Frankrig, Tignes

Hotel

Hotel Chalet Alpina

Halvpension inkl. transfer
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Der er ingen ledige rejser

Turistskat betales på destinationen

Der er desværre ingen ledige værelser på dette hotel i den valgte periode.

Fakta

Om Hotel Chalet Alpina

"Le Chalet Alpina" byder velkommen til en skiferie i Tignes, hvor I bor i enkle, men hyggelige omgivelser - kun 150 meter fra liften, pisten og centrum.

Der er tænkt på det hele, for at I kan koncentrere jer om det vigtige, men hvordan skiferien udfolder sig, er fuldkommen op til jer.

Beliggenhed med det hele inden for rækkevidde

De tre pejlemærker på en skiferie er piste, lift, og centrum. I alle tre tilfælde, kan I godt indstille afstanden til 150 meter. I er således tæt på det hele, uanset om I er på vej ud eller hjem fra ski. Det betyder også, at de natlige aktiviteter eller nærmeste indkøbsmuligheder aldrig er langt væk.

Halvpension

På trods af det bekvemmelige i nærliggende indkøbsmuligheder, så er det begrænset, hvor meget I får brug for at handle ind. Opholdet på "Le Chalet Alpina" er nemlig med halvpension, hvilket betyder, at I bliver vækket med morgenmad om morgenen og sendt i seng igen om aftenen med maverne fulde.

Enkle lejligheder

Lejlighedernes standard er simpel, men der er præcis, hvad I behøver for en fuldendt skiferie. På trods af et ophold med halvpension, så har lejlighederne også køkken, hvis I nu skulle få lyst til frikadeller en enkelt aften.
Bomber i poolen eller pukler på pisten

Alt i alt

Uanset om I er hardcore skiløbere med energi til skiløb fra morgen til aften eller om I i lige så høj grad er til afslapning ved poolkanten, så kan I roligt bestille årets skirejse til Le Chalet Alpina, da her også er lækker opvarmet pool, som frit kan benyttes.Så uanset evner og temperament, glæder vi os til, at se dig og dine nærmeste til en skiferie her i Tignes.

Ankommer du i elbil, er der mulighed for at lade bilen i byen. Der ligger en ladestation ved siden af turist kontoret, men der er flere i byen. Spørg guiderne, når de ringer ugen før afrejse, for mere information.

Turistskat opkræves på destinationen

Turistskatten skal betales direkte til hotellet - enten kontant eller med kreditkort, og er ikke inkluderet i rejsens pris, da vi ikke må og kan håndtere økonomi mellem regering og gæst. Turistskat pr. person pr. nat varierer fra € 0,50 - € 4,50. Der vil derfor maksimalt blive opkrævet € 31,50 pr. person, og dette er ved en uges ophold på et 5-stjernet ophold. Afgiftens størrelse er på baggrund af den officielle hotelklassificering og destination. Børn er undtaget at betale turistskat– alder varierer fra land/destination og til hotel. Læs mere her.

Afstande

Afstand til piste: 150 m

Afstand til lift: 150 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 0 m

Afstand til skileje: 150 m

Værelset

TV Ja

Bruser Ja

Toilet Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Sauna: Ja

Skirum: Ja

SwimmingPool: Ja

WiFi (mod betaling): surcharge

Dobbeltværelse

Værelse med dobbeltseng samt dusch/wc og lille tekøkken. Nogle værelser har balkon, men da det ikke er alle, kan balkon ikke garanteres. Værelset er til max 2 voksne og 1 barn (Barnet må max være 10år gammel).
Balkon- Sengelinned – Bad og toilet -Håndklæder– TV – Wi-Fi (ekstra beregning)

Enkeltværelse

Værelse med en soveplads samt dusch/wc og lille tekøkken.
Balkon- Sengelinned – Bad og toilet -Håndklæder– TV – Wi-Fi (gratis)
 

Suite

Store Suite (25-36 kvm) med køkkenniche, badeværelse og de fleste med balkon.
Sengelinned –Kaffemaskine - Bad og toilet -Håndklæder – TV – Wi-Fi(ekstra beregning)
 

Suite Home

Sengelinned –Kaffemaskine - Bad og toilet -Håndklæder – TV – Wi-Fi(ekstra beregning)

AccommodationTypes