Østrig, Ischgl

Pension Garni Almfried

Morgenmad

Fakta

Om Pension Garni Almfried

Ønsker du at bo lige der hvor det hele sker i skønne Ischgl, med gåafstand til liften og opleve østrigsk charme? Så er Pension Garni Almfried det rigtige sted for dig!

På Pension Garni Almfreid bor du i rolige omgivelser, men med kort afstand til byens puls. Her kan både restauranter, indkøb, afterski og shopping nås på bare få minutters gang. Liften og pisterne ligger ligeledes tæt på - med andre ord: En beliggenhed i topklasse!

Værelserne

Pension Garni Almfreid tilbyder typiske østrigsk inspirerede værelser hvor alt det, du har behov for, findes. Alle værelserne har TV og wi-fi, så du kan holde dig opdateret. De fleste værelser er ligeledes med balkon, så du har mulighed for at nyde udsigten.

Når du bor på hotellet, indgår der morgenmad i prisen. Her starter dagen på nemmeste måde i hotellets restaurant, så du er klar til en dag på pisterne.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen til Pension Garni Almfried i Ischgl.

Afstande

Afstand til piste: 150 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 50 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Glutenfri mad Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi: Ja

3-personersværelse, kælder

Værelse til 3 personer bestående af et dobbeltværelse og et enkeltværelse med dør imellem. Desuden ét badeværelse, tv på begge værelser samt gratis internetadgang.
Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse m. dusch/wc
Sengelinned – Hårtørrer – Pengeskab - Bad og toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

Dobbeltværelse m. 1 opredning

Dobbeltværelse m. dusch/wc og 1 opredning
Sengelinned – Hårtørrer – Bad og toilet – Håndklæder – TV – WiFi (gratis)

AccommodationTypes