Østrig, Snows Sölden

SNOWS - Apartment Buggls

Fakta

Om SNOWS - Apartment Buggls

Perfekt placerede lejligheder centralt i Sölden.

Perfekt placerede lejligheder centralt i Sölden.

Hvis du bor i Buggl’s lejligheder, bor du i centrum af Sölden. Buggl’s Apartments scorer ikke kun point med sin ideelle beliggenhed i centrum i Sölden, men har også moderne lejligheder med plads op til 11 personer. Alle lejligheder byder på minimum 2 soveværelser, gratis Wi-fi samt veludstyret køkken.

Hurtigt på ski

Med deres perfekte beliggenhed i Sölden, kan du indenfor fem minutter befinde dig ved Gaislachkogl Gondolen. Gondolen tager dig hurtig op til det fantastiske skiområde i Sölden.

Lejlighederne er placeret i centrum, hvor du finder restauranter, indkøbsmuligheder og barer tæt på. I samme bygning som Buggl’s ligger byens Spar, hvor der kan handles til en hjemmelavet middag eller blot til det helt store morgenbord.

Nærmeste lift ligger lige overfor huset. Denne tager jer op i begynderområdet ovenfor byen, hvorfra I kan køre ad pisten ned til Gaislachkogl gondolen. I Kan også vælge at benytte de gratis skibusser, der kører blot få meter fra jeres hoveddør.

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at se dig på SNOWS 2022.

Afstande

Afstand til centrum: 50 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Slut rengøring Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Kogeplade Ja

Wifi i lejlighed Ja

Miniovn Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Kæledyr (på forespørgsel): Dogs are welcome

Skirum: Ja

WiFi: Ja

AccommodationTypes