Østrig, Wagrain

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort

Fakta

Om HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort

Vil du gerne bo i helt nye lejligheder med et mekka af aktiviteter for både store og små? Så er du kommet til det rette sted. Velkommen til HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort i Wagrain.

Vinteren 2021/2022 slår dørerne for første gang op til de nybyggede lejligheder i det store familiekompleks. Her er alt, du kunne drømme om på en skiferie – og meget mere.

Aktiviteter for store og små

I det store kompleks af lejligheder finder du en masse muligheder for at aktivere både store og små legebørn. I kan blandt andet hoppe i wellness-området hvor der er en pool og vandrutsjebaner - så egentlig nok mest wellness for de små.

Derudover er der legerum til de mindste, spillerum til de lidt ældre og en indendørs hal med muligheder for et hav af forskellige sportsaktiviteter. Med andre ord er det her et problem at der kun er 24 timer i døgnet, fordi der er så meget, man kan, ud over at stå på ski.

Kost og logi

Du bor i en lejlighed, så det er muligt selv at lave alle måltider. Vil du en aften noget andet, er det muligt at booke bord på resortets egen restaurant mod egen betaling. Der er også et pizzeria, hvor du kan hente takeaway.

Slutteligt er der et lille supermarked, hvor du kan hente drikkevarer og snaks samt bestille morgenbrød. Perfekt måde at starte skidagen på med et lun rundstykke.

Lejlighederne

Lejlighederne er helt nye og intet er overladt til tilfældighederne. I lejlighederne er der alt, du har brug for på skiferien – selv en opvaskemaskine, så I ikke skal spille om, hvem der skal tage opvasken. Som bonus er der som udgangspunkt ingen opredninger i stuen – det vil sige, at hvis I er en familie på fire der skal afsted sammen, er der to soveværelser OG en stue, I kan være i.

Beliggenhed

HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort ligger ikke lige op og ned af liften – faktisk ligger den lige mellem de to store lifte i byen. Dog går skibussen lige foran døren som fragter dig hurtigt til en af liftene, og det gør at du hver morgen har mulighed for at vælge, hvor du skal starte din skidag fra den pågældende dag.

Centrum af Wagrain er cirka 10 minutters gang væk.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Hotel Alpina Wargrain eller The people'z Bar, men der er flere. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.

Når du bor i lejlighed i Wagrain, har du mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet, aftensmad eller halvpension, bestående af en 3 retters menu. Måltiderne kan du nyde på Heart Hotel Himmelberg i den hyggelige lounge. Dette kan tilkøbes ved bestilling af rejsen, eller hos guiderne der ringer til jer ugen inden ankomst.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde jer velkommen i Wagrian på HOFGUT Apartment & Lifestyle Resort.

Afstande

Afstand til piste: 1600 m

Afstand til lift: 1600 m

Afstand til centrum: 1000 m

Afstand til skibus: 0 m

Afstand til skileje: 1600 m

Værelset

TV Ja

Slut rengøring Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Rengøring Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mikrobølgeovn Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Bar Ja

Restaurant Ja

Minimarked Ja

Faciliteter

Babyseng: Ja

Børnevenlig: Ja

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Kæledyr (på forespørgsel): 15 € pr dag

Vis mere

Legerum: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

3 værelses lejlighed 2-4 personer - Lärche 3

Lækker lejlighed med 2 soveværelser 1 forældre soveværelse på ca. 20 kvm med dobbeltseng 180x200cm samt badeværelse, derudover et børneværelse på ca. 10 kvm med lidt mindre dobbeltseng 170x200cm samt tilhørende badeværelse. Udover dette er der opholdsrum på ca. 28 kvm med fuldt udstyret køkken.

Sengelinned - Håndklæder - Slutrengøring - TV - WIFI

4 værelses lejlighed 3-8 personer - Lärche 4

Lækker lejlighed med 3 soveværelser samt køkken og opholdsrum. Alle værelser har eget tilhørende bad og toilet. 1 soveværelse er på ca. 31 kvm med dobbeltseng på 160x200cm en enkeltseng samt køjeseng på 90x200cm. Det andet soveværelse er på ca. 18 kvm med stor dobbeltseng på 200x200cm. Det sidste soveværelse er ca. 11 kvm med en enkelt seng.

Sengelinned - Håndklæder - Slutrengøring - TV - WIFI

3 værelses lejlighed 2-4 personer - Lärche 11

Lækker lejlighed med 2 soveværelser med tilhørende bad samt køkken alrum. Det første soveværelse er på ca. 20 kvm med stor dobbeltseng på 200x200cm samt tilhørende bad med badekar. Det andet soveværelse er et mindre børne soveværelse på ca. 12 kvm med 180x200cm seng, hvor sengen går fra væg til væg, der er tilhørende toilet og bad. Derudover er der køkken alrum på ca. 27 kvm.

Sengelinned - Håndklæder - Slutrengøring - TV - WIFI

4 værelses lejlighed 2-7 personer – Eiche 4

Lækker lejlighed med 3 soveværelser 3 badeværelser samt køkken alrum. Et soveværelse med dobbeltseng 180x200cm samt køjeseng 90x200cm. Det andet soveværelse er på 16 kvm med en dobbeltseng på 200x200cm og det sidste soveværelser er på ca. 11 kvm og har en enkelt seng. Derudover er der køkken/alrum på ca. 31 kvm.

Sengelinned - Håndklæder - Slutrengøring - TV - WIFI

3 værelses lejlighed 2-5 personer - Lärche 6

Lækker 3 værelses lejlighed med 2 soveværelser og køkken alrum, samt 2 badeværelser. Det første soveværelse er på ca. 21 kvm og har dobbeltseng på 170x200cm, det andet soveværelse er på ca. 15 kvm og har en dobbeltseng på 180x200cm. Derudover er der et køkken alrum på ca. 21 kvm.

Sengelinned - Håndklæder - Slutrengøring - TV - WIFI

AccommodationTypes