Frankrig, Alpe d´Huez

Apartment Alpenrose

Fakta

Om Apartment Alpenrose

Alpenrose i Alpe d'Huez har Alpernes måske bedste panoramaudsigt, og så emmer de af charme og luksus.

Velkommen til denne rose blandt torne. Franske hoteller og lejligheder har generelt et dårligt ry, men Alpenrose byder dig velkommen til charme, luksus og Alpernes måske bedste panoramaudsigt.

Bygget i træ og sten

Alpenrose er en charmerende træ og stenhytte, som med den sydvendte facade giver dig en exceptionel udsigt over Alpe d’Huez fantastiske skiområde. Det er altså svært ikke at smile, når du efter en lang dag på ski kan nyde de sidste solstråler gå ned over bjergene fra din balkon.

Du bor tæt på skiløbet

Findes der noget bedre end at slippe for lange gåture i dine skistøvler? Når du bor på Alpenrose, har du kun 300 meter til pisten og 250 meter til den nærmeste lift. Du har altså kun få minutters gang fra huset, så er du i gang med dagens skiløb.

Spa & Fitness

Det havde jeg næsten glemt. Uanset om din krop trænger til afslapning og massage eller yderligere motion, så bliver du ikke skuffet. Alpenrose wellness har både fitness, udendørs opvarmet pool og massage.

Godt at vide

Ønsker du at gøre det nemt for dig selv? - så kan du både tilkøbe slutrengøring og morgenmad. Du skal blot kontakte os inden afrejse for booking.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L'Ours Blanc og ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 300 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 500 m

Afstand til shopping: 300 m

Afstand til skibus: 200 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Ingen slutrengøring Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Jacuzzi: Ja

Kæledyr (på forespørgsel): 39€ /week

Parkering (mod betaling): 49€ /week

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

2-værelses lejlighed 4 personer

Indeholder et soveværelse med dobbeltseng, et køkken/opholdsrum med opredning til 2 personer i en sovesofa og et badeværelse. Køkkenet er udstyret med ovn og opvaskemaskine.
Balkon eller terrasse – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

2-værelses lejlighed 6 personer

Indeholder en entre med et indhak med køjesenge (OBS: køjesenge er kun 180cm lange), 1 dobbeltværelse, et køkken/opholdsrum med mulighed for 2 opredninger i en sofaseng, samt bad og toilet. Køkkenet er udstyret med ovn og opvaskemaskine.

Balkon eller terrasse – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

3-værelses lejlighed 6 personer

Indeholder to soveværelser, to badeværelser og et køkken/opholdsrum med mulighed for 2 opredninger. Køkkenet er udrustet med ovn og opvaskemaskine. Lejligheden kan være duplex.
Balkon eller terrasse – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

4-værelses lejlighed 8 personer

Indeholder 2 twin-værelser, et værelse med køjeseng, et stort køkken alrum med mulighed for 2 ekstra opredninger og bad og toilet. Køkkenet er udrustet med ovn og opvaskemaskine. Lejligheden er duplex.
Balkon eller terrasse – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Køleskab – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

1-værelses lejlighed 4 personer

En lille 1-værelses lejlighed med plads til 4 personer i en dobbeltseng og en sofaseng, samt bad og toilet. Køkkenet er godt udrustedet med ovn og opvaskemaskine.
Balkon eller terrasse – Sengelinned – Kogeplade – Opvaskemaskine – Ovn – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes