Østrig, Snows Sölden

SNOWS Hotel Sölderhof

Halvpension

Fakta

Om SNOWS Hotel Sölderhof

Velkommen til Hotel Sölderhof, hvor du får ægte tyroler stemning tæt på byens centrum, men stadig i rolige omgivelser.

Når du træder ind på Hotel Sölderhof i Sölden, bliver du mødt af tradition og komfort, der smelter sammen til en hyggelig atmosfære. Det charmerende hotel har været en del af Sölden lige så længe som de legendariske pister og byder på en autentisk Tyroler oplevelse, hvor du kan nyde både udsigten til bjergene og en ægte alpestemning.

Ideel placering

Beliggende i hjertet af Sölden, er Sölderhof kun fem minutters gang fra Giggijoch-gondolen, der hurtigt og nemt fører dig op til de fantastiske pister. Selvom hotellet er placeret i en rolig sidegade, er du aldrig langt fra byens liv med dens butikker og restauranter, hvilket gør det til det perfekte udgangspunkt for din skiferie.

Værelserne

Hvert værelse på Sölderhof er indrettet med komfort og i en ægte tyroler stil. Du får en betagende udsigt fra balkonen, og du er garanteret et ophold, hvor du kan slappe af efter dagens eventyr og oplade til en ny dag på ski. Værelserne er udstyret med alt, hvad du behøver for at have en god skiferie.

Skiferie med halvpension

Hver aften byder på nye kulinariske overraskelser i hotellets restaurant, hvor du kan nyde lækre retter fra Ötztal. Om morgenen kan du stå op til en lækker morgenmad, der nok skal mætte en skiløbers mave, så der er energi nok til en hel dag på ski.

Wellness og Afslapning

Efter en dag på pisterne kan du se frem til afslappende timer i vores wellnessområde. Her kan du nyde godt af saunaen, dampbadet og jacuzzien, hvor du kan lade op og gøre klar til endnu en aktiv dag på ski. Wellnessområdet er det perfekte sted at glemme tiden og give kroppen restitution, og gøre den klar til flere dage på ski.

Oplev mere med Hotel Sölderhof

Som partner i AQUA DOME, kan du købe rabatterede billetter direkte i receptionen og nyde en dag i de termiske bade i Längenfeld, hvor du kan svæve vægtløst i saltvandspoolen og nyde udsigten til de majestætiske bjergtinder.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Pension Eden og Camping Sölden, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 600 m

Afstand til lift: 550 m

Afstand til centrum: 100 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 450 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Konferencerum: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Sölderhof

Dobbeltværelse med dobbeltseng i klassisk østrigsk stil. Værelserne er mellem 19 og 22 m2, og har allet badeværelse med toilet og enten brus eller badekar.
WiFi - TV - Hårtørre

Dobbeltværelse Sölden

Dobbeltværelse med dobbeltseng samt mulighed for 2 opredninger på en sovesofa, vi anbefaler max 3 voksne. Værelset er ca. 35 m2 stort har badeværelse med toilet samt brus eller badekar. Alle værelserne har balkon.
WiFi - TV - Hårtørre

Enkeltværelse Sölderhof

Enkeltværelse med grand-lit seng ( 120-140 cm bred ) i klassisk østrigsk stil. Værelserne er mellem 16 og 19 m2, og har allet badeværelse med toilet og enten brus eller badekar.
WiFi - TV - Hårtørre 

AccommodationTypes