Frankrig, Val d'Isere

Hotel l'Avancher

Morgenmad

Fakta

Om Hotel l'Avancher

Kun 100 meter fra pisterne i Val d'Isere ligger det klassiske franske alpehotel l'Avancher, som blandt andet byder på wellness faciliteter.

Hotel L'Avancher er et stort chalethotel i den klassiske franske alpine stil, der med sikkerhed vil vinde dit hjerte.

Omgivelser og beliggenhed

Hotellet ligger ca. 300 meter fra nærmeste lift, men pisten er kun 100 meter væk, så her er der ingen dårlige undskyldninger for ikke at være den første på pisten.

Chalethotellet rummer i alt 17 velindrettet værelser, alle med bad, toilet, telefon og WiFi. Alle værelser er moderne indrettet, hvor både senge og bad/toilet-elementer fremstår funktionelt og nyt. Der er adgang til balkon/terrasse på alle værelser.

Wellness

Efter en lang og udfordrende dag på pisten, kan du hoppe en tur ned på ejendommens wellnessfaciliteter. Her finder du både sauna, med flot panoramaudsigt, massage og frisør hvis der skulle blive behov for det.
Hvordan smager maden?

Restaurant

Hotellets restaurant hedder “The Raclette”, og som navnet antyder så serverer de selvfølgelig en helt uimodståelig raclette. Chef Oliver Nuret vil sammen med sit team byde sine gæster velkommen hver aften kl 19.00 hvor forretten serveres. Køkkenet fokusere på friske lokale råvarer, og vil hver aften servere en velsmagende 3-retter menu (Aftensmad er tilkøb). Om morgenen kan du forvente storslået morgenmadsbuffet, hvor der med sikkerhed vil være noget for enhver smag.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Hotel Christiania og Legrand Louis, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Vi ses på Hotel l’Avancher!

Afstande

Afstand til piste: 200 m

Afstand til lift: 500 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 40 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 450 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Minibar Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Elkedel Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Restaurant Ja

Morgenmad Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Jacuzzi: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Wellness behandlinger: Ja

Vis mere

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Comfort

Dobbelt værelse comfort + 23 m2, værelset indeholder dobbeltseng eller enkeltsenge, badeværelse med badekar og toilet, tv, trådløst internet, elkedel, køleskab og safetybox. Værelset har balkon eller terrasse.  
Sengelinned –Pengeskab - Telefon - TV - Wi-Fi (gratis)

 

Dobbeltværelse Comfort +

Dobbelt værelse comfort + 23 m2, værelset indeholder dobbeltseng eller enkeltsenge, badeværelse med badekar og toilet, tv, trådløst internet, elkedel, køleskab og safetybox. Værelset vender ud mod det flotte Bellevarde og har balkon eller terrasse.  
Sengelinned –Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - TV - Wi-Fi (gratis)
Familie værelse

Familie værelse på 35 m2, værelset indeholder dobbeltseng eller enkeltsenge, separat rum med køjeseng til børnene, badeværelse med badekar og toilet, tv, trådløst internet, elkedel, køleskab og safetybox. Værelset har balkon eller terrasse.  
Balkon eller terrasse -Sengelinned –Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - Telefon - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis)

Junior Suite

Junior suite på 52 m2, værelset indeholder 2 dobbeltværelser med dobbeltseng eller enkeltsenge, 2 badeværelse med toilet det ene med brusebad og det andet med badekar, opholdsstue, tv, trådløst internet, elkedel, køleskab og safetybox. Værelset har balkon eller terrasse.  
Sengelinned – Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder  - Telefon - TV

Suite

Suite på 60 m2, værelset indeholder 2 dobbeltværelser med dobbeltseng eller enkeltsenge, 1 værelse med 2 enkeltsenge, 3 badeværelse med toilet enten brusebad eller badekar, opholdsstue, tv, trådløst internet, elkedel, køleskab og safetybox. Værelset har balkon eller terrasse.
Sengelinned – Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder  - Telefon - TV

AccommodationTypes