Østrig, Wagrain

Lejlighed

Haus Haid

Fakta

Om Haus Haid

Haus Haid tilbyder moderne og rummelige lejligheder med central beliggenhed i Wagrain.

Her har du ca. 50 meter til nærmeste skibus, og bor lige mellem liftstationerne ”Grafenberg” og ”Flying Mozart”. Komplekset byder på lækkert wellness-område i kælderen med bl.a. sauna og boblebad, stor skikælder, parkering til alle lejligheder samt trådløst internet.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Her får du alt, som du behøver på din skiferie til Wagrain.

Fem grunde til at bo her:

  • Børnevenligt
  • Moderne lejligheder
  • Central beliggenhed
  • Kort til skibussen
  • Plads til alle

Afstande

Afstand til piste: 800 m

Afstand til lift: 800 m

Afstand til centrum: 400 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 800 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

Slut rengøring Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Skirum: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 2-værelses 4 personer


2-værelseslejlighed til 4 personer på ca. 40m2. Lejligheden er moderne indrettet og består af et soveværelse med dobbeltseng, stue med sovesofa, fladskærm og spiseplads, åbent, veludstyret køkken med opvaskemaskine og ovn, bad og toilet samt altan. Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn -Køleskab -Håndklæder -TV -
Elkedel -Wi-Fi (gratis)

Lejlighed 4-værelses 8 personer


4-værelseslejlighed til hver 8 personer på 88m2. Lejligheden består af 3 separate soveværelser, 3 badeværelser, større stue med sovesofa, fladskærm, musikanlæg og spiseplads, åbent, veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine og ovn, samt lækker balkon med fantastisk bjergudsigt. Meget smuk udsigt til skiområdet i Wagrain fra lejligheden
Balkon eller terrasse -Sengelinned -Kogeplade -Opvaskemaskine -Ovn -Køleskab -Håndklæder -TV -
Elkedel -Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes