Østrig, Wagrain

Heart Hotel Himmelberg

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension inkl. transfer

Vælg værelser

21 dec
28 dec
4 jan
18 jan
1 feb

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse Standard (2 personer)

Dobbeltværelse Standard

 • Pengeskab
 • TV
 • Babyseng
 • Føntørrer
 • WiFi i værelse
 • Badekar eller bruser
 • Toilet

Alternativ 2

1 x Dobbeltværelse Comfort med mulighed for en opredning (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Pengeskab
 • TV
 • Babyseng
 • Føntørrer
 • WiFi i værelse
 • Badekar eller bruser
 • Toilet

Alternativ 3

1 x Familieværelse Comfort med mulighed for 2 opredninger (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Pengeskab
 • TV
 • Babyseng
 • Føntørrer
 • WiFi i værelse
 • Badekar eller bruser
 • Toilet

Alternativ 4

1 x Familieværelse Superior med mulighed for 2 opredninger (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

 • Pengeskab
 • TV
 • Babyseng
 • Føntørrer
 • WiFi i værelse
 • Badekar eller bruser
 • Toilet

Fakta

Om Heart Hotel Himmelberg

Bo på Nortlanders charmerende og velholdte familiehotel, med halvpension, østrigsk wellness og perfekt placering i hjertet af Wagrain.

Du kommer til at bo på et af Nortlanders egne hoteller, Heart Hotel Himmelberg, hvor du bliver budt varmt velkommen af vores eget danske hotelpersonale. Her bliver den gode, danske service kombineret med en masse hygge og charme.

Charmerende og hyggeligt hotel

Heart Hotel Himmelberg er et pænt og velholdt hotel, og byder dig velkommen indenfor på et familievenligt hotel. Når du træder ind ad døren, kommer du ind i receptionen, hvor vores skandinaviske personale vil tage godt imod dig. Hotellet er indrettet i ægte østrigsk stil, der giver en følelse af at være i Alperne, krydret med dansk hygge.

I hotellets restaurant er der ikke sparet på den østrigske indretning, og her er der helt perfekt til dig og din familie, hvor du kan sidde og nyde en god middag. I fællesområdet, finder du en bar, hvor du kan sidde og nyde en kold drink, en øl eller et glas vin. Det er også et oplagt sted, hvor du kan samle din familie om et brætspil eller med en god bog.

Værelserne

Der er flere forskellige typer af værelser på Heart Hotel Himmelberg. Med et godt udvalg af alt fra enkeltværelser, dobbeltværelser og værelser med mulighed for en hel familie på op til fem personer. Alle værelserne har det du har brug for, for at du og din familie kan få en god skiferie. Ens for alle værelserne, på nær enkeltmandsværelset er, at de har indbygget balkon, en såkaldt “Loggia”. Her får du en fantastisk udsigt, og du kan suge den friske alpeluft til dig.

Værelserne er lyse og rummelige, og så er de indrettet i en moderne østrigsk stil. Der er i alt 23 værelser på hotellet, med plads til 63 gæster.

På hotellet finder du også en stor solterrasse, hvor du kan sidde, når skidagen er omme. Et oplagt sted at nyde dagens sidste solstråler. Og hvad er mere perfekt, end at sidde i solen, efter en dag på ski, med en kold øl eller Aperol i hånden, og slappe af i benene.

Familievenlige Wagrain

Det giver altid tryghed at rejse til en skidestination, hvor man ved, at rejsemålet opfylder de krav man har som familie, især når man rejser med børn på ski. Det er ikke uden grund, at Wagrain er et hit for danske børnefamilier.

Udover at byen Wagrain er familievenlig, så er vores eget hotel også skabt til at kunne tilbyde familier velkommen til en fantastisk skiferie. Du kan trygt tage hele familien med hertil, velvidende om at børnene altid er velkomne. De mindste gæster på Heart Hotel Himmelberg kan lege med andre børn i vores dertil indrettede legerum, hvor timerne vil flyve afsted. En sikker vinder for børn og barnlige sjæle. Gode øjeblikke du og din familie langt fra vil glemme.

Ikke nok med at der er et legerum til børnene, hvor de kan finde nye venskaber, og få brændt det sidste energi af, så har vores danske børnevenlige guider, også sørget for at lave et godt ugeprogram til børnene. Et program fyldt med aktiviteter, der bringer børnene sammen, uden skærme, men på den gode gammeldags måde med spil, kælke, kakao, lege og danse.

Bo i hjertet af Wagrain

På Heart Hotel Himmelberg bor lige i hjertet af Wagrain - mere centralt bliver det faktisk ikke. Du har et torv lige rundt om hjørnet, hvor du også kan tage skibussen fra. De 30 meter til skibussen, gør det ovenikøbet nemt og bekvemt at komme ud på ski hver morgen. Hvis du ikke har noget i mod at gå til liften, er turen igennem byen virkelig hyggelig. På vej tilbage til hotellet efter dagens skiløb, kan du jo altid gøre et lille øl- eller kakao-stop.

Selvom hotellet ligger lige midt i centrum af Wagrain, behøver du ikke bekymre dig om en god nats søvn - en central beliggenhed udelukker ikke de afslappende nætter på hotellet.

Den centrale beliggenhed gør det nemt for dig at udforske Wagrain. Der er et stort udvalg af barer, afterski-steder, restauranter, supermarkeder og butikker. Der er både plads til en rolig glühwein, en omgang kaiserschmarrn på en hyggelig restaurant, en tur i ski-butikkerne, eller en god afterskifest med dans på bordene.

Halvpension på skiferien

Nogle gange må det gerne bare være nemt, især når man er på skiferie, så man kan komme hurtig ud på pisterne, og slå sig løs i sneen hele dagen. Derfor er alle vores ophold på Heart Hotel Himmelberg med halvpension – vi har gjort det nemt for dig.

Når man er på skiferie, er det godt at få fyldt energidepoterne op, så man har energi til at lege rundt på Wagrains mange pistekilometer hele dagen. Hver morgen, sørger vores eget personale for at servere en solid og god morgenmadsbuffet. Til aften, kan du sætte dig til rette i hotellets restaurant, hvor du kan nyde en tre-retters menu, der er kreeret af vores egne kokke. Der er en børnemenu, som både er sund nok til, at man som forældre er glade, og god nok til at børnene vil spise den - og samtidig bliver mætte.

Hvis du trænger til mere hygge efter en dejlig middag, kan du fortsætte i den hyggelige bar på hotellet. Der tilbydes både en god kaffe, lækre drinks, lokale vine, øl og vand.

Allergier og madpræferencer

På vores Heart Hotel kan vi garantere dig en god menu, selvom du har allergi over for gluten, nødder, mælk eller laktose, samt hvis du er vegetar, veganer eller pescetar.

Hvis du er mælkeallergiker, laktoseintolerant, veganer, vegetar eller pescetar, serverer vi vores vegetariske menu, som er helt vegansk.

For at vi kan imødekomme vegetariske alternativer eller tilpasse vores menu i tilfælde af allergi, bedes dette oplyses ved reservation af rejsen. Vær opmærksom på, at hvis der ønskes vegetarisk eller specialkost, vil det gælde for alle middage under skiferien på hotellet.

Hvis du har andre allergier eller madpræferencer end dem, der er nævnt ovenfor, er du velkommen til at kontakte os på nortlander@nortlander.dk, så vil vi undersøge mulighederne for specialkost nærmere.

Forkælelse efter skidagen

Når du er gæst på Hotel Himmelberg har du efter en god dag på pisten, mulighed for at nyde godt af hotellets klassisk østrigske wellnessafdeling. I wellnessafdelingen finder du sauna, dampbad, infrarød sauna og et afslapningsområde, så der er gode muligheder for at kunne koble fra, og få løsnet musklerne op, så de er klar til endnu en dag på ski.

Ankomst og afrejse

På ankomstdagen vil der i tidsrummet 18.00-20.00 kan du se frem til en enkel og mættende varm ret, enten fra buffet eller tallerkenserveret. Til de gæster der ankommer senere på dagen, byder vi på en sandwich frem til kl. 22.30.

Hvis du ankommer tidligt om morgenen, er det muligt at tilkøbe en dejlig morgenbuffet. Prisen er 18€ for voksne og 10€ for børn til og med 12 år. Det er muligt at nyde morgenbuffeten fra klokken 07.30-09.30. På afrejsedagen vil sidste måltid på hotellet være morgenbuffeten. Der vil dog være mulighed for at købe en sandwich, man kan få med til rejsen hjem.

Værd at vide

De fleste værelser ligger ud til en vej eller kirke.

Kører du i bil til Wagrain, er der en udendørs parkeringsplads ved hotellet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wagrain eller The People’z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

I kælderen på hotellet finder du et skirum til opbevaring af dine ski, så du slipper for at de fylder på værelset. Hvad endnu bedre er, er at der er en støvlevarmer. Så du kan med garanti stikke fødderne i et par dejlig lune støvler hver morgen. Findes der noget bedre?

For Nortlanders egne hoteller gælder det, at de drives med dansk og svensk personale, entusiastiske kokke og naturligvis søde og kompetence guider, der alle sørger for at din skiferie er fyldt med gode øjeblikke.

Du skal ikke tænke på andet end dit skiløb, og huske at pakke solcremen.

OBS! Vær opmærksom på, at i ugerne 2 – 5 er der korte skiture, og der vil ikke være det samme børne- og ugeprogram, som i heluges skiferierne.

Vi har givet hotellet navnet Himmelberg, døbt efter et af de højeste bjerge i Danmark, nemlig Himmelbjerget. Ja, når vi nu er i Østrig, kan det vel mest blive til en bakke.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til, at være med til at skabe de gode øjeblikke, dejlige skiferie minder, og byde dig velkommen på Hotel Himmelberg, i de lækre omgivelser, i Wagrain!

Afstande

Afstand til piste: 700 m

Afstand til lift: 700 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 0 m

Afstand til skibus: 30 m

Afstand til skileje: 600 m

Værelset

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Børnevenlig: Ja

Dampbad: Ja

Legerum: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Vis mere

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

WiFi: Ja

Enkeltværelse


Enkeltværelse på ca. 18 kvm med en enkeltseng samt toilet med bad og brus. Der er WiFi på værelset og derudover er der TV og radio.
Sengelinned - Håndklæder - TV - Hårtørre - Safe – WiFi 

Dobbeltværelser Standard


Dobbeltværelse på ca. 26 kvm med dobbeltseng. Værelserne har badeværelse med enten badekar eller bruseniche og separat toilet. Der er WiFi og TV på værelserne samt radio. Alle værelser har indbygget balkon i form af en såkaldt “Loggia”, hvor vinduerne kan åbnes, så den friske luft og udsigten kan nydes.

Sengelinned - Håndklæder - TV - Hårtørre - Safe – WiFi

Dobbeltværelse Comfort med mulighed for en opredning


Dobbeltværelse Comfort er på ca. 28 kvm med dobbeltseng samt mulighed for en ekstra opredning. Værelserne har badeværelse med badekar med brus og separat toilet. Der er WiFi og TV på værelserne samt radio. Alle værelser har balkon i form af en såkaldt “Loggia” en indbygget balkon, hvor vinduerne kan åbnes, så den friske luft og udsigten kan nydes.
Sengelinned - Håndklæder - TV - Hårtørre - Safe – WiFi 

Familieværelse Comfort med mulighed for 2 opredninger


Famileværelse Comfort er ca. 33 kvm og har dobbeltseng samt mulighed for 2 opredninger eller en køjeseng. Værelserne har badeværelse med badekar med brus og separat toilet. Der er WiFi og TV på værelserne samt radio. Alle værelser har indbygget balkon i form af en såkaldt “Loggia”, hvor vinduerne kan åbnes, så den friske luft og udsigten kan nydes, eller en helt regulær balkon.
Sengelinned - Håndklæder - TV - Hårtørre - Safe – WiFi 

Familieværelse Superior


Familieværelse Superior er ca. 38 kvm og består af dobbeltseng samt mulighed for 2 opredninger. Værelserne har badeværelse med badekar med brus og separat toilet. Der er WiFi og TV på værelserne samt radio. Alle værelser har indbygget balkon i form af en såkaldt “Loggia”, hvor vinduerne kan åbnes, så den friske luft og udsigten kan nydes.
Sengelinned - Håndklæder - TV - Hårtørre - Safe – WiFi 

Suite

Suiterne er ca. 45 kvm og har dobbeltseng samt mulighed for 3 opredninger. Værelserne har badeværelse med badekar med brus og separat toilet. Der er WiFi og TV på værelserne samt radio. Alle værelser har indbygget balkon i form af en såkaldt “Loggia”, hvor vinduerne kan åbnes, så den friske luft og udsigten kan nydes.
Sengelinned - Håndklæder - TV - Hårtørre - Safe – WiFi 

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 21.12.2024 - 18:00 - København
Ankomst 21.12.2024 - 19:35 - Salzburg
Rejsetid 1:35
Flynr. D89738
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Hjemrejse

Afrejse 28.12.2024 - 20:35 - Salzburg
Ankomst 28.12.2024 - 22:10 - København
Rejsetid 1:35
Flynr. D89739
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Norwegian

Bagageregler 
Du må medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg. Din håndbagage må veje op til 10 kg og maksimalt måle 55 x 40 x 23 cm. Børn under 2 år må i alt medbringe 1 stk. indchecket bagage på maksimalt 5 kg og ingen håndbagage.  


Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn eller barnevogn. Der må ikke pakkes andet i klapvognen/barnevognen, og klapvognen/barnevognen skal pakkes ind for at undgå skader. 


Skitransport  
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler. Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt.  


Norwegian accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


ABS Lavinerygsæk 
Norwegian tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.  


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikke ombord på flyet. 


Check-in  
Check-in i lufthavnen er mulig for alle gæster.  

AccommodationTypes