Italien, Livigno

Hotel Galli's Centro

Halvpension

Fakta

Om Hotel Galli's Centro

Vil du gerne bo midt i centrum hvor alt sker, og samtidig have kort afstand til pisten og liften, så er Hotel Galli’s Centro noget for dig!

På Hotel Galli’s Centro har du central placering i byen, og er tæt på skiløbet. Den helt perfekte kombination, hvis du spørger os.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Hotellet er placeret midt i Livignos sprudlende byliv, hvor handlemulighederne er mange. Ekstra bonus er, at Livigno er en toldfri by, så du kan gå amok i de forskellige specialbutikker, restauranter, barer og indkøbsmuligheder.

Derudover starter og slutter dagens skiløb, 30 meter fra hotellet, så du hver morgen har nem adgang til de nypræparerede pister, i det skønne skiområde. Det er ikke kun liften og pisten der ligger tæt på hotellet, du finder nemlig også skiudlejningen og skiskolen lige i nærheden, så du har alt indenfor en overskuelig afstand på skiferien.

Slut dagen på solterrassen

Hotel Galli’s Centro har en dejlig terrasse der er placeret på solsiden, så når skidagen er ved at være omme, er det oplagt lige at slutte dagen af på terrassen, i eftermiddagens sidste solstråler. Ikke nok med at det er en solterrasse, så ligger hotellets bar også ved terrassen. Her kan du altså sidde og nyde barens store udvalg af kølige drinks, efter pisterne er blevet udforsket. Baren har åbent helt til klokken 24:00 om natten og byder på gæstfri stemning.

Skiferie med halvpension

På din skiferie til dette hotel, får du halvpension på alle ophold. Når du vågner om morgenen, sørger hotellet for at du kan indtage en solid morgenmadsbuffet, inden du drager ud på en hel dag på ski - med mætte maver fungerer skihelten bedst. Når skidagen er omme, skal du igen forkæles med en dejlig middag, her får du en god 3-retters valgmenu. Der tilbydes både internationale og lokale retter, så der er mad for enhver smag. Hotellets restaurant og pizzaria, serverer i øvrigt en af byens bedste pizza’er - det er win-win.

Værelserne

Værelserne, der er renoveret i efteråret 2022, er alle i forskellige størrelser. Værelserne er indrettet med eget toilet og badeværelse, TV og en minibar. Der er også trådløst internet på værelserne, hvis du skulle have brug for at tjekke din e-mail på skiferien.

Kommer du selv kørende til Livigno, er der gratis parkering ved siden af huset. Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af Bikelivigno, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.

Afstande

Afstand til piste: 30 m

Afstand til lift: 30 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 30 m

Afstand til skibus: 100 m

Afstand til skileje: 30 m

Værelset

Minibar Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Skirum: Ja

WiFi: Ja

AccommodationTypes