Frankrig, Val d'Isere

Apartment Les Balcons de Bellevarde

Fakta

Om Apartment Les Balcons de Bellevarde

Balcons de Bellevarde er lækre lejligheder i Val d'Isere - perfekt til familien, der ønsker smukke omgivelser tæt på pisten.

Nu skal den årlige skiferie bestilles, men hvor finder vi alle ingredienserne til en gennemført familieferie. "Balcons de Bellevarde" ligger i den charmerende bydel "La Daille", der i rolige og smukke omgivelser byder hele familien velkommen til Val d'Isére.Udsigt over pisten

Disse lejligheder ligger med en smuk udsigt ud over pisten. Beliggenheden lige i nærheden af både pist og lift gør, at I uden de store anstrengelser kommer både hurtigt af sted om morgenen, men også får jer fra pisterne og hjem i varmen på ingen tid.Væk fra larm og støj

Vi husker alle vores sjove ungdomsrejser på ski, dengang bleskift og nattesøvn var noget de gamle måtte bekymre sig om. Disse ungdomsminder er dog også det, der får os til at anerkende behovet for at komme lidt væk fra den festlige ballade, når børnene skal være friske til udfordrignerne i sneen. Her er "Balcons de Bellevarde" perfekt, da lejlighederne ligger cirka to kilometer fra selve Val d'Isére by.


Lejligheder til skiløbere


I de hyggelige lejligheder finder I alt, hvad I skal bruge for at sætte rammerne om en dejlig uge. Her er således køkken, så I kan hygge om den hjemmelavede mad, bad og toilet, så I ikke skal klare den slags i den frostkolde gård og sidst men ikke mindst, så har I balkon, hvorfra I kan nyde solens nedgang over bjergtoppene. Derudover har hver lejlighed selvfølgelig eget skirum.


Til både den lille og store familie


Uanset om I er mange eller få, så har vi plads til jer i "Balcons de Bellevarde". Her er lejligheder til mor, far og Hans og Lise, men også til de større grupper af otte.

Uanset hvordan og hvor mange I kommer, så står vi klar til at byde jer velkommen til en uge i sneen!


Minimumsalderen for at bo på Balcons de Bellevarde uden en forælder eller værge er 18 år.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Hotel Christiania og Legrand Louis, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Afstande

Afstand til piste: 200 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 1700 m

Afstand til skibus: 200 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Garage: 85€/week

Parkering (mod betaling): on demand

Reception: Ja

Skirum: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

WiFi: Ja

2-værelses lejlighed mod syd

2-vær. lejlighed til 4 personer på ca. 32m2. Lejligheden består af soveværelse med 2 enkeltsenge, opholdsrum med sovesofa, køkken samt badeværelse.

2-værelses lejlighed mod syd med bjergudsigt

2-værelseslejlighed til 4 personer på ca. 32m2. Lejligheden består af soveværelse med dobbeltseng, opholdsrum med sovesofa, køkken samt badeværelse.   Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Opvaskemaskine – Mikrobølgeovn –Køleskab - Håndklæder  - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis)   

3-værelses lejlighed mod syd

3-værelseslejlighed til 6 personer mellem 45-50 m2. Lejligheden består af et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med 2 enkeltsenge, opholdsrum med 2 daybeds, køkken samt to badeværelser.
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Opvaskemaskine – Mikrobølgeovn –Køleskab - Håndklæder  - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes