Frankrig, Alpe d´Huez

Residence Les Bergers

Fakta

Om Residence Les Bergers

Pierre & Vacances Bergers er lejlighedskompleks med en perfekt beliggenhed i centrum af Alpe d'Huez.

Pierre & Vacances Bergers byder sig til med lejligheder i god standard og fantastisk beliggenhed. Din skiferie til Alpe d'Huez får lige det ekstra, når du bor i dette lejlighedskompleks i den nye bydel. Residence Les Bergers bliver renoveret i løbet af sommeren 2023, og slår dørene op til endnu en sæson i 2023/24.

Skiferie med beliggenhed


Hvad er vigtigst for dig, når du skal på skiferie? At du er nabo med pisterne? At indkøbscentret ligger et svagt stenkast fra hoveddøren? Pierre & Vacances Bergers ligger perfekt i byens nye del Les Bergers, hvor du altid er tæt på pisterne, liften og bydelens indkøbscenter, så hvis du svarede ja til ovenstående spørgsmål, er dette stedet for dig.

Gode faciliteter


Når skidagen er vel overstået er det tid til at være sammen i hyggelige omgivelser. Restauranten serverer hver aften god mad og baren står klar med en "kold" eller en go'nat drink. Er humøret mere i retning af afslapning med fødderne oppe i pejsestuen, så bliver du næppe bebrejdet dette efter en lang skidag. Skal du være klar til morgendagens skiløb, så lad skibenene løsne op i saunaen eller tag en aftendukkert under stjernehimlen i kompleksets opvarmede udendørs swimmingpool. Hvis du ikke selv vil stå for maden, så kan man hjemmefra tilkøbe 1/2 pension (Morgenmadsbuffet og 3 retters menu) eller 1/4 pension (Morgenmadsbuffet) i Residence Les Bergers egen restaurant.

Gode lejligheder - plads til hele familien


I studios er der 1-2 sovesofaer i opholdsstuen og alkove med enten køjeseng eller to enkeltsenge. Derudover kan du booke 2 værelses lejligheder, der har separat soveværelse med dobbeltseng. Alle lejlighederne har badeværelse med karbad og toilet samt køkken med opvaskemaskine, køleskab, mikroovn og kaffemaskine.

Solnedgangen nydes fra balkonen.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L'Ours Blanc og ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

God fornøjelse!

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 400 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 200 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Slut rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Børnevenlig: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

Studio 2 pers (ikke renoveret)

Ikke renoveret lejlighed til 2 personer. Lejligheden består af et opholdsrum med køkken (uden ovn), 1 dobbelt sovesofa eller 2 enkeltsenge, 1 baderum og et toilet. Herudover balkon.

Studio m. kabine til 6 pers (ikke renoveret)

Ikke renoveret lejlighed til 6 personer. Lejligheden består af et opholdsrum med køkken (uden ovn), 2 daybeds med hver en udtræksseng. Herudover en sovealkove med 2 enkeltsenge, 1 baderum og 1 toilet, samt balkon.  

1-værelses lejlighed til 2 personer

Lejlighed på ca. 19m2 til 2 personer. Lejligheden består af et opholdsrum med sovesofa og et køkken (uden ovn). Herudover et baderum og et toilet, samt balkon.  

1-værelses lejlighed med kabine til 4 personer

Lejlighed på ca. 30m2 til 4 personer. Lejligheden består af et opholdsrum med køkken (uden ovn), 1 daybed og en udtræksseng og en sovealkove med enten køjeseng eller 2 enkeltsenge. Herudover et baderum og et toilet, samt balkon.  

1-værelses lejlighed med kabine til 6 personer

Lejlighed på ca. 38m2 til 6 personer. Lejligheden består af et opholdsrum med køkken (uden ovn), 2 daybeds med med hver en udtræksseng og en sovealkove med 2 enkeltsenge. Herudover et baderum og et toilet, samt balkon.  

1-værelses lejlighed med sovealkove (mod syd)

Lejlighed på ca. 48m2 til 4 personer. Lejligheden består af et opholdsrum med køkken (uden ovn) og 1 daybed med utræksseng. Herudover en sovealkove med enten køjeseng eller 2 enkeltsenge, 1 baderum og 1 toilet, samt balkon.

1-værelses lejlighed med sovealkove og hems til 7 personer

Lejlighed på ca. 56m2 til 7 personer. Lejligheden består af et opholdsrum med køkken (uden ovn) og en 1 daybed. Herudover en sovealkove med 2 enkeltsenge, en hems med 4 enkeltsenge, 1 baderum og 1 toilet, samt balkon.

2-værelses lejlighed med kabine til 6 personer Standard

Lejlighed på ca. 40m2 til 6 personer. Lejligheden består af et opholdsrum med køkken (uden ovn), 1 daybed med udtræksseng og en sovealkove med enten køjeseng eller 2 enkeltsenge. Herudover et soveværelse med dobbeltseng, et baderum og et toilet, samt balkon.

2-værelses lejlighed med kabine til 6 personer Superior

Sydvendt lejlighed på ca. 40m2 til 6 personer. Lejligheden består af et opholdsrum med køkken (uden ovn), 1 daybed med udtræksseng og en sovealkove med køjeseng. Herudover et soveværelse med dobbeltseng, 1 baderum og 1 toilet, samt balkon.

AccommodationTypes