Østrig, Ischgl

Apartment Rätikon

Fakta

Om Apartment Rätikon

Apartment Garni Rätikon byder på en skiferie med lækker wellness og tæt på skiløbet.

Apartment Garni Rätikon ligger bare en kort gåtur fra den store gondol Pardatschgratbahn, så alle nemt kan komme ud op pisterne. Lejlighederne ligger ligeledes tæt på Ischgl centrum, hvor I har mulighed for både restaurant besøg og indkøbsmuligheder.

Plads til Alle

Lejlighederne er opbygget i hyggelig, ægte østrigsk Alpe stil og indeholder alt det, I har brug for. Lejlighederne er godt rummelige, så der er god plads til alle.


Varme til kroppen

Når I bor i lejligheden, har I gratis adgang til en flot spa-afdeling i bygningen. Her er der mulighed for at få varme tilbage i kroppen efter en skidag. Der er åbent om eftermiddagen og aftenen, så det passer i forholdt til skiløbet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ved siden af supermarkedet Mpreis og Florian-Garage, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.


Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde jer velkommen til Ischgl.

Afstande

Afstand til piste: 200 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 150 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Miniovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

2-værelses lejlighed til maks. 5 personer

Lejlighed med fem sovepladser og et badeværelse. Et værelse med dobbeltseng og en enkeltseng. Derudover opholdsrum med veludstyret køkken samt 2 sove pladser.
TV - Kogeplade - Opvaskemaskine - Kaffemaskine - El-kedel - Mikrobølgeovn - WiFi (ekstra beregning) - Fryser - Telefon - Køleskab 

AccommodationTypes