Østrig, Ischgl

Pension Garni Almfried

Morgenmad

Fakta

Om Pension Garni Almfried

Ønsker du at bo lige der hvor det hele sker i skønne Ischgl, med gåafstand til liften og opleve østrigsk charme? Så er Pension Garni Almfried det rigtige sted for dig!

På Pension Garni Almfreid bor du i rolige omgivelser, men med kort afstand til byens puls. Her kan både restauranter, indkøb, afterski og shopping nås på bare få minutters gang. Liften og pisterne ligger ligeledes tæt på - med andre ord: En beliggenhed i topklasse!

Værelserne

Pension Garni Almfreid tilbyder typiske østrigsk inspirerede værelser hvor alt det, du har behov for, findes. Alle værelserne har TV og wi-fi, så du kan holde dig opdateret. De fleste værelser er ligeledes med balkon, så du har mulighed for at nyde udsigten.

Når du bor på hotellet, indgår der morgenmad i prisen. Her starter dagen på nemmeste måde i hotellets restaurant, så du er klar til en dag på pisterne.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen til Pension Garni Almfried i Ischgl.

Afstande

Afstand til piste: 150 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 50 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Glutenfri mad Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi: Ja

3-personersværelse, kælder

Værelse til 3 personer bestående af et dobbeltværelse og et enkeltværelse med dør imellem. Desuden ét badeværelse, tv på begge værelser samt gratis internetadgang.
Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse m. dusch/wc
Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab - Bad og toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

Dobbeltværelse m. 1 opredning

Dobbeltværelse m. dusch/wc og 1 opredning
Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

AccommodationTypes