Frankrig, Alpe d´Huez

Hotel

Hotel Nortlander Le Chamois

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Hotel Nortlander Le Chamois

Charme, skandinavisk hygge og god beliggenhed midt i den gamle bydel. En ting er rammerne, noget helt andet er indholdet. Velkommen til en skiferie i hyggelige omgivelser drevet af vores eget personale.
Dette er ikke et luksushotel, og det er bestemt heller ikke et spritnyt hotel. Til gengæld er der masser af charme, personlighed, fabelagtig beliggenhed og god mad. Da hotellet er et, vi selv driver, er personalet skandinavisk og uddannet af Nortlander for at give alle gæster det ophold, vi selv sætter pris på. Og så er prisen skarp. Hotellet er en af de ældre bygninger i Alpe d’Huez, og byen er siden grundlæggelsen i 1936 vokset rundt om den ældste bydel, Vieil Alpe-kvarteret. Det resulterer i at placeringen helt af sig selv med tiden bliver mere og mere central. Netop den centrale beliggenhed gør, at der er blot få minutters gang til Alpe d’Huez’ hovedgade med hyggelige butikker og restauranter. Pisterne og liften ligger ret tæt på hotellet, og du har intet besvær med at komme til og fra skiområdet.

Forplejning

Skandinaver som vi er, så ved vi, at god og ordentlig kost er vigtigt for den glade og trætte skientusiast. Derfor er morgenbuffeten solid og varieret, så pisterne senere kan indtages med frisk optanket energi. Hver aften serverer vi en lækker tre-retters menu, der er komponeret af vores egne kokke. Vinen er jo en af de små sidegevinster ved at tage på skiferie i Frankrig. Til maden følger et velkomponeret vinkort og et generelt bredt udvalg af drikkevarer, man kan købe. Vinudvalget er overvejende fransk, og vi efterstræber altid at have lokale vine på kortet, så man kan stille nysgerrigheden ved at smage vine, vi normalt ikke så ofte ser hjemme i Danmark. På vores egne hoteller har du altid mulighed for at få vegetarisk kost. Er du allergisk overfor visse fødevarer, kan hotellerne også imødegå dette.

OBS! For at imødekomme ønsker om vegetarisk kost eller tilpasse menuen med hensyn til allergi, skal dette informeres når du booker rejsen. Vær opmærksom på, at hvis en vegetarisk eller speciel diæt ønskes, vil den være gældende hver aften, alle middage under hele din skiferie. På ankomstdagen bliver der til de tidligt ankomne gæster budt på en aftenbuffet bestående af en varm ret, salat, pålæg, ost og brød samt lidt til den søde tand. Til gæster der ankommer med det sene fly, byder vi velkommen med suppe og brød. Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en delikat morgenbuffet. Prisen er 125 kroner for voksne og 60 kroner for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30 - 09.30. Ring til os på 70 10 50 95 for at høre nærmere. På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem. 

Værelser

Lige som fællesarealerne, bærer værelserne også præg af at hotellet ikke er fra allerøverste og nyeste hylde, men charme og personlighed er der masser af i de velfungerende rammer. Alle værelser ud mod gaden har fået skiftet vinduer og er blevet lydisoleret for at komme støjniveauet til livs. Der kan dog stadig forekomme larm, da der ligger en offentligt tilgængelig bar under hotellet.

Fællesarealer

Hotel Le Chamois har en virkelig hyggelig bar og spiseafdeling. Stedet oser af stemning, og man har lyst til at opholde sig der, når man kommer tilbage fra en dag på ski. Hvis vejret er til det, og det er det jo som regel i Alpe d’Huez med de 300 årlige solskinsdage, så er der en fin terrasse, hvor man passende kan nyde et glas vin eller en god kop kaffe. Der findes ikke nogen stor og fuldt udrustet skikælder, og skistøvlerne placeres lige i indgangen til hotellet.

Essensen

  • Centralt placeret
  • Eget Nortlander-personale
  • Skandinavisk hygge
  • To minutter til liften
  • Ophold med meget for pengene
Med den gode beliggenhed og skandinaviske atmosfære glæder vi os til at byde alle skiglade gæster hjerteligt velkommen på Hotel Le Chamois i Alpe d’Huez.

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 200 m

Afstand til skibus: 150 m

Afstand til skileje: 150 m

Værelset

TV Nej

WiFi Nej

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Halvpension: Ja

Hotel: Ja

Lounge: Ja

Skirum: Ja

Solterrasse: Ja

Vis mere

WiFi: Ja

3-personers værelse

Værelse med 3 enkeltsenge, eget toilet og bad.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

3-personers værelse med balkon

3-personers værelse med balkon, eget bad og wc, 3 enkelt senge.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

4-personers værelse med balkon

4 personers værelse med balkon, bad og wc, værelset har 4 enkelt senge.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse med balkon, bad og wc.
Balkon - Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder

Dobbeltværelse Budget med balkon

Dobbeltværelse budget m. Balkon. Værelset er lille og har bad og wc på gangen. Værelset til jer der prioritere skiløbet, fremfor at opholde sig i værelset.
Balkon - Sengelinned – Håndklæder 

Familieværelse

Familieværelse standard, med bad og wc, værelset har 2 enkelt senge samt en køjeseng.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

Familieværelse med balkon

Familie værelse med balkon, bad og wc. Værelset har 2 enkelt senge og en køjeseng.TwinværelseDobbeltværelse / twin standard uden balkon, med brus och wc. Rummet har skråvægge.
Sengelinned – Bad og toilet – Håndklæder 

Twinværelse med balkon

Twinværelse standard med balkon, bad og wc samt 2 enkelt senge.
Balkon – Sengelinned – Håndklæder 

AccommodationTypes