Frankrig, Val d'Isere

Lejlighed

Residence Les Hauts du Rogoney

Fakta

Om Residence Les Hauts du Rogoney

Lejlighedskomplekset Hauts de Rogoney i Val d'Isere ligger tæt på pisten, og så er den perfekt til børnefamilien.

Skilejligheder med tryk på ski

En skiferie i Val d’Isére byder på skiløb i verdensklasse og med over 350 kilometer piste er her rigeligt at tage fat på. For foden af disse fantastiske skipister finder du lejlighedskomplekset ”Hauts de Rogoney”.

Snublende tæt på skiløbet

Du går ud af hoveddøren – det har sneet hele natten og solen spejler sig lige nu i den nyfaldne sne der har lagt sig pænt og blødt i det kæmpe skiområde, du nu skal ud og udforske. Det eneste der virkelig kan ødelægge dette scenarie er udsigten til en lang gå- eller bustur frem til den nærmeste lift. Pak du bare det skrækscenarie væk. Her går du selvfølgelig bare ud af døren og går i gang med en fantastisk skidag.


Med børnefamilien på skitur

Lejlighederne egner sig godt til både den lille og den lidt større familie. Fire personers lejlighederne er perfekte til far, mor og to børn, hvor de lidt større lejligheder til seks personer henvender sig til familien med lidt flere børn på kontoen. Den optimale beliggenhed er samtidig fantastisk, hvis de små fødder hurtigt skal hjem i varmen.


Fuldt udstyret lejligheder

De klassiske franske alpelejligheder har en helt speciel charme, I kun finder i De franske Alper. Inden vi forelsker os fuldkommen i autentisk fransk bjerghygge, skal det dog siges, at lejlighederne selvfølgelig er med køkken der byder på alt fra køleskab med frys til opvaskemaskine. Vi er dog sikre på at dette er et kompromis I hilser velkommen, omend det er sjovt, at lave mad i gården over åben ild. Vi gør opmærksom på, at I skal huske at nyde solnedgangen fra lejlighedens balkon. Vi ses i Val d’Isére!

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 500 m

Afstand til shopping: 300 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 500 m

Værelset

TV Nej

WiFi Nej

Mad og drikke

Pension Ingen pension

Bar Nej

Restaurant Nej

Faciliteter

Lejlighed: Ja

Reception: Ja

Sengelinned: Ja

Skirum: Ja

Lejlighed 1-værelses 4 personer med kabine

Studio lejlighed fordelt på ca. 22 m2, indrettet med køkken/opholdsrum med sovesofa, kabine med to sovepladser, samt dusch/wc.
Sengelinned -Kogeplade – Køleskab
 

Lejlighed 2-værelses 4 personer

2-vær lejlighed fordelt på ca. 26 m2, indrettet med køkken/opholdsrum med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt dusch/wc.  
Sengelinned -Kogeplade – Køleskab

Lejlighed 2-værelses 6 personer

Lejlighed på ca. 28 m2, indrettet med køkken/opholdsrum med sovesofa, to kabiner med to enkeltsenge i hver, samt dusch/wc.  
Sengelinned -Kogeplade – Køleskab

Lejlighed 2-værelses 6 personer med kabine

Lejlighed på ca. 28 m2, indrettet med køkken/opholdsrum med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge, en kabine med køjeseng, samt dusch/wc.  
Sengelinned -Kogeplade – Køleskab

AccommodationTypes