Italien, Livigno

Hotel Lac Salin

Halvpension

Fakta

Om Hotel Lac Salin

Lac Salin er et af Livignos bedste hoteller. Et sandt luksushotel, der byder på fantastisk mad, god beliggenhed og wellness i særklasse.

Lac Salin ligger på Carosello siden af Livigno. Lige udenfor hotellet går skibussen, som er gratis, og tager dig til nogle af hovedliftene eller Livignos hyggelige gågade, hvor du finder et decideret shopping mekka i byens mange toldfri butikker.

Et af de bedste hoteller i Livigno


Lac Salin er som sagt et af Livignos absolut bedste hoteller. Hotellet er stilfuldt indrettet og hotellets restaurant er anbefalet i Michelin's guide. Denne byder dig på en lækker morgenmadsbuffet med hjemmebagt brød og en 3 eller 5 retters aftenmenu. Desuden har hotellet et bredt vin-sortiment, så vinen og maden altid spiller sammen. Der er livemusik på hotellet fem gange i ugen i hotellets pianobar.

Spa og wellness på skiferien


Ikke nok med det så byder hotellet på et stort spa- og wellnessområde, hvor du kan boltre dig i swimmingpool, spabad, dampbad, fitness og meget mere. Massage og diverse behandlinger kan også tilkøbes i dette overflødighedshorn af forkælelse. Vær opmærksom på at børn under 14 år ikke må anvende saunaerne.

Værelserne på hotellet


Værelserne er, som resten af hotellet, indrettet i flot stil og har alle eget toilet/bad, TV, Wi-Fi, altan, minibar samt badekåber og badetøfler til brug i hotellets spa-område.


Der er vidst ikke andet at sige, end at vi glæder os til at se dig på skiferien til Livigno!

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 500 m

Afstand til centrum: 25 m

Afstand til shopping: 250 m

Afstand til skibus: 150 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Kæledyr (på forespørgsel): Small pets €20/night

TV rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Superior Sun

Dobbeltværelse på 28 m2 med stor dobbeltseng, sofa og balkon. Værelset har eget badeværelse med dusch/wc. Der er mulighed for 2 opredninger i værelset.
Balkon - Sengelinned - Toilet - Bad - Håndklæder - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Deluxe

Dobbeltværelse på 35 m2 stor dobbeltseng, sovesofa (til 2 personer) og TV, aircondition og balkon. Værelset har eget badeværelse med både badekar og dusch.
Balkon - Badekar - Sengelinned - Bad - Toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis) 

Dobbeltværelse Prestige

Dobbeltværelse på 44 m2 med stor dobbeltseng og sovesofa (til 2 personer). Værelset har eget badeværelse med både badekar og dusch.
Badekar - Sengelinned - Bad - Toilet - Håndklæder - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes