Østrig, Snows Sölden

SNOWS - Hotel Alpina

Halvpension

Fakta

Om SNOWS - Hotel Alpina

Med en helt central placering i byen er Hotel Alpina en sikker vinder i Sölden og på SNOWS.

Her bor du tæt på alt det Sölden har at byde på; dejlige caféer, mulighed for indkøb og bare få meter til liften. Med andre ord en beliggenhed ud over det sædvanlige!

Mad for skiløberen

På Hotel Alpina fokuserer de på at give dig den bedste oplevelse i restauranten. Her starter dagen med en stor, sund og lækker morgenmad buffet. Her kan du finde noget til enhver smag og der er kræset for detaljen. Her findes flere lokale varer og økologiske produkter. Hotellet laver selv deres marmelade og honningen kommer fra avlere i nærområdet, du kan altså smage helt lokale delikatesser hver dag.

Aftensmaden er helt sikkert værd at skrive hjem om også. Her bydes der på en flot 4-retters menu hver aften med mange lokale råvarer. Inspirationen kommer både fra det Østrigske men også det Italienske køkken.

Måltiderne kan nydes i hotels traditionelle Alpe-stubbe eller deres nyrenoverede restaurant. Der er altså sikkerhed for hygge og gode omgivelser.

Værelserne

Værelserne på Hotel Alpina er af flot standard, og her er alt hvad du har brug for til at nyde skiferien. Her er der fokus på den Østrigske charme, så du får den fulde fornemmelse af Sölden.

Wellness

Hotel Alpina har derudover en flot wellness afdeling, hvor du kan give kroppen lidt fortjent afslapning efter skidagen. Her er boblebadet eller saunaen en sikker vinder, der sikrer dig de bedste ski-ben til feriens skiløb.

Nortlander og SNOWS SNOWCAMP glæder sig til at byde dig velkommen til Sölden.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 600 m

Afstand til lift: 600 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 400 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Vinkælder Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Jacuzzi: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

AccommodationTypes