Frankrig, Val d'Isere

Chalet Skadi

Fakta

Om Chalet Skadi

Midt i centrum af Val d'Isere ligger de lukseriøse Skadi lejligheder, som både har wellness-område og roomservice.

Luksuriøse Chaleter i smukke Val d’Isere!

Chalet Skadi byder dig velkommen til disse moderne og stilrene lejligheder, midt i hjertet af Val d’Isere!

Beliggenhed

Lejlighedskomplekset er placeret små 400 meter fra Solais-liften og midt i centrum af Val d’Isere. Synes du det er for lang en gåtur med tunge skistøvler - ja! Så kører skibussen lige foran hoveddøren af lejligheden, og du vil være ved liften på få minutter.
Centrum af byen finder du lige rundt om hjørnet, og her finder du alt hvad du skulle få brug for under din skiferie i fantastiske Val d’Isere. Byen rummer aktiviteter og fornøjeligheder for alle, lige fra franske gourmet restauranter og designerbutikker til irsk pub med fadøl og dans. Supermarkedet og indkøb finder du ligeledes lige ved siden af ejendommen.

Omgivelser

Lejlighederne er moderne og fremstår som høj luksuriøsitet. Jeg anbefaler på det kraftigste Chalet Skadi til dig, der ikke ønsker at skære ned på kvalitet. Her får du altså et førsteklasses ophold. Det stilfulde design af de store lejligheder gør Chalet Skadi til en oplevelse af de bedre.

Når du kommer hjem fra en lang skidag i terrænet kan du med ro og behag hoppe i badetøjet og hoppe ned i kompleksets wellnessområde. Her bydes der både på indendørs pool, sauna og dampbad, som blot er nogle af de mange eksklusive fordele Chalet Skadi byder på.
Der er køkkener i alle lejligheder, så du selv skal stå for mad. Det nærmeste supermarked er kun 150 meter fra din dør, og der kan du shoppe alt!

Roomservice er også tilgængelig (dog i et begrænset tidsrum - spørg dem i receptionen). Men hvis du foretrækker at gå ud og få din mad serveret, så prøv gerne nogle af de fantastiske restauranter, der ligger omkring Val d'Isère.

Værd at vide

  • Wellnessområde m. pool, sauna og dampbad
  • Gratis WiFi
  • Skikælder m. støvlevarmer
  • Roomservice

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Hotel Christiania og Legrand Louis, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 250 m

Afstand til lift: 550 m

Afstand til centrum: 350 m

Afstand til shopping: 250 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 350 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Dampbad: Ja

Garage: 80€/week

Jacuzzi: Ja

Kæledyr (på forespørgsel): 175€ /wekk

Reception: Ja

Sauna: Ja

Vis mere

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

SwimmingPool: Ja

Vaskeservice: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 3-værelses 4 personer

Lejlighed på 60 m2 med opholdsstue, tv, åbent køkken med kogeplader, oven, mikroovn, køleskab/fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine og meget mere. 2 soveværelser som begge er med 2 enkeltsenge (Kan laves til dobbeltsenge), tv og eget badeværelse. Derudover også en dejlig balkon.
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Fryser - Mikrobølgeovn – Køleskab –Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 3-værelses 4 personer med pejs

Lejlighed på 60 m2 med opholdsstue og pejs, tv, åbent køkken med kogeplader, oven, mikroovn, køleskab/fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine og meget mere. 2 soveværelser som begge er med 2 enkeltsenge (Kan laves til dobbeltsenge), tv og eget badeværelse. Derudover også en dejlig balkon.
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Fryser - Mikrobølgeovn – Køleskab –Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 4-værelses 6 personer

Lejlighed på 90 m2 med opholdsstue, tv, åbent køkken med kogeplader, oven, mikroovn, køleskab/fryser, opvaskemaskine, kaffemaskine og meget mere. 3 soveværelser som er med 2 enkeltsenge (Kan laves til dobbeltsenge), tv og 3 badeværelse. Derudover også en dejlig balkon.
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine – Fryser - Mikrobølgeovn – Køleskab –Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes