Østrig, Snows Sölden

SNOWS - Hotel Die Berge

Morgenmad

Fakta

Om SNOWS - Hotel Die Berge

Med Hotel Die Berge får I et helt nybygget hotel med en lækker stor opvarmet skypool.

Moderne med alpestil  

Hotel Die Berge byder på moderne værelser der er indrettet i rigtig alpestil. Her får I egen altan hvor I kan nyde den dejlige natur udsigt fra. 

Værelserne indeholder også alle en lækker pakke med tøfler, badekåber og spa-håndklæder, der med fordel kan bruges i wellness området. 

Se frem til luksus 

Her på Hotel Die Berge får I rigtig luksus for pengene. På trods af den kolde temperatur og sne udenfor, har I mulighed for at ligge i den dejlige opvarmede skypool og nyde udsigten til bjergene. 

Hvis I ønsker endnu mere varme og velvære, er der også forskelligt tempererede saunaer I kan slappe af i. Det kan altså kun blive en afslappende skiferie.  

God adgang til skiområde og dejlig mad 

Hvis det hele ikke skal gå op i afslapning, kan I også vælge at udnytte fitness lokalet på hotellet og selvfølgelig det lækre skiområde som Sölden tilbyder. Skiområdet kommer I let op til, da I finder svævebanen Giggijoch kun 350 meter fra hotellet.  

Ved morgenmadsbuffeten på hotellet bliver maven godt fyldt, så I er klar til en god dag på ski. Drikkelsen er der også styr på, på Hotel Die Berge, hvor I kan udnytte den lækre bar i stueetagen. 

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 150 m

Værelset

Wi-fi i værelset Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Kæledyr (på forespørgsel): €18/day

Legerum: Ja

Lounge: Ja

Pejs: Ja

Vis mere

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

AccommodationTypes