Østrig, Ischgl

Apart Maximilian

Fakta

Om Apart Maximilian

Apart. Garni Maximilian har en rolig beliggenhed i udkanten af Ischgl og med blot 150 meter til den nærmeste lift Pardatschgrat.

Velkommen til Apart Garni Maximilian, hvor du kan vælge mellem at bo i deres fire-personers-lejlighed eller i et tre-sengs-hotelværelse.
Huset er velegnet både grupper og mindre rejsefællesskaber.

Beliggenhed

Garni Maximilian ligger i et roligt område med cirka 10 minutters rask gang til centrum af Ischgl. Det er med andre ord ikke noget problem at kunne nyde det herlige restaurant- og byliv, som Ischgl har at byde på. Dog finder du barer, restauranter og indkøb kun små 200 meter væk fra huset.

Lejlighederne har et fuldt udstyret tekøkken med mikrobølgeovn, opvaskemaskine og spiseplads.

Hotelværelserne er komfortabelt indrettede, og værelserne har kabel-tv og en hårtørrer.

Der kan tilkøbes forskellige morgenmadspakker ved ankomst til hotellet.

OBS: Vi ved Nortlander råder over 1 lejlighed og 3 værelser i underetagen. Værelserne er ikke en lejlighed, vær opmærksom på det, når du booker.

Andet

  • Gratis parkering
  • Gratis WiFi
  • Opbevaring af ski og støvlevarmere


Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Hav en dejlig skitur!

Afstande

Afstand til piste: 250 m

Afstand til lift: 250 m

Afstand til centrum: 400 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 50 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Wifi i lejlighed Ja

Viskestykker Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Babyseng: Ja

Børnevenlig: Ja

Reception: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse (underetage)

Dobbeltværelse i husets underetage med højtsiddende vinduer bestående af lille entré, bad og toilet, en dobbeltseng samt tv. Værelset er ca. 20m2. Morgenmad kan tilkøbes på stedet.
Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - TV 

3 personers værelse (underetage)

3-sengsværelse i husets underetage med højtsiddende vinduer bestående af lille entré, bad og toilet, en dobbeltseng og en enkeltseng samt tv. Værelset er ca. 25m2. Morgenmad kan tilkøbes på stedet.
Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder - TV 

2-værelseslejlighed til 4 personer (underetage)

Lejlighed til 4 personer på ca. 45 m2 med ét separat soveværelse, badeværelse, opholdsrum med sovesofa til 2 personer, spiseplads samt køkken med opvaskemaskine, mikroovn og kogeplader.
Sengelinned - Bad og toilet - Håndklæder 

AccommodationTypes