Italien, Livigno

Alpen Village Hotel

Halvpension

Fakta

Om Alpen Village Hotel

På Alpen Hotel Village i Livigno bor du i naturskønne omgivelser med kort afstand til liften, på et hotel som lover et super komfort fra start til slut!

På Alpen Hotel Village i Livigno bor du i naturskønne opgivelser med kort afstand til liften, på et hotel som lover super komfort fra start til slut!

Her kan du nyde en drink i hotellets panorama bar, inden i indtager et lækkert måltid i restauranten. Alle ophold på hotellet er med halvpension, og her er der to muligheder for at spise. Du kan vælge enten en selvbetjeningsmiddag med en stor salatbuffet, pasta og grill. Denne er inkluderet i dit ophold på hotellet. Du kan også vælge at spise i pizzarestauranten ‘iL Borgo’ mod et ekstra beløb. Her kan du prøve hotellets lækre pizzaer eller udsøgte al a carte-menu.

Wellness på skiferien

Det store wellness-område på Alpen Hotel Village er senest renoveret til vinteren 2020 med en ny indendørs pool med poolbar, som er forbundet med en udendørs pool med udsigt over byen. Som om det ikke allerede der lød for godt til at være sandt, så har de faktisk også lavet et nyt sauna-område kun for voksne med en panorama-sauna, en bio sauna, et tyrkisk bad, et romansk bad og tre afslapning-zoner. Ydermere er der også kommet et børnepool-område med 2 forskellige rutsjebaner og en farvepool. Der er altså garanti for at få hvilet de trætte skiben!

Fitness

På hotellet finder du et fitness-rum, hvor der er professionelt fitnessudstyr til dem, som ønsker mere energi.

Vinstue og bar

Hotellet består af en central bygning, hvor I finder receptionen, en dejlig lounge, en bar hvor I kan slukke tørsten og nyde udsigten, samt en indbydende restaurant. Receptionen og baren er renoveret i 2020 og er absolut et besøg værd. Her finder du blandt andet en vinstue med over 200 forskellige vine og 100 forskellige champagner. Der er også et klaver, en pejs og en helt fantastisk terrasse ud over Livigno.

Familiehotel i Livigno

Familien Galli driver dette hotel, og ligger stort fokus på at give deres gæster det bedste ophold med luksusomgivelser og fantastisk service. Her er plads til både store og små - og for de mindste er der et stort, lækkert og renoveret legerum hvor de kan bolte sig i.

Hurtigt rundt med skibusser

Gæster på hotellet er fordelt på 7 forskellige chaleter, som alle er koblet til hovedbygningen med receptionen. Hotellet ligger cirka en kilometer fra centrum, som man hurtigt kan komme til ved hjælp af skibusser som går lige ude foran døren. I aftentimerne hjælper hotellet med transport hvis man ønsker.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.Nortlander ønsker dig en god skiferie.

Afstande

Afstand til piste: 150 m

Afstand til lift: 200 m

Afstand til centrum: 1200 m

Afstand til shopping: 1200 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 1500 m

Værelset

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Babyseng: 10 € per day

Fitnessrum: Ja

Garage: On reguest

Jacuzzi: Ja

Kæledyr (på forespørgsel): 19€/day(small)

Legerum: Ja

Vis mere

Lounge: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum: Ja

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Standard

Værelse på ca. 18 m2 med gulvtæppe. Værelset har en dobbeltseng og badeværelse med bruser.
OBS denne værelseskategori er ikke nyrenoveret.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV

Dobbeltværelse Standard med 1 opredning

Værelse på ca. 18 m2 med gulvtæppe. Værelset har en dobbeltseng, ekstra seng og badeværelse med bruser.
OBS denne værelseskategori er ikke nyrenoveret.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

Dobbeltværelse Standard med 2 opredninger

Værelse på ca. 18 m2 med gulvtæppe. Værelset har en dobbeltseng, køjeseng, badeværelse med bruser og skrivebord.
OBS denne værelseskategori er ikke nyrenoveret.
Sengelinned - Hårtørrer - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (gratis)

OBS: På hotellet findes også renoverede værelser i forskellige kategorier. Ønskes et af disse værelser er det muligt at få tilsendt pris på dette.

AccommodationTypes