Frankrig, Alpe d´Huez

Residence Daria I Nor

Fakta

Om Residence Daria I Nor

På Daria I Nor bor du virkelig i hjertet af Alpe d'Huez, og her får du både luksus, komfort og wellness.

Totalt er der 48 lejligheder med plads til alt mellem 2-8 personer. Alle lejligheder er fuldt udrustede med "Amerikansk køkken". Dvs. det er åbent med udsyn ud over stuen. Soveværelserne har store senge, og badeværelserne er udrustede med alt, du har brug for. Derudover har alle lejligheder en stor privat balkon, hvor du rigtig kan nyde godt af den gode udsigt. Køjesengene anbefales til børn.

Wellness og fitness

Udbuddet af diverse faciliteter er også stort. Alle gæster på Residence Daria I Nor har gratis adgang til pool, sauna dampbad og fitness center. Desuden er der to restauranter at vælge imellem, når sulten melder sit pas om aftenen. Afslutningsvis findes der en skibutik med direkte adgang til gondolen.

Godt at vide

Vær opmærksom på, at den overdækkede parkering ved Residence Daria I Nor er 2,05 meter høj.

Kort sagt - Residence Daria I Nor har alt og passer til dig, der har brug for at koble af og nyde godt af en skiferie i luksusomgivelser.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L'Ours Blanc og ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 50 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Restaurant Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Reception: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

2-vær. lejlighed (max. 2 pers.)

Lejlighed på 35m² bestående af et køkken/opholdsrum, dobbeltværelse, et badeværelse (eller brusebad) og et separat toilet.

2-værelsese lejlighed med kabine

Lejlighed på 45m² (nord- eller sydvendt), bestående af køkken/opholdsrum, et dobbeltværelse, en kabine med to køjesenge, et badeværelse og separat toilet. Mulighed for en lejlighed tilpasset personer med nedsat mobilitet.

3-vær. lejlighed

Lejlighed på 53m² bestående af køkken/opholdsrum, 1 dobbeltværelse og 1 værelse med to enkeltsenge, 1 badeværelse og 1 brusebadeværelse, 1 separat toilet. Tilpasset til personer med nedsat mobilitet.

3-værelses lejlighed m. kabine

Lejlighed på 63m² med køkken/opholdsrum, 1 dobbeltværelse, 1 værelse med to enkeltsenge og 1 kabine med 2 køjesenge, 1 badeværelse og 1 brusebadeværelse, 2 toiletter (1 separat). Tilpasset til personer med nedsat mobilitet.

4-vær. lejlighed

Lejlighed på 70m² med køkken/opholdsrum, 1 dobbeltværelse, 2 værelser med to enkeltsenge, 1 badeværelse og 1 brusebadeværelse, 2 toiletter (1 separat).

4-vær. lejlighed m. kabine

Lejlighed på 86m² med køkken/opholdsrum, 1 dobbeltværelse, 2 værelser med to enkeltsenge og 1 kabine med 2 køjesenge, 1 badeværelse og 2 brusebadeværelser, 2 toiletter (1 separat).

5-vær. lejlighed

Lejlighed på 98m² med køkken/opholdsrum, 1 dobbeltværelse, 3 værelser med to enkeltsenge, 1 badeværelse og 2 brusebadeværelser, 2 toiletter (1 separat).

5-vær. lejlighed m. sauna

Lejlighed på 97m² med køkken/opholdsrum, 1 dobbeltværelse, 3 værelser med to enkeltsenge, 1 privat sauna, 1 badeværelse og 2 brusebadeværelser, 2 toiletter (1 separat), opholdsstue.

5-vær. lejlighed m. kabine og sauna

Lejlighed på 125m² med køkken/opholdsrum, 1 dobbeltværelse, 3 værelser med to enkeltsenge, 1 kabine med 2 køjesenge, 1 privat sauna, 1 omklædningsrum, 1 badeværelse og 2 brusebadeværelser, 2 toiletter (1 separat).

AccommodationTypes