Frankrig, Alpe d´Huez

Lejlighed

Residence Les Bergers

Fakta

Om Residence Les Bergers

Pierre & Vacances Bergers er lerjlighedskompleks med en perfekt beliggenhed i centrum af Alpe d'Huez.

Pierre & Vacances Bergers byder sig til med lejligheder i god standard og fantastisk beliggendhed. Din skiferie til Alpe d'Huez får lige det ekstra, når du bor i dette lejlighedskompleks i den nye bydel.

Skiferie med beliggenhed

Hvad er vigtigst for dig, når du skal på skiferie? At du er nabo med pisterne? At indkøbscentret ligger et svagt stenkast fra hoveddøren?Pierre & Vacances Bergers ligger perfekt i byens nye del Les Bergers, hvor du altid er tæt på pisterne, liften og bydelens indkøbscenter, så hvis du svarede ja til ovenstående spørgsmål, er dette stedet for dig.

Gode faciliteter

Når skidagen er vel overstået er det tid til at være sammen i hyggelige omgivelser. Restauranten serverer hver aften god mad og baren står klar med en "kold" eller en go'nat drink. Er humøret mere i retning af afslapning med fødderne oppe i pejsestuen, så bliver du næppe bebrejdet dette efter en lang skidag.Skal du være klar til morgendagens skiløb, så lad skibenene løsne op i saunaen eller tag en aftendukkert under stjernehimlen i kompleksets opvarmede udendørs swimmingpool.Hvis du ikke selv vil stå for maden, så kan man hjemmefra tilkøbe 1/2 pension (Morgenmadsbuffet og 3 retters menu) eller 1/4 pension (Morgenmadsbuffet) i Residence Les Bergers egen restaurant.

Gode lejligheder - plads til hele familien

I studios er der 1-2 sovesofaer i opholdsstuen og alkove med enten køjeseng eller to enkeltsenge. Derudover kan du booke 2 værelses lejligheder, der har separat soveværelse med  dobbeltseng. Alle lejlighederne har badeværelse med karbad og toilet samt køkken med opvaskemaskine, køleskab, mikroovn og kaffemaskine.Solnedgangen nydes fra balkonen.God fornøjelse!
OBS: I uge 12, 2022 (19. - 26. marts) er der Tomorrowland i Alpe d'Huez. Der vil derfor være en ekstra festlig stemning overalt i byen og på pisten.

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 400 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 200 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Slut rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Børnevenlig: Ja

Reception: Ja

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 1-værelses + kabine 4/6 personer

Indeholder køkken/opholdsrum med 4 sovepladser, kabine med 2 sovepladser, badeværelse med bad og wc, køleskab, ovn, kaffe- og opvaskemaskine, telefon, TV, og balkon.
Sengelinned – Kogeplade – Ovn – Køleskab – Håndklæder – Wi-Fi (gratis) 

Lejlighed 1-værelses 2 personer

Studio lejlighed for to personer på ca. 18-20kvm, som består af et opholds rum med sovesofa, køkken med køleskab, ovn, opvask- og kaffemaskine, badeværelse med bad og wc, telefon, TV, og balkon.
Sengelinned – Kogeplade – Køleskab – Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 1-værelses 4 personer

Studio lejlighed for tre til fire personer på ca. 28-32kvm, som består af et opholds rum med sovesofa til 2 personer og sovealkove med køjeseng. Køkken mes køleskab, ovn, kaffe- og opvaskemaskine, badeværelse med bad og wc, telefon, TV, og balkon.
Sengelinned – Kogeplade – Ovn – Køleskab – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 2-værelses + kabine 6 personer

2-værelses lejlighed for fem til seks personer på ca. 38-42kvm, som består af et opholds rum med en sovesofa, et soveværelse med dobbeltseng, og en kabine med en køjeseng. Fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn, opvask- og kaffemaskine, separat bad og toilet, telefon, TV og balkon.
Sengelinned – Kogeplade – Ovn – Køleskab – Håndklæder – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes