Østrig, Snows Sölden

SNOWS - Hotel Tyrolerhof

Halvpension

Fakta

Om SNOWS - Hotel Tyrolerhof

Velkommen til Hotel Tyrolerhof i Sölden – her finder du alt du skal bruge til årets skitur.

Hotel Tyrolerhof ligger i centrum at Sölden og er klar til at danne nogle flotte rammer for alle skiløbere. Her er den perfekte alpestemning, hvor du finder alt det du skal bruge.

Værelserne

Alle værelserne på Hotel Tyrolerhof er flot indrettet. Her er der en god blanding af traditioner og moderne tilgange som skaber en god atmosfære.

Alle værelserne indeholder alt du har brug for – blandt andet; TV, telefon, safetyboks, og elkedel. Alle værelserne har toilet med bad. Der findes gratis wi-fi på alle værelserne og i hotellets lobby.

Pension på skiferien

På Hotel Tyrolerhof starter dagen med en stor og lækker morgenmadsbuffet. Her fokuserer hotellet på lokale delikatesser, så du har mulighed for at smage lidt på Østrigs delikatesser, mens du er der.

Når skidagen er forbi, serverer restauranten en blanding af traditionel østrigske og internationale retter. Her indgår både starters, supper, salat, hovedretter og dessert.

Når maven her fyldt kan du slå dig ned i hotellets “Grizzly Bar”. Her er den åbne pejs og gode udsigt en klar favorit.

Øvrige faciliteter & wellness

Hvis du elsker en svømmetur, eller kunne drømme om wellness, mens du er på skiferie, er Hotel Tyrolerhof en klar favorit. Her tilbyder de både indendørs pool og lækkert spa-område med flere forskellige saunaer og dampbade.

Når skidagen er forbi, kan dit udstyr opbevares i hotellets skikælder. Her er der private skibokse til alle værelser og støvlevarmer - så ved du, at dit udstyr spiller til dagen efter.

Hvis du kommer til Sölden i bil, kan der parkeres ved hotellet for 10 €om dagen.

Nortlander og SNOWS SNOWCAMP glæder sig til at byde dig velkommen til Sölden.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 500 m

Afstand til lift: 500 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: 10 € / dag

Lounge: Ja

Pejs: Ja

Reception: Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

AccommodationTypes