Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel

Hotel Nortlander Le Chamois

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension Inkl. transfer

Vælg afgang fra Kastrup 18 jan

Vælg værelser

28 dec
4 jan
18 jan
8 feb
15 feb

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse, nord (22) (2 personer)

28 dec
4 jan
18 jan
8 feb
15 feb

Alternativ 2

1 x Twinværelse (25) (2 personer)

Twinværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har skrå vægge.

  • Babyseng
28 dec
4 jan
18 jan
8 feb
15 feb

Alternativ 3

1 x Dobbeltværelse, balkon (24) (2 personer)

Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.

  • Babyseng

Alternativ 4

1 x Twinværelse, balkon (23) (2 personer)

28 dec
4 jan
18 jan
8 feb
15 feb

Alternativ 5

1 x Dobbeltværelse, balkon, budget (21) (2 personer)

Et lille dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng. Værelset har et badeværelse med brusebad og toilet på gangen. Værelset er til jer, der prioriterer skiløbet fremfor at opholde sig i værelset.

  • Babyseng
28 dec
4 jan
18 jan
8 feb
15 feb
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Fakta

Om Hotel Nortlander Le Chamois

Charme, skandinavisk hygge og god beliggenhed midt i den gamle bydel.

En ting er rammerne, noget helt andet er indholdet. Velkommen til en skiferie i hyggelige omgivelser drevet af vores eget personale.Dette er ikke et luksushotel, og det er bestemt heller ikke et spritnyt hotel. Til gengæld er der masser af charme, personlighed, fabelagtig beliggenhed og god mad. Da hotellet er et, vi selv driver, er personalet skandinavisk og uddannet af Nortlander for at give alle gæster det ophold, vi selv sætter pris på. Og så er prisen skarp. Hotellet er en af de ældre bygninger i Alpe d’Huez, og byen er siden grundlæggelsen i 1936 vokset rundt om den ældste bydel, Vieil Alpe-kvarteret. Det resulterer i at placeringen helt af sig selv med tiden bliver mere og mere central. Netop den centrale beliggenhed gør, at der er blot få minutters gang til Alpe d’Huez’ hovedgade med hyggelige butikker og restauranter. Pisterne og liften ligger ret tæt på hotellet, og du har intet besvær med at komme til og fra skiområdet.

Forplejning

Skandinaver som vi er, så ved vi, at god og ordentlig kost er vigtigt for den glade og trætte skientusiast. Derfor er morgenbuffeten solid og varieret, så pisterne senere kan indtages med frisk optanket energi. Hver aften serverer vi en lækker tre-retters menu, der er komponeret af vores egne kokke.Vinen er jo en af de små sidegevinster ved at tage på skiferie i Frankrig. Til maden følger et velkomponeret vinkort og et generelt bredt udvalg af drikkevarer, man kan købe. Vinudvalget er overvejende fransk, og vi efterstræber altid at have lokale vine på kortet, så man kan stille nysgerrigheden ved at smage vine, vi normalt ikke så ofte ser hjemme i Danmark.På vores egne hoteller har du altid mulighed for at få vegetarisk kost. Er du allergisk overfor visse fødevarer, kan hotellerne også imødegå dette.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller tilpasse menuen med hensyn til allergi, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften, alle middage under hele din skiferie.På ankomstdagen bliver der til de tidligt ankomne gæster budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt til den søde tand. Til gæster der ankommer med det sene fly, byder vi velkommen med suppe og brød. Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 125 kroner for voksne og 60 kroner for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30. Ring til os på 70 10 50 95 for at høre nærmere.På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem. 

Værelser

Lige som fællesarealerne, bærer værelserne også præg af at hotellet ikke er fra allerøverste og nyeste hylde, men charme og personlighed er der masser af i de velfungerende rammer.Alle værelser ud mod gaden har fået skiftet vinduer og er blevet lydisoleret for at komme støjniveauet til livs. Der kan dog stadig forekomme larm, da der ligger en offentligt tilgængelig bar under hotellet.

Fællesarealer

Hotel Le Chamois har en virkelig hyggelig bar og spiseafdeling. Stedet oser af stemning, og man har lyst til at opholde sig der, når man kommer tilbage fra en dag på ski. Hvis vejret er til det, og det er det jo som regel i Alpe d’Huez med de 300 årlige solskinsdage, så er der en fin terrasse, hvor man passende kan nyde et glas vin eller en god kop kaffe.Der findes ikke nogen stor og fuldt udrustet skikælder, og skistøvlerne placeres lige i indgangen til hotellet.

Essensen

  • Centralt placeret
  • Eget Nortlander-personale
  • Skandinavisk hygge
  • To minutter til liften
  • Ophold med meget for pengeneMed den gode beliggenhed og skandinaviske atmosfære glæder vi os til at byde alle skiglade gæster hjerteligt velkommen på Hotel Le Chamois i Alpe d’Huez.

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 150 m

Afstand til skileje: 250 m

Værelset

TV Nej

WiFi Nej

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Halvpension: Ja

Hotel: Ja

Lounge: Ja

Skirum: Ja

Solterrasse: Ja

Vis mere

WiFi: Ja

Enkeltværelse, BUDGET

Enkeltværelse til en person med en køjeseng. Badeværelset, med brusebad og toilet, er på gangen. Værelset er til jer, der prioriterer skiløbet fremfor at opholde sig i værelset. Der er godt nok to senge i værelset, da det er en køjeseng - men værelset er ret lille, så vi anbefaler ikke, at der bor mere end én person i værelset. 

Sengelinned – Håndklæder 

Dobbeltværelse med balkon


Dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.

Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder


Dobbeltværelse, Nord


Nordvent dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng samt et badeværelse med brusebad og toilet. Vær opmærksom på, at dobbeltsengen kun er 140 centimeter bred.

Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder


Dobbeltværelse med balkon, BUDGET


Et lille dobbeltværelse til to personer med en dobbeltseng. Værelset har et badeværelse med brusebad og toilet på gangen. Værelset er til jer, der prioriterer skiløbet fremfor at opholde sig i værelset.

Balkon - Sengelinned – Håndklæder 

Twinværelse 


Twinværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har skrå vægge.

Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 


Twinværelse med balkon


Twinværelse med to enkeltsenge samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon. 

Balkon – Sengelinned – Håndklæder 


3-sengsværelse med tre enkeltenge


Værelse til tre personer med tre enkeltsenge samt et badeværelse med brusebad og toilet.

Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

3-sengsværelse med balkon og tre enkeltsenge


Værelse til tre personer med tre enkeltsenge samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.

Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 


4-sengsværelse med balkon


Værelse til fire personer med fire enkeltsenge samt et badeværelse med brusebad og toilet. Værelset har desuden en balkon.

Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

4-sengsværelse med to enkeltsenge og en køjeseng


Værelse til fire personer med to enkeltsenge og en køjeseng. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet.

Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

4-sengsværelse med balkon, to enkeltsenge og en køjeseng


Værelse til fire personer med to enkeltsenge og en køjeseng. Værelset har desuden et badeværelse med brusebad og toilet samt en balkon.

Sengelinned - Balkon – Bad og toilet – Håndklæder 

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 18.01.2020 - 17:15 - Copenhagen
Ankomst 18.01.2020 - 19:30 - Grenoble
Rejsetid 2:15
Flynr. HV746
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

Hjemrejse

Afrejse 25.01.2020 - 14:25 - Grenoble
Ankomst 25.01.2020 - 16:35 - Copenhagen
Rejsetid 2:10
Flynr. HV745
Terminal Oplyses senere
Flyselskab

Check-in


I lufthavnen åbner check-in 2 timer før afrejse, og du skal være checket ind senest 1 time før afgang. Vi anbefaler dog, at du altid er i lufthavnen i god tid. Husk pas og rejsebevis. 


Bagage


1 stk. bagage på max 20 kg. pr. mand. + 5 kg. håndbagage (45x40x25 cm). Alt herudover vil blive afvist. Det er muligt at pakke skistøvler i håndbagage, så længe de overholder reglerne for vægt og mål. 


Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage. Dette kan enten været et alm. stk. bagage eller en klapvogn.


Skitransport


Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske. Der er begrænset plads til ski på flyet. Book altid i god tid. 


Transavia accepterer ikke multibags


ABS Lavinerygsæk


Det er tilladt at medbringe én lavinerygsæk per person, som indeholder en patron med komprimeret luft i div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg. netto af div. 1.4S. Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet, og rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Du skal være opmærksom på, at ABS rygsækken, skal være pakket ned i den ind-checket bagage. Transavia kræver desuden at lavinerygsækken er specialgodkendt.


Forplejning


Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet.


Transfer


I prisen på din skiferie er der inkluderet transfer til og fra destinationen (glæder ikke ved køb af kun-flybillet). I tillæg til transfertiden som du kan se på dit rejsebevis, skal du påregne tid i lufthavnen til udlevering af bagage m.v. samt evt. yderligere ventetid på transferbussen da vi har flere ankomne fly og koordinerer bustransfer herefter. 


Billet


Husk dit rejsebevis. Rejsebeviset udgør sammen med et gyldigt pas din billet ved check-in.

AccommodationTypes