Østrig, Schladming

Johann Schladming

Halvpension

Fakta

Om Johann Schladming

Drømmer du om at bo lige i hjertet af Schladming, med kort afstand til liften? - Velkommen til Johann Schladming.

På Hotel Johann Schladming bor du i centrum, ja faktisk lige midt på hovedgaden i Schladming, og få minutters gang til skiløbet. Der er nemlig kun 350 meter til den nærmest lift, Planai.

Beliggenhed

Johann Schladming ligger med byens restauranter, barer, butikker og supermarkeder, lige uden for hoveddøren. Her er der ingen undskyldning for, ikke at gå på opdagelse i Schladmings gader, østrigske specialiteter eller den østrigske afterski.

Med kun 350 meter til den nærmest lift, der tager dig op i det fantastiske skiområde, er det nemt og hurtigt at komme ud på ski og hjem i varmen igen.

Glæd dig til lækker mad

På Johann Schladming får du halvpension, så du ikke behøver at tænke på hverken morgen- eller aftensmaden - det eneste du skal, er at sætte dig til rette i restauranten.

Hver morgen når du vågner, kan du glæde dig til at sætte tænderne i en dejlig morgenmadsbuffet, der har alt hvad hjertet begærer. Der er garanti for, at du er fyldt op med energi til flere timer på ski.

Hver aften, vil de østrigske kokke Lukas og Christian, fremtrylle en skøn middag med regionale råvarer og lokale retter. Efter en hel dag på pisten, kan du godt glæde dig til at sætte tænderne i en lækker 5-retters middag, i de lækre og hyggelige omgivelser, i restauranten. Du får også en kold og varm forret, samt salatbuffet.

Efter aftensmaden kan du slutte dagen af i hotellets bar, hvor du kan nyde en dejlig drink, cocktail og små snacks. Hotellet har også sin egen vinkælder, hvor der er det helt store udvalg af vine, du kan nyde.

Afslapning i spa og wellness

Hvis du ikke er til vild og livlig østrigsk afterski, eller bare trænger til at lade batterierne op, kan vi anbefale at slappe af i hotellets skønne wellness-afdeling. Du finder alt hvad kroppen begærer af spa- og wellness muligheder, blandt andet finsk sauna, urte sauna og dampbad. Fra december 2022 får hotellet også en helt ny infinity pool på taget, som du kan tage et par svømmetag i.
Trænger du til yderligere behandlinger, er der mulighed for at bestille, mod betaling, flere forskellige massager.

Ønsker du at holde formen ved lige på skiferien, og du ikke synes du har fået pulsen nok op på pisterne, er der mulighed for at få rørt kroppen i hotellets fitnessafdeling.

Værelserne

Hotellet er i moderne østrigsk stil, og værelserne er indrettet moderne med trægulve og er dejlig lyse. De er indrettet med masser af plads, så du kan føle dig godt tilpas og afslappet, og så du kan komme helt ned i gear på ferien.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved Parkhaus Plani og Congress Parkplatz, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Kæledyr på skiferien

Hvis du vil have dit kæledyr med på skiferien, er denne indkvartering noget for dig. Kæledyr er velkomne her på forespørgsel og mod ekstra betaling. Du skal blot skrive til os for en prisopgørelse.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Nortlander glæder sig til at byde dig velkommen til Schladming på årets skiferie!

Afstande

Afstand til piste: 400 m

Afstand til lift: 350 m

Afstand til centrum: 0 m

Afstand til shopping: 0 m

Afstand til skibus: 250 m

Afstand til skileje: 350 m

Værelset

Minibar Ja

Pengeboks Ja

TV Ja

Føntørrer Ja

Wi-fi i værelset Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Kæledyr Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Dampbad: Ja

Fitnessrum: Ja

Kæledyr (på forespørgsel): 30 € pr dag

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Vis mere

Solterrasse: Ja

SwimmingPool: Ja

WiFi: Ja

Dobbeltværelse Standart


Lækkert dobbeltværelse på 23 - 27 kvm. Værelset har dobbeltseng og derudover badeværelse med brus, derudover er der minibar, TV, safe, samt internet på værelset.

Sengelinned - Håndklæder - WiFI ( gratis )

Juniorsuite FREIraum


Stor og lækker juniortsuite til 2 personer på 35 - 40 kvm. Værelset har dobbeltseng samt en lille sofragruppe, derudover er der badeværelse med brus samt minibar, TV, safe og internet på værelset.

Sengelinned - Håndklæder - WiFI ( gratis )


Familieværelse FAMILIENsinn 2 - 4 personer


Lækkert familieværelse på 27 - 33 kvm, med et seperat børneværelse med køjeseng og TV. Derudover har værelset dobbeltseng samt badeværelse med brus, minibar, TV safe og internet på værelset.

Sengelinned - Håndklæder - WiFI ( gratis )

AccommodationTypes