Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel Daria-I Nor

Halvpension

Fakta

Om Hotel Daria-I Nor

Det femstjernede Hotel Daria-I-Nor stod klar i december 2018 - her får du blandt andet restaurant, spa og panoramaudsigt helt til Italien.

Velkommen til Hotel Daria-I-Nor, et helt nyt femstjernet hotel, som stod klart i december 2018. Her får du ikke bare topkvalitet med moderne indretning, men også et udbud af faciliteter såsom restaurant, spa og panoramaudsigt helt til Italien.


Udsigten fra hotellet strækker sig ikke bare Italien. Her kan du også nyde udsigten til den fantastiske franske nationalpark Écrins. Desuden er hotellet et ski in/ ski out-hotel, hvilket gør, at du er hurtigt og let er på skiene hver dag.

Hotelværelserne


Der findes i alt 45 moderne værelser og suiter af forskellige størrelser for par, familier og venner. Hvert værelse har en privat balkon, hvor du kan nyde den smukke udsigt. Værelserne er moderne, hyggelige og luksuriøse indrettede, og de har store king-size eller dobbeltsenge.

Hvordan smager maden?


Når det kommer til maden, så har hotellet en restaurant. Her er rig mulighed for en rigtig gastronomisk madoplevelse med udsigt over pisterne. Efter maden er der mulighed for at slappe af i hotellets bar-lounge.

Spa og wellness-område


Efter en lang dag på pisterne kan du tage en tur i hotellets 800 m2 store spa-område. Her kan du slappe af og lade batterierne op til næste dag. Der findes forskellige typer sauna, jacuzzi og sol-lounge. Har du stadig kræfter tilbage efter dagens skiløb kan du også besøge hotellets fitnessafdeling. Børn under 16år har kun adgang til spa-området fra kl. 10.00-16.00.

Der findes desuden et skiopbevaringsrum, og for dem som ankommer i bil, er der en privat garage. Det er også tilladt at medbringe kæledyr for 25€/dag.
Hotel Daria-I-Nor er et perfekt valg til dig, som ønsker moderne topkvalitet og luksus i smukke omgivelser i Alpe d’Huez.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L'Ours Blanc og ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen


Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat variere. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 20 m

Afstand til lift: 20 m

Afstand til centrum: 250 m

Afstand til shopping: 250 m

Afstand til skibus: 250 m

Afstand til skileje: 200 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Minibar Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Garage: 20 euro pr. day

Jacuzzi: Ja

Konferencerum: Ja

Vis mere

Parkering (mod betaling): 20 euro pr. day (2,05m max height)

Pejs: Ja

Reception: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse "Club"

Smukt værelse med king size seng samt badekar og separat toilet. Værelset er på 26m2 med syd-østvendt udsyn fra den store, private balkon.
Balkon – Badekar – Sengelinned – Kaffemaskine – Hårtørrer – Minibar – Pengeskab – Toilet Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse "Superior" m. dusch/wc og 1 opredning

Et større og fint indrettet dobbeltværelse på 32m2 for 2-3 personer. Værelset indeholder en king size seng samt mulighed for opredning til en 3. person på sovesofa(80x180), og anbefales derfor til børn under 16 år. Desuden dusch og badekar samt separat toilet.
Balkon – Badekar – Sengelinned – Kaffemaskine – Hårtørrer – Minibar – Pengeskab – Bad - Toilet Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis)

Suite

Smukt indrettet suite på 42m2 for 2-4 personer. I den første del af suiten finder du værelset med king size seng, et badeværelse med badekar, separat dusch og separat toilet. På den øvre del findes opholdsrummet med eget hjemme-biograf system. Desuden en sovesofa med mulighed for 2 ekstra opredninger.
Balkon – Badekar – Sengelinned – Kaffemaskine – Hårtørrer – Minibar – Pengeskab – Bad – Telefon – Toilet – Håndklæder – TV – Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes