Frankrig, Alpe d´Huez

Les Chalets de l'Altiport

Fakta

Om Les Chalets de l'Altiport

Flotte chalet-lejligheder i klassisk fransk alpestil med panoramaudsigt over de sneklædte bjerge og beliggende ud til pisten lidt udenfor Alpe d’Huez.

Lejlighederne her har den perfekte beliggenhed i forhold til skiløbet. Du kan nemlig sætte fødderne i skiene nærmest lige udenfor døren og køre ned til pisten.


Les Chalets de l’Altiport ligger lidt højere oppe ad bjerget end centrum af Alpe d’Huez, så du har en smuk udsigt ned over byen og selvfølgelig de franske Alper. Med den gratis skibus, der holder tæt på, kommer du nemt ned til byen, når du eksempelvis skal købe ind, spise aftensmad på en af restauranterne eller vil afprøve byens afterski.

Store, flotte chalet-lejligheder


Chalet’erne er indrettet i klassisk alpin stil med sten og træ, og for at fuldende hyggen er der pejs i alle lejlighederne. Derudover er der et veludstyret køkken, stor stue med plads til afslapning, altan og badeværelser med badekar. Alle køkkener er indrettet med køleskab, komfur, ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Vær opmærksom på at der opkræves et depositum på 1.000€ pr. lejlighed.

Godt at vide


Alle lejligheder har også egen sauna, perfekt til afslapning efter en dag på pisterne.

Der vil være et depositum på 1.000€ per chalet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L'Ours Blanc og ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen!

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 350 m

Afstand til centrum: 1500 m

Afstand til shopping: 900 m

Afstand til skibus: 150 m

Afstand til skileje: 850 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Kæledyr (på forespørgsel): 35€/week

Reception: Ja

Sauna: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 6-værelses 12 personer

Stor lejlighed på 120-135 m2 med plads til op til 12 personer. Indrettet med tre dobbeltværelser samt to 3-sengs-værelser alle med eget badeværelse. Derudover stue, køkken, altan og privat sauna.
Sengelinned – Opvaskemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Terrasse – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Chalet 7-værelses 8/12 personer

Stor lejlighed på 120-130 m2 med plads til op til 12 personer. Indrettet med seks dobbeltværelser, hvoraf de fem har eget badeværelse. Derudover stue, køkken, altan og privat sauna.
Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

Chalet 7-værelses 9/12 personer

Stor lejlighed på 125-135 m2 med plads til op til 12 personer. Indrettet med seks dobbeltværelser alle med eget badeværelse. Derudover stue, køkken, altan og sauna.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Terrasse – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Chalet 8-værelses 15 personer

Stor lejlighed på 195-200 m2 med plads til op til 15 personer. Indrettet med fem dobbeltværelser samt to 3-sengs-værelser alle med eget badeværelse. Derudover stue, køkken, altan og privat sauna.
Sengelinned – Kogeplade - Opvaskemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Chalet 9-værelses 16 personer

Stor lejlighed på 200-210 m2 med plads til op til 16 personer. Indrettet med otte dobbeltværelser alle med eget badeværelse. Derudover stue, køkken, altan og privat sauna.
Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine – Mikrobølgeovn – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes