Filtrer din skirejse
Vælg ferielængde
Transport
Vælg antal rejsende pr. værelse
Vælg dato for ankomst

Skriv dig op til "last-minute"-listen & få tilbud via mail!

Find din billige skiferie Tilbud og store rabatter

Selvom det er en skiferie med rabat og på tilbud, så er der ingen der piller ved service og kvaliteten af rejsen. Den er altid den samme - selvom det drejer sig om en skiferie med god rabat.

Alle vores gæster kan nemlig forvente samme høje niveau på service fra vores guider, hotelpersonale og andre medarbejdere hele vejen rundt hos Skinetworks. Uanset om du finder en billig eller dyrere skiferie får du høj service af vores guider. Læs om Powdered by Skinetworks her.

Billig skiferie med gode rabatter uanset transportform

Du kan sortere i transportformen i menuen øverst her på siden, og dermed få vist skiferier som er på tilbud med bil, fly, tog eller med bus. Med andre ord: Uanset hvordan du vil der ned, er der nok en skiferie der matcher dine ønsker.

Tilbud på skiferien til Østrig

Har du allerede besluttet dig for, at din næste skiferie skal gå til de østrigske Alper? Så gå op i toppen af siden her og filtrer på landet og vælg Østrig.

Blandt resultaterne på din søgning vil du finde billige skiferier til alle vores skisportsbyer i Østrig. Du vil kunne finde tilbud til Bad Gastein, Ischgl, Mayrhofen, ObergurglObertauern, Schladming, St. Anton, Sölden, Saalbach-Hinterglemm, Wagrain, Zell am See og Zell am Ziller.

Tilbud på skiferien til Frankrig

Hvis det La Belle France, der trækker i din trang til at klikke skistøvlerne i bindingerne, så kan vi godt forstå dig. Igen kan du, ligesom med eksemplet tidligere med Østrig, gå øverst på siden og sortere i de gode tilbud på skiferier til Frankrig.

Eller, hvis du er ude efter mere specifikt, vælge destination med det samme. Med Nortlander kan du rejse til: Alpe d’Huez, Les Deux AlpesLes Arcs, Les MenuiresTignes, Val d’Isere eller Val Thorens.

Tilbud på skiferien til Italien

Ciao bella Italia! Det hele er bare lidt mere lækkert i Italien, og det gælder også skiløbet. De velfriserede og dejligt brede boulevarder, som pisterne vitterligt er, tiltaler mange skiglade feriegæster.

Er du på udkig efter et god tilbud på en skiferie til Italien, så har vi det, du leder efter. Se vores destinationer øverst på siden, og find din skiferie med ekstra rabat i Canazei, Cervinia, ChampolucLivigno, Passo TonaleSauze d’Oulx og Sestriere.

Vælg lufthavn

Hvis du allerede er på vores "last-minut"-liste og ønsker at få endnu bedre tilbud, kan du blot udfylde din e-mailadresse og vælge din nærmeste lufthavn nedenfor.

Få et tilbud på skiferien

Der er mange gode skiferier med rabat - og det kan måske virke lidt overvældende! Lad os hjælpe med at finde skiferien. 

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig med et gratis, uforpligtende tilbud.

RISIKOFRI AFBESTILLING INDTIL 1. SEP. 2024
Nortlander har risikofri afbestilling på skisæsonen 24/25 indtil d. 1/9 2024 på alle skirejser. SNOWS gæster har risikofri afbestilling indtil d. 1/8 2024. Ombestemmer du dig, får du dine penge tilbage – uden problemer.