Frankrig, Alpe d´Huez

Aparthotel Prestige L'Eclose

Fakta

Om Aparthotel Prestige L'Eclose

Firestjernede Aparthotel midt i Alpe d’Huez - her får du wellness, komfort og luksus.

I forbindelse med det nybyggede lejlighedskompleks, Residence Prestige L’Eclose, ligger Aparthotel Prestige L’Eclose, som slår dørene op for første gang i december 2022. Aparthotellet ligger kun 100 meter fra den nærmest lift, så det gør det nemt for dig at trille ud af sengen om morgenen og ud i det fantastiske skiområde.

På Aparthotellet har du alt inde for rækkevidde, så du behøver ikke gå langt for at finde både restauranter og butikker. Du finder eksempelvis både en restaurant og en butik i stueetagen samtidig med, at der kun er 500 meter til centrum af Alpe d’Huez. Her finder du en rigtig hyggelig by med et stort udvalg af restauranter, barer, butikker og supermarkeder.

Her er der rig mulighed for at gå ud og udforske menukortet i Alpe d’Huez. Foretrækker du alligevel at spise samme sted, som du bor og ikke ønsker at gå så langt, er der mulighed for at tilkøbe morgenmad i Aparthotellets restaurant. Ring eller skriv til os for mere information om priser og booking heraf.

Well-being område

Du finder også et lækkert wellness-område på Aparthotellet, hvor du med garanti kan få ladet batterierne op efter en lang skidag. Eksempelvis finder du en indendørs opvarmet pool, hvor du kan tage et par baner frem og tilbage, eller du kan slappe af i sauna eller hammambad. Efter et besøg i wellness området, bliver du uden tvivl klar til endnu flere dage på pisten.

Der er også mulighed for at få en dejlig omgang massage med et utal af forskellige behandlinger, du kan booke. Massage, sauna og hammam kan bookes i receptionen mod betaling.

Hvis det ikke er nok at få pulsen op på pisterne, kan du fortsætte i Aparthotellets fitnessrum, der er til fri afbenyttelse. Så du skal ikke være nervøs for ikke at kunne holde din træning ved lige på ferien. Er faciliteterne i fitnessrummet på Aparthotellet ikke nok til at holde dig aktiv, ligger sportscenteret i Alpe d’Huez lige bagved Aparthotellet. Her finder du et hav af muligheder både i hallen, i fitnesscenteret - der er sågar en klatrevæg og en svømmehal.

Værelserne

Det nybyggede, fra 2022, Aparthotel Prestige L’Eclose er en charmerende kombination mellem moderne og traditionel arkitektur. Når du træder ind i de moderne og luksuriøse omgivelser, får du straks en følelse af, at der er gjort dét ekstra for at kræse om gæsten. Dette helt nye Aparthotel er indrettet med en minimalistisk stil, men det har samtidig med alt, du behøver for at føle dig godt tilpas på din skiferie.

I værelserne kan du bo med din partner, familien eller vennerne i et roligt område af Alpe d’Huez. Værelserne varierer i størrelse og kan rumme alt fra 2-6 personer. Værelserne har alt, hvad du har brug for på din skiferie, så du kan føle dig hjemme i de rolige omgivelser.

Insidertips til Aparthotellet

Du har mulighed for at vaske tøj mod betaling på Aparthotellet, hvis nu du ikke har taget tøj nok med til hele ugen.

Du kan opbevare dine ski i de skiskabe, du finder på Aparthotellet. Så slipper du for at tage dem med op på værelset, og at lugten af sure skistøvler breder sig på værelset.

Der er slutrengøring med i opholdet, dog undtaget køkkenet som skal være pænt og opryddet, hvilket indebærer at opvasken også skal være væk, samt skraldet skal være taget ud.

Kommer du kørende til Alpe d’Huez, har Residence Prestige L’Eclose en overdækket parkering, hvor du kan parkere. Det kræver kun, at du booker plads på forhånd og koster et lille tillæg. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Residence L’Ours Blanc og en ved Hotel Le Pic Blanc. Spørg guiderne for mere information, når de ringer ugen før afrejse.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort. Det er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må eller kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen på Aparthotel Prestige L’Eclose.

Afstande

Værelset

TV Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Vis mere

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse på ca. 22m2 med dobbeltseng og badeværelse med toilet.

Junior suite til max 4 pers.

Juniorsuite på ca. 33m2 med dobbeltseng og 2 opredninger på sovesofa. Herudover badeværelse med toilet.

Suite Superior til max 6 pers.

Større suite på ca. 48m2 med 1 dobbeltseng, 2 enkeltsenge og 2 opredninger på sovesofa. Herudover badeværelse med toilet.

AccommodationTypes