Frankrig, Val d'Isere

Hotel Avenue Lodge

Morgenmad

Fakta

Om Hotel Avenue Lodge

Luksus hotellet Avenue Lodge i Val d'Isere er alt, hvad du behøver for at have den perfekte skiferie i Alperne.

Avenue Lodge er et luksushotel i moderne design, der byder velkommen til Val d’Isère med en placering lige i hjertet af denne fantastiske skiby. Hvis velvære og beliggenhed er nøgleordene, når du kigger efter din næste skiferie, så kan du roligt stoppe med at lede.

Pisten og liften som naboer

Kunne man tænke sig bedre naboer end pisten og liften, der fører dig ud det kæmpe skiområde, Val d’Isère har at tilbyde? Om du kan låne en kop sukker af liftpasseren, skal vi lade være usagt, men vi er sikre på, at han har massere af puddersne, du frit kan benytte.

Masser af tid til afslapning og wellness

Hotellet byder på hygge i baren, hvor I kan nyde en drink eller øl efter dagens skiløb, men det er også her, at I kan slappe af foran den åbne pejs med en varm kop the, kaffe eller kakao, når I kommer tilbage fra middag i restauranten.


Skulle en tur i spa med mulighed for en lang række behandlinger være mere tillokkende end øl og drinks i baren, så drejer du bare af ved hotellets spa-område, hvor du hurtigt finder den indre ro frem. Skulle dette ikke være nok, så lægger du dig bare ind i relax afdelingen – nu skulle der ikke gå længe før du drømmer sødt.

Værelserne

Hotellet har 54 værelser, som alle er indrettet med fladskærme og wifi. Du kan desuden roligt tage familiens smykkesamling med på skiferien, da alle værelserne har safety box.

Avenue Lodge er til dig som vil have en skirejse, der byder på lidt ekstra!

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Hotel Christiania og Legrand Louis, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 30 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Minibar Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Dampbad: Ja

Jacuzzi: Ja

Kæledyr (på forespørgsel): On request, 25€ per day

Parkering (mod betaling): On Request

Reception: Ja

Vis mere

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

TV rum: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse classic

Dobbeltværelse for to personer på 25-30 kvm, med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse, tv og telefon. Gratis internet.  
Badekar - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab -Telefon -Toilet -Håndklæder -Telefon -TV -Wi-Fi (gratis) 

 

Dobbeltværelse, standard

Dobbeltværelse for to personer på 25 kvm, med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse, tv og telefon. Gratis internet.  
Badekar - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab -Telefon -Toilet -Håndklæder -Telefon - TV -Wi-Fi (gratis) 

 

Dobbeltværelse superior

Dobbeltværelse for to personer på 30-35 kvm, med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, toilet og bad separat, tv og telefon. Gratis internet. Opredning muligt for barn.  
Badekar - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab -Telefon -Bad og toilet - Håndklæder -Telefon -TV -Wi-Fi (gratis) 

 

Family Suite

 
Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab -Telefon -Bad og toilet - Håndklæder -Telefon -TV -Wi-Fi (gratis) 


 


Junior Suite

Badekar - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab -Telefon -Bad og toilet - Håndklæder -Telefon -TV -Wi-Fi (gratis) 

 

Suite Duplex

Suite Duplex på 40-45m2, bestående af et loungeområde med sofa og en åben mezzaninen. Badeværelse med badekar (Integreret tv) og separat bruser, hårtørrer og toilet. Tv, DVD, minibar, safe og Balkon.  
Badekar - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab -Telefon -Bad og toilet - Håndklæder -Telefon -TV -Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes