Frankrig, Val d'Isere

Les Chalets du Jardin Alpin

Fakta

Om Les Chalets du Jardin Alpin

I den lille og charmerende bydel Chatelard, lige ved kabinelifterne til Solaise og Bellevarde, ligger Les Chalet du Jardin Alpin, som indbyder til ægte fransk alpe-hygge.

På vejen mod den lille og charmerende bydel Chatelard, lige ved kabinelifterne til Solaise og Bellevarde, finder I charmerende Les Chalets du Jardin Alpin.

De tre bygninger, der er bygget i træ og sten, giver hurtigt en varm hyttestemning der minder om skiferie i Norden. Alle lejligheder er fuldstændigt nyrenoverede i 2014, så alt fremstår lyst og moderne. Til komplekset er der også tilknyttet sauna og hammam.

Lige ud til verdens bedste skiområde

I modsætning til de nordiske skioplevelser får I her 350 kilometer lækkert skiløb – og det bedste af det hele er, at det løber lige uden for hoveddøren.

Så glem I alt om at få trænede armene på denne ferie. Her kommer I ikke til at slæbe rundt på jeres ski.

Smukke og rolige omgivelser

Disse lejligheder ligger bestemt ikke lige i centrum af Val d’Isére. Med en kilometer ind til centrum er du her garanteret en skiferie, hvor hele familien kan sove om natten uden festlige forstyrrelser.

Derudover ligger lejlighederne med en skøn udsigt med frit udsyn til de omkringliggende bjerge.

Plads til hele den pukkelryggede

Tag bare hele familien med på en uges skiferie. Les Chalét du Jardin Alpin har plads til grupper på helt op til ti personer i de hyggelige lejligheder, hvor I desuden finder alt, hvad I behøver for at få en fantastisk ferie.

Køkkenet laver ikke maden selv, men er fuldt udstyret, så det klarer I nemt. Til gengæld klarer opvaskemaskinen det beskidte service, mens I slapper af med varm kakao og hygge med familien. Der er også mulighed for at bestille morgenbrød, direkte leveret til komplekset, hvis man siger det i receptionen aftenen før.

OBS! Lejlighederne er ikke egnet til unge mennesker.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger blandt andet en ladestation ved siden af Hotel Christiania og Legrand Louis, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 700 m

Afstand til centrum: 800 m

Afstand til shopping: 800 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 1200 m

Værelset

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Garage: 95 euro/week

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

WiFi: Ja

2-vær. lejlighed (max. 4 pers.)

Indeholder et soveværelse med dobbeltseng, et køkken/opholdsrum med opredning til 2 personer på en sovesofa og et badeværelse. Alt sammen fordelt på 35 m². Det moderne køkken byder på alt fra opvaskemaskine til brødrister og kaffemaskine. Lejligheden er ideel for et eller to par, eller en lille familie. På grund af lejlighedernes høje standard vil der ved check-in blive reserveret et ekstra sikkerhedsdepositum på jeres kreditkort.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn -Ovn – Køleskab - Telefon - Brødrister - TV -Elkedel - Wi-Fi (gratis) 
 

3-vær. lejlighed (max. 6 pers.)

Indeholder to soveværelser, ét er udstyret med en double seng og det andet er med twin beds. To badeværelser, hvoraf et med badekar, et køkken/opholdsrum med mulighed for 2 opredninger på en sovesofa, og mindst et separat toilet. Det moderne køkken er fuldt udstyret til at lave lækker mad om morgenen og aftenen. Lejligheden byder på stor komfort til familier med to børn, eller to sammen rejsende par. På grund af lejlighedernes høje standard vil der ved check-in blive reserveret et ekstra sikkerhedsdepositum på jeres kreditkort.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab - Telefon - Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

3-vær. lejlighed m. kabine (max. 5 pers.)

Indeholder kabine med en soveplads, to soveværelser, det ene værelse med double seng, det andet værelse med twin beds. Hovedrummet byder på et moderne, fuldt udrustet køkken og en stue med sofa. Der findes også to badeværelser, det ene med badekar, og to toiletter, hvoraf det ene er separat. Disse duplex lejligheder, med kabinen og lille cosy område på første sal, passer perfekt til familier. På grund af lejlighedernes høje standard vil der ved check-in blive reserveret et ekstra sikkerhedsdepositum på jeres kreditkort.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab - Telefon - Brødrister - TV -Elkedel - Wi-Fi (gratis) 
 

4-vær. lejlighed (max 6 pers.)

Indeholder tre soveværelser, ét er udstyret med en double seng og de to andre er udstyret med twin beds. To badeværelser, hvoraf et med badekar, et køkken/opholdsrum, og to separate toilet. Det moderne køkken er fuldt udrustet til at lave lækker mad om morgenen og aftenen. Lejligheden er fordelt på to etager, og byder på en flot udsigt mod syd fra et af værelserne. På grund af lejlighedernes høje standard vil der ved check-in blive reserveret et ekstra sikkerhedsdepositum på jeres kreditkort.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn - Ovn –Køleskab - Telefon - Brødrister - TV -Elkedel - Wi-Fi (gratis)

4-vær. lejlighed (max 8 pers.)

Indeholder tre soveværelser, ét er med en double seng og de andre er med twin beds. To badeværelser, hvoraf et med badekar, et køkken/opholdsrum med mulighed for 2 opredninger på en sovesofa, og mindst et separat toilet. Det moderne køkken er fuldt udstyret så der kan laves kulinariske mesterværke. Lejligheden kan let rumme små vennegrupper, to sammenrejsende familier, eller en større familie. På grund af lejlighedernes høje standard vil der ved check-in blive reserveret et ekstra sikkerhedsdepositum på jeres kreditkort.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab - Telefon - Brødrister - TV -Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

4-vær. lejlighed m. kabine (max 8 pers.)

Indeholder tre soveværelser, ét er med en double seng og de andre er med twin senge, og en kabine med twin senge. To badeværelser, hvoraf et med badekar, et køkken/opholdsrum med sofa, og mindst et separat toilet. Det moderne køkken er fuldt udstyret så der kan laves kulinariske mesterværke. Lejligheden byder på panoramisk udsigt over le massif de Bellevarde, så man virkelig føler man er i Alperne. På grund af lejlighedernes høje standard vil der ved check-in blive reserveret et ekstra sikkerhedsdepositum på jeres kreditkort.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab - Telefon - Brødrister - TV -Elkedel - Wi-Fi (gratis)

 

5-vær. lejlighed (max 10 pers.)

Hyggeligt indrettet med køkken/opholdsrum med 2 sovepladser, fire værelser: én med dobbeltseng, tre med twin beds, 4 badeværelser, hvoraf to med badekar, og to separate toiletter til lejligheden. Alle værelserne har et lille hjørne med skrivebord og stole. Fantastisk lejlighed til større grupper. På grund af lejlighedernes høje standard vil der ved check-in blive reserveret et ekstra sikkerhedsdepositum på jeres kreditkort.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab - Telefon - Brødrister - TV -Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

6-vær. lejlighed (max 12 pers.)

Hyggeligt indrettet med køkken/opholdsrum med 2 sovepladser, fem værelser: heraf, 2 værelser med dobbeltseng og 3 værelser med twin beds. Der er også 3 badeværelser, hvoraf et har badekar, i lejligheden. Lejligheden er unik, med opholdsrummet delt op i stue og spiddestue. På grund af lejlighedernes høje standard vil der ved check-in blive reserveret et ekstra sikkerhedsdepositum på jeres kreditkort.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser – Mikrobølgeovn - Ovn – Køleskab - Telefon - Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes