældre klassisk østrigsk stil. TV - Safe - WiFi - Hårtørre - Badekåbe


AccommodationTypes