Østrig, Schladming

Sporthotel Royer

Halvpension

Fakta

Om Sporthotel Royer

På Sportshotel Royer er der altid noget at lave, her får I nemlig en masse sports faciliteter som I kan bruge når den ikke står på skiløb.

Sportshotel Royer

Få en uforglemmelig skiferie på dette fremragende hotel i Østrig.På denne naturskønne destination, der ligger midt i Schladming-Dachstein-regionen, tilbyder Sportshotel Royer de perfekte rammer for en aktiv og uforglemmelig ferie.

Omgivelser

Hotellets ejer og iværksætter Ernst Royer, som er født og opvokset i Schladming, startede bebyggelsen af Sporthotel Royer i starten af 1970’erne. Ernst Royer har siden begyndelsen været meget initiativrig og med sin klare vision, har han år efter år investeret i nye tiltag. Heriblandt et kæmpe sport og aktivitetscenter, der tilbyder ufattelig mange sportsaktiviteter, alt under et tag.Hotellet har pæne værelser af varierende størrelse i elegant moderne indretning og med kun 5 minutters gang til byens store Planet Planai lift, ligger hotellet på en perfekt placeret.

Hvordan smager maden?

På Sportshotel Royer får du halv-pension og du kan hver morgen, se frem til stor morgenmadsbuffet med et bredt udvalg af pølse, ost og flere forskellige marmelader. Der serveres hver aften en 5-retters menu som i løbet af ugen, både byder på østrigske og internationale retter. Får du lyst til en nightcap inden sengetid, kan du benytte dig af en af de 2 hotelbarer, der med glæde vil server dig en cocktail eller en double whiskey.

Særlige karakteristika / Ekstra tilbehør

 • Tennisbaner
 • Squashbane
 • Fitnesscenter
 • Basketball
 • Fodboldbane
 • Indendørs skydebane
 • Organiseret sportsaktiviteter
 • Billiard og dart
 • Bowlingbaner
 • Bordtennis
 • Stor udvalg af brætspil
 • Swimmingpool
Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Parkhaus Planai og Congress Parkplatz, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

  Afstande

  Afstand til piste: 500 m

  Afstand til lift: 500 m

  Afstand til centrum: 400 m

  Afstand til shopping: 250 m

  Afstand til skibus: 0 m

  Afstand til skileje: 300 m

  Værelset

  Pengeboks Ja

  TV Ja

  Føntørrer Ja

  Bruser Ja

  Toilet Ja

  Mad og drikke

  Pension Halvpension

  Bar Ja

  Restaurant Ja

  Halvpension Ja

  Faciliteter

  Babyseng: Ja

  Dampbad: Ja

  Garage: €10/day

  Konferencerum: Ja

  Kæledyr (på forespørgsel): €10/day

  Reception: Ja

  Vis mere

  Sauna: Ja

  Skirum: Ja

  Solarium: Ja

  Solterrasse: Ja

  SwimmingPool: Ja

  Wellness: Ja

  WiFi: Ja

  Dobbeltværelse

  Dobbeltværelse m. dusch/wc.
  Balkon - Sengelinned - Hårtørrer - Minibar - Pengeskab - Bad og toilet - Telefon - Håndklæder - TV - Wi-Fi (ekstra beregning) 
  

  Dobbeltværelse som Enkeltværelse m. dusch/wc

  Dobbeltværelse som Enkeltværelse m. dusch/wc.
  Sengelinned - Hårtørrer - Pengeskab - Bad og toilet - Håndklæder - TV - Wi-Fi (ekstra beregning) 

  AccommodationTypes