Italien, Livigno

Hotel

Alpen Village Hotel

Inkl. 6 dages liftkort Inkl. halvpension inkl. transfer
Inkl. halvpension Inkl. 6 dages liftkort
Total 0,-
Bestil
Pris pr. person fra: DKK 0 Prisdetaljer

Vælg afgang fra Kastrup 15 jan

Vælg værelser

15 jan
22 jan
5 feb
12 mar
19 mar

Alternativ 1

1 x Dobbeltværelse Standard (2 personer)

Se værelsesbeskrivelse

  • TV
  • Føntørrer
  • WiFi i værelse
  • Bruser
  • Toilet
15 jan
22 jan
5 feb
12 mar
19 mar

Fakta

Om Alpen Village Hotel

På Alpen Hotel Village i Livigno bor du i naturskønne opgivelser med kort afstand til liften, på et hotel som lover et super komfort fra start til slut!

På Alpen Hotel Village i Livigno bor du i naturskønne opgivelser med kort afstand til liften, på et hotel som lover super komfort fra start til slut!Her kan du nyde en drink i hotellets panorama bar, inden i indtager et lækkert måltid i restauranten. Alle ophold på hotellet er med halvpension, og her er der to muligheder for at spise. Du kan vælge enten en selvbetjeningsmiddag med en stor salatbuffet, pasta og grill. Denne er inkluderet i dit ophold på hotellet. Du kan også vælge at spise i pizzarestauranten ‘iL Borgo’ mod et ekstra beløb. Her kan du prøve hotellets lækre pizzaer eller udsøgte al a carte-menu.

Wellness på skiferien

Det store wellness-område på Alpen Hotel Village er senest renoveret til vinteren 2020 med en ny indendørs pool med poolbar, som er forbundet med en udendørs pool med udsigt over byen. Som om det ikke allerede der lød for godt til at være sandt, så har de faktisk også lavet et nyt sauna-område kun for voksne med en panorama-sauna, en bio sauna, et tyrkisk bad, et romansk bad og tre afslapning-zoner. Ydermere er der også kommet et børnepool-område med 2 forskellige rutsjebaner og en farvepool. Der er altså garanti for at få hvilet de trætte skiben!

Fitness

På hotellet finder du et fitness-rum, hvor der er professionelt fitnessudstyr til dem, som ønsker mere energi.

Vinstue og bar

Hotellet består af en central bygning, hvor I finder receptionen, en dejlig lounge, en bar hvor I kan slukke tørsten og nyde udsigten, samt en indbydende restaurant. Receptionen og baren er renoveret i 2020 og er absolut et besøg værd. Her finder du blandt andet en vinstue med over 200 forskellige vine og 100 forskellige champagner. Der er også et klaver, en pejs og en helt fantastisk terrasse ud over Livigno.

Familiehotel i Livigno

Familien Galli driver dette hotel, og ligger stort fokus på at give deres gæster det bedste ophold med luksusomgivelser og fantastisk service. Her er plads til både store og små - og for de mindste er der et stort, lækkert og renoveret legerum hvor de kan bolte sig i.

Hurtigt rundt med skibusser

Gæster på hotellet er fordelt på 7 forskellige chaleter, som alle er koblet til hovedbygningen med receptionen. Hotellet ligger cirka en kilometer fra centrum, som man hurtigt kan komme til ved hjælp af skibusser som går lige ude foran døren. I aftentimerne hjælper hotellet med transport hvis man ønsker.Nortlander ønsker dig en god skiferie.

Afstande

Afstand til piste: 150 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 1200 m

Afstand til shopping: 1200 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 50 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Fitnessrum: Ja

Jacuzzi: Ja

Kæledyr: 19€/day(small)

Legerum: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Vis mere

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Familieværelse "Standard"

Stort familieværelse med en dobbeltseng og en køjeseng.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse m. dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse m. 1 opredning

Dobbeltværelse m. dusch/wc og 1 opredning.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse m. 1-2 opredninger

Dobbeltværelse m. mulighed for 1 eller 2 opredninger.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Enkeltværelse

Enkeltværelse m. dusch/wc.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Rejseplan

Udrejse

Afrejse 15.01.2022 - 13:00 - København
Ankomst 15.01.2022 - 14:50 - Innsbruck
Rejsetid 1:50
Flynr. RC7011
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Atlantic Airways

Hjemrejse

Afrejse 22.01.2022 - 15:50 - Innsbruck
Ankomst 22.01.2022 - 17:35 - København
Rejsetid 1:45
Flynr. RC7012
Terminal Oplyses senere
Flyselskab Atlantic Airways

Bagageregler 
stk. indchecket bagage á maksimalt 15 kg. Din håndbagage må veje op til 8 kg og måle op til 50 x 40 x 25 centimeter. Børn under 2 år må i alt medbringe 10 kg indchecket bagage og ingen håndbagage.  


Rejser du med et barn på under 2 år, kan du uden ekstra omkostninger medbringe en klapvogn på maksimalt 10 kg. Der må ikke pakkes andet i klapvognen, og klapvognen skal pakkes ind for at undgå skader. 


Skitransport 
Du skal bestille skitransport på forhånd. En skitransport inkluderer en skitaske med ét par ski og stave samt en støvletaske med ét par støvler og én hjelm. Alt dette må tilsammen maksimalt veje 12 kg.  


Husk, at det kun er tilladt med ét par ski i hver skitaske.  Det er muligt at tage skistøvler med som håndbagage, så længe de overholder reglerne for mål og vægt. Atlantic Airways accepterer ikke multibags. Der er begrænset plads til ski på flyet, så husk at booke skitransport i god tid. 


ABS Lavinerygsæk 
Atlantic Airways tillader per person én lavinerygsæk, der indeholder en patron med komprimeret luft i Div. 2.2. Rygsækken kan også være udstyret med en pyroteknisk udløsningsmekanisme, som indeholder under 200 mg netto af Div. 1.4S.   


Rygsækken skal være pakket således, at den ikke kan aktiveres utilsigtet. Rygsækkens airbags skal være udstyret med trykudløsningsventiler. Specialgodkendelse påkræves, og såfremt du ønsker at medbringe en ABS Lavinerygsæk, skal du kontakte Atlantic Airways senest 7 hverdage inden afrejse. Lavinerygsække skal checkes ind og er ikke håndbagage. 


Mad ombord på flyet 
Der kan købes et lille udvalg af snacks og drikkevarer ombord på flyet. 


Bestil siddeplads i flyet 
Du kan reservere et sæde i flyet mod betaling fra 60 dage og frem til 48 timer før afgang. Du kan bestille din siddeplads ved at klikke her. Du skal logge ind med dit bookingnummer, som du finder på dit rejsebevis.


Check-in 
Self-service check-in i automaterne i lufthavnen er muligt for alle. Du skal vælge Atlantic Airways og følge instruktionerne på skærmen. Du skal bruge din unikke kode, som du finder på dit endelige rejsebevis under flyinformation. I Københavns Lufthavn, Kastrup, foregår check-in i Terminal 3. I Billund Lufthavn er det muligt at checke-in via self-service-maskinerne. 

AccommodationTypes