Italien, Livigno

Lejlighed

Residence Vallechiara

Fakta

Om Residence Vallechiara

Er I en større gruppe der skal afsted på skiferie og vil I derfor gerne have meget plads der hvor I bor, så kig nærmere på Residence Vallechiara her.

Klassisk italiensk stil

Ved en af de mindste af de syv kirker i Livigno, ligger Residence Vallechiara som byder på store lejligheder i klassisk italiensk stil.Der er både en 2, 3 og 4-værelses lejlighed i komplekset, så her er der plads til hele familien!

Beliggenhed

Residence Vallechiara ligger en kort bustur fra Carosello 3000 i byens sydlige del i rolige omgivelser.Nogle hundrede meter fra lejlighederne ligger nærmeste lille købmand, hvor du kan købe de vigtigste fornødenheder. Omtrent 100 meter fra huset ligger nærmeste reelle supermarked, som byder på herlige italienske specialiteter.Hader du også lange gåture i skistøvler?Så er det heldigt at skibussen går 50 meter fra huset, så du let kan komme rundt i Livigno og teste skiløb på Mottolino siden eller få en god gåtur i den hyggelige gågade, som ligger i den anden ende af byen.

Du bør bo her hvis?

Du ønsker store lejligheder med plads til hele familien eller vennegruppen.Residence Vallechiara ligger lidt i udkanten af Livigno, men hvis du ikke har noget imod en bustur så er dette bestemt ingen hindring!Fordelen ved at bo lidt udenfor byen er blandt andet at du får mere natur for pengene.Det vigtigste her er:- Gode busforbindelser- Store rummelige lejligheder

Hvordan smager maden så?

I Livigno kan du være sikker på at du kan god mad, god vin og selvfølgelig god kaffe.Tag på eventyr i supermarkederne i byen og fold din indre Michelin kok ud i køkkenet i Residence Vallechiara. Mit råd til dig: Køb nogle lokalproducerede varer, noget god vin og hop hjem i lejligheden forkæl dine medrejsende med god frisk mad. Vær opmærksom på, at det er en mikrobølgeovn der er i lejlighederne.Nu siger jeg lokalproduceret?Jeps! Du læste rigtigt. Livigno er faktisk et landbrugsområde (det er derfor det kan lugte til af stald nogle steder i byen) og det meste kød og mejeriprodukter du finder i Livigno er også produceret i byen.Snyd heller ikke dig selv for en frokost eller middag på en af byens mange restauranter. Spørg dine guider til råds hvis du ønsker anbefaling, de plejer som regel at have ret godt styr på hvor du finder bedst mad til pengene.

Ekstra tilbehør / Værd at vide

  • Skikælder
  • Gratis parkering
  • Slutrengøring inkl.
  • Wifi mod gebyr

Afstande

Afstand til piste: 50 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 3000 m

Afstand til shopping: 100 m

Afstand til skibus: 50 m

Afstand til skileje: 700 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Slut rengøring Ja

Elkedel Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Fryser Ja

Kogeplade Ja

Mikrobølgeovn Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Garage: 40€/week

Skirum: Ja

WiFi (mod betaling): 10€/week

2-vær. lejlighed (max. 4 pers.)

Indeholder et soveværelse, et køkken/opholdsrum med opredning til 2 personer og et badeværelse.
Balkon - Sengelinned - Kogeplade - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (ekstra beregning)  

3-vær. lejlighed (max. 6 pers.)

Indeholder to soveværelser, et køkken/opholdsrum med opredning til 2 personer og et badeværelse.
Balkon - Sengelinned - Kaffemaskine - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (ekstra beregning)  

4-vær. lejlighed (max. 6 pers.)

Ældre og mere rustik lejdelighed som indeholder entré, stort køkken med spisebord, stue med sofa hjørne og udgang til balkon, tre soveværelser med dobbeltsenge og to badeværelser med bruser.
Balkon eller terrasse - Sengelinned - Kogeplade - Opvaskemaskine - Fryser - Mikrobølgeovn - Køleskab - Håndklæder - TV - El-kedel - Wi-Fi (ekstra beregning)  

AccommodationTypes