Frankrig, Val d'Isere

Hotel

Hotel Village La Mourra

Morgenmad
Inkl. morgenmad Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Hotel Village La Mourra

Luksus og komfort er nøgleordene for Hotel Village La Mourra, som ligger i hjertet af Val d'Isere.

Hotel Village La Mourra er dette fantastiske hotel i hjertet af Val d’Isere. Her skal du bo, hvis du ikke vil gå på kompromis med luksus og høj komfort!

Omgivelser og beliggenhed

Luksuriøse omgivelser i topklasse er absolut ikke de forkerte ord at bruge når jeg skal beskrive Chalets Village Mourra. Når du første gang træder ind i foyeren til bygningen, som også fungerer som hotel er du ikke i tvivl om stedets klasse.Her tilbydes der lækre suiter i eksklusiv indretning med sans for detaljerne. De store værelser er alle med hjemmebiograf, stor opholdsstue og egen swimmingpool i lejligheden - kan det blive mere luksuriøst?

Mulighed for personlig butler

Som ekstra tilbehør kan du ved et tillæg få egen personlig butler under hele opholdet. Her er det også muligt at få leveret både morgenmad og aftensmad direkte til døren.

Stor wellnessafdeling

Når lifterne lukker, og du er tilbage i komplekset er der gode muligheder for forkælelse på hotellets wellnessafdeling. Her finder du stor swimmingpool, sauna, dampbad og spabad. Er stængerne færdige efter en lang dag på bjerget, så kan du selvfølgelig booke en tid hos stedets massør, så alle lemmer er klar til endnu en dag i fantastiske Val d’Isere.Er du på udkig efter en fremragende ferie hvor der ikke skal mangle noget - så er Hotel Village La Mourra et rigtig godt bud!

Ekstra tilbehør/ Værd at vide

  • Wellnessafdeling m. bl.a. sauna, pool og spa
  • Parkeringskælder
  • Pejs
  • Bar

Afstande

Afstand til piste: 200 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 150 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 150 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Minibar Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Morgenmad

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Dampbad: Ja

Garage: Ja

Jacuzzi: Ja

Kæledyr: Ja

Lounge: Ja

Vis mere

Morgenmad: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

2-værelses suite

To dobbeltværelser med hver sit loungeområde og skrivebord. Hvert værelse har også sit eget badeværelse og separat toilet.  
Balkon -Badekar - Sengelinned – Kaffemaskine - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon -Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

3-værelses suite

To dobbeltværelser en suite og stor stue, og alt som hører til i stor stil og komfort.   
Balkon -Badekar - Sengelinned – Kaffemaskine - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon -Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)
 

Junior Suite

Dobbeltseng eller to enkeltsenge, lounge område med sofa, kaffebord og skrivebord. Badeværelse med to vask, badekar og bruser, og separat toilet.  
Balkon -Badekar - Sengelinned – Kaffemaskine - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon -Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes