Østrig, Ischgl

Pension Panorama

Morgenmad

Fakta

Om Pension Panorama

Dette hyggelige og moderne indrettede Hotel Garni Panorama i Ischgl er for dig som ønsker et godt ophold med mulighed for wellness - mens du er tæt på liften og pisten.

Beliggenhed

Hotel Garni Panorama ligger i rolige omgivelser i Ischgl, men der er ikke langt til bylivet eller skiløbet. På Hotel Garni Panorama, bor du faktisk så centralt at der kun er små 150 meter til både liften og pisten. Det samme gælder centrum af byen, her går du bare ned af gaden og du er i mål. Ischgl er kendt for sin livlig afterski og sit vilde natteliv! Derfor er det dejligt at vide at man på Hotel Garni Panorama kan få en fredelig og afslappende skiferie, uden larm og støj fra fulde afterskigæster.

Du skal bo her hvis ..

Vil du være sikker på ikke at skulle med bus eller bil på din skiferie i Ischgl. Ja, så bør du helt sikkert vælge Hotel Garni Panorama. Med omkring 150 meter til det hele bor du centralt, mens du nyder en rolig ferie takket være beliggenheden.

For dem der søger velvære og afslapning til det maksimale, tilbyder hotellet et lille og hyggeligt wellnessområde for sine gæster. Her finder du bla.a. sauna og stort afslapningsområde med smukke brusere. Blødgør dine muskler efter en hård dag på pisten, og du er klar til en anden smuk dag i fantastiske Ischgl.

Hvordan smager maden?

Under dit ophold på Hotel Garni Panorama kan du se frem til en traditionel østrigsk morgenbuffet hver morgen i hotellets restaurant. Sørg for at fylde op med god energi, før du går ud til det fantastiske skiområde, Ischgl har at byde på.

Om aftenen, kan du tage en tur langs gågaden i Ischgl og prøv en af de mange restauranter i landsbyen. Her finder du alt fra fastfood til gourmetrestauranter. I Ischgl finder du helt sikkert noget, der passer lige præcis til dig.

Ekstra

  • Wi-Fi
  • Bar
  • Skikælder
  • Parkering

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi ses på Hotel Garni Panorama!

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 50 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 50 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

WiFi: Ja

3-sengsværelse med WC/dusch

3-sengsværelse på cirka 26 m2 med balkon eller terrasse. Værelset indeholder TV, telefon, WIFI, safe-box og håndklædetørrer.    

3 værelses lejlighed

3-værelses lejlighed på ca 49 m2 med balkon og terrasse. Lejligheden er med to soveværelser, to badeværelser (hårtørrer, håndklædetørrer) og siddeområde. Desuden internet, TV og safe-box. Køkkenet er med ovn, emhætte, opvaskemaskine, el-kedel, mikroovn, kaffemaskine, køleskab og service.  
Balkon – Sengelinned – Kaffemaskine – Hårtørrer – Bad og
toilet – Terrasse – Håndklæder – TV – Elkedel – Wi-Fi (gratis)
 

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med balkon, fladskærms-tv, bad og toilet.  
Balkon – Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder – TV – Wi-Fi
(gratis)

AccommodationTypes