Frankrig, Alpe d´Huez

Residence Prestige L'Eclose

Fakta

Om Residence Prestige L'Eclose

Firestjernede luksuslejligheder midt i Alpe d’Huez - her får du wellness, komfort og luksus.

Du får her et nybygget lejlighedskompleks, der slår dørene op første gang i december 2022. Det firestjernede Residence Prestige L’Eclose ligger kun 100 meter fra den nærmest lift, så du skal ikke bekymre dig om at vandre langt med skistøvlerne på.

Du behøver ikke gå langt, for at have alt inde for rækkevidde. I stueetagen finder du nemlig både butikker og restauranter. Det hyggelige centrum af Alpe d’Huez er også kun 500 meter væk, og her finder du flere restauranter, barer, butikker og supermarkeder.

Wellness

Hver dag, når dagen er ved at være omme, har du mulighed for at tage et par svømmebaner eller bare plaske lidt rundt, i den indendørs opvarmede pool. Hvis du trænger til at få hvilet de ømme skiben efter en lang dag på pisterne, kan du også slappe af i saunaen og hammam, sammen med dem, du har kær.

Trænger du til at få æltet dine muskler godt igennem, er der også mulighed for at få en af de mange forskellige massagebehandlinger. Massage, sauna og hammam kan bookes i receptionen mod betaling.

Har du brug for at holde din træning ved lige, imens du er på skiferie, findes der også et fitnessrum til fri afbenyttelse i lejlighedskomplekset. Har du brug for flere faciliteter for at holde dig aktiv, ligger Residence Prestige L’Eclose bagved sportscenteret i Alpe d’Huez. I sportscenteret finder du et hav af muligheder, både i hallen og i fitnesscenteret.

Lejlighederne

Det helt nybyggede, fra 2022, Residence Prestige L’Eclose har et charmerende mix af moderne og traditionel arkitektur. Så snart du træder ind receptionen i lejlighedskomplekset, får du en følelse af at der gjort lidt ekstra ud af det, og at du befinder dig i luksuriøse omgivelser. Det luksuriøse skinner igennem i lejlighederne, der er indrettet i en moderne og minimalistisk stil.

I lejlighederne kan du bo med vennerne, familien eller din partner i et roligt område. Lejlighederne varierer i størrelse, og kan rumme alt fra 4-6 personer. I alle lejlighederne er der et opholdsrum, hvor du kan samle dit rejseselskab efter en lang dag på pisten, til en hjemmemixet aftendrink, et brætspil, eller planlægge næste dags skiløb rundt på de 250 pistekilometer.

Dagens menu bestemmer du helt selv i lejlighederne. Du kan indbyde dit rejeselskab om at slå sten-saks-papir om, hvem der skal have køkkentjansen. Men hvem vil ikke gerne kokkerere i et spritnyt køkken, hvor intet mangler. Skulle du alligevel være mere til at få serveret din morgenmad, er der mulighed for at tilkøbe morgenmad i lejlighedskompleksets restaurant.

Skulle du have brug for at trække dig, fra dit rejseselskab et kort øjeblik, er der mulighed for wi-fi i lejlighederne.

Godt at vide

Har du ikke taget tøj nok med, er der et vaskeri i lejlighedskomplekset, hvor du kan vaske dit tøj mod betaling.

Du finder også skiskabe i lejlighedskomplekset, hvor du kan opbevare din ski. Så du slipper både for lugten af sure skistøvler, og at dine ski står og fylder i lejligheden.

Kommer du kørende til Alpe d’Huez har Residence Prestige L’Eclose en overdækket parkering hvor du kan parkere. Det kræver dog at du booker plads på forhånd, og koster et lille tillæg. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L’Ours Blanc og en ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen på årets skiferie!

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 50 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

Vis mere

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

2-værelses lejlighed til 4 personer

Lejlighed på ca. 31m2 med et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og et alrum med en sovesofa til to personer. Derudover har lejligheden et badeværelse med toilet og enten brus eller badekar.

2-værelses lejlighed med kabine til 6 personer

Lejlighed på ca. 39m2 med et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge, en alkove med køjeseng og et alrum med en sovesofa til to personer. Derudover har lejligheden et badeværelse med toilet og enten brus eller badekar.

3-værelses lejlighed til 6 personer

Lejlighed på ca. 45m2 med to soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge og et alrum med en sovesofa til to personer. Derudover har lejligheden et badeværelse med toilet og enten brus eller badekar.

AccommodationTypes