Østrig, Ischgl

Apartement Laver

Fakta

Om Apartement Laver

Apartement Laver i Ischgl ligger tæt på både afterski og pisterne.

Leder du efter en lejlighed tæt på pisterne og centrum? Apartment Laver har alt, du behøver på din skiferie til Ischgl.

Apartment Laver er placeret tæt på centrum med gåafstand til indkøbsmuligheder, restauranter, skibusser og pisterne. Du bor kun 5 minutters gang fra liften, som hurtigt tager dig op i terrænet. Kort sagt, så er du lige der hvor alting sker.

Rummelige alpe-lejligheder

Lejlighedskomplekset tilbyder veludstyrede og pæne lejligheder. De varierer i størrelse fra 2-5 personer og nogle af lejlighederne har en rummelige balkon.

Alle lejligheder er udstyret med eget badeværelse samt fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, køleskab, komfur og ovn. Der er desuden gratis Wi-Fi i alle lejlighederne.

Værd at vide

Ischgl er kendt for at have et hyggeligt byliv med et stort udvalg af gode restauranter, butikker og stemningsfyldte afterskibarer. Selvfølgelig alt sammen tæt på lejlighedskomplekset, der kun ligger 150 meter fra centrum.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Rigtig god skiferie til Ischgl!

Afstande

Afstand til piste: 250 m

Afstand til lift: 250 m

Afstand til centrum: 150 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum: Ja

TV rum: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 2-værelses 5 personer

Stor 2-værelseslejlighed til 5 personer bestående af gang, separat bad og toilet, opholdsrum med større, åbent køkken med bl.a. ovn og opvaskemaskine, hyggelig spisekrog, dobbeltseng og tv. Desuden soveværelse med dobbeltseng. Der er udgang til altan fra opholdsrummet og der er telefon og radio i lejligheden. Lejligheden har opredning for den 5. person.
Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Telefon – TV

Lejlighed 3-værelses 5 personer

3-værelseslejlighed til 5 personer bestående af spisekøkken med bl.a. ovn og opvaskemaskine, separat bad og toilet, et soveværelse med dobbeltseng samt et soveværelse med dobbeltseng og en enkeltseng. Der er tv, radio og telefon i lejligheden samt adgang til balkon fra spisekøkkenet.
Balkon – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Telefon – TV

Lejlighed 1-værelses 2 personer

Lejligheden har en stue og et lille køkken. Køkkenet har el-komfur med ovn, kaffemaskine, køkkenudstyr mv. Lejligheden har WC og bruser.
Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – Telefon – TV

AccommodationTypes