Østrig, Wagrain

Hotel Adapura

Halvpension

Fakta

Om Hotel Adapura

Ved at bo på Adapura får I et nybygget hotel med en perfekt placering og wellness-muligheder.

Adapura er et helt nybygget 4-stjernet hotel i Wagrain, der ligger perfekt placeret i forhold til lifterne. Her har I kun 100 meter til Grafenberg Express I og 200 meter til Grafenbergbahn.

På dette hotel får I dejlig halvpension og kan nyde godt af saunaen, pool og wellness, når I kommer hjem fra dagens skiløb. Til børnene er der et legerum med bordhockey og egen biograf med mere.

Mange spisemuligheder

Hotel Adapura har flere restauranter med hvert sit kulinariske kendetegn, der gør halvpensionen dejligt varieret.

På Pura Alm kan du smage de klassiske østrigske retter fra deres buffet. Piazza er en italiensk buffet-restaurant med pizzaer, pastaretter og meget mere. Den sidste buffetrestaurant er Adasia, som er det asiatiske indslag til din halvpension.

Har du lyst til en god gang barbecue, er der, mod ekstra betaling, i à la carte restauranten “Place to Meat” mulighed for en saftig bøf, spareribs eller en solid burger.

Her er I altså sikret forkælelse og vil opleve en stil der går i ét med de flotte omgivelser som de smukke bjerge kreerer.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 100 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 300 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 100 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Elkedel Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Børnevenlig: Ja

Dampbad: Ja

Garage: Free, one pr room

Legerum: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

Underholdning: Ja

Wellness: Ja

Wellness behandlinger: Ja

WiFi: Ja

Juniorsuite

Værelse på ca. 52 kvm med balkon. Én kingsize dobbeltseng og en sovesofa. Indeholder badeværelse med 2 vaske + seperat toilet.
Sengelinned - håndklæder - badekåber - bad og toilet - balkon - kaffemaskine - safety boks - fladskærms-tv - hårtørrer - elkedel - infrarød   

AccommodationTypes