Frankrig, Tignes

Hotel

Apartment Le Jhana

Fakta

Om Apartment Le Jhana

Dette smukke 4-stjernet lejlighedskompleks stod færdigbygget tilbage i 2011, og hver af de 4 stjerner er fuldt fortjent - her er nemlig kun 75 meter til den nærmeste lift og et lækert wellness-område.

Den første stjerne får Le Jhana ved at placeringen af ejendommen! Her bor du både tæt på pisten og liften, der er faktisk kun 75 meter til nærmeste lift, og du kan køre direkte til lejligheden på ski.

Lækkert wellness-område


Den anden blinkende stjerne, lejligheden har fortjent, er for deres wellness-område.
Efter en lang dag på bakkerne, kan du når du vender hjem, krybe ind i den boblende jacuzzi eller besøge stedets indendørs swimmingpool. Alt dette findes i lejlighedskomplekset Nevada, der ligger 300m fra lejlighederne.

Store lejligheder til familien eller vennerne


Den tredje stjerne går i opfyldelse med de store lejligheder, der tilbydes her. Her kan hele familien eller alle venner bo under ét tag.

De lækre og fuldt udstyrede lejligheder kommer desværre uden deres egen kok, men køkkenstandarden er meget høj, og her er der rig mulighed for at udleve din indre “Chef du France!”

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 75 m

Afstand til centrum: 150 m

Afstand til shopping: 150 m

Afstand til skibus: 250 m

Afstand til skileje: 150 m

Værelset

Balkon / Terrasse Ja

TV Ja

Kaffemaskine Ja

Føntørrer Ja

Elkedel Ja

Bad eller Badekar Ja

Toilet Ja

Køleskab Ja

Sengelinned Ja

Håndklæder Ja

Ovn Ja

Kogeplade Ja

Opvaskemaskine Ja

Wifi i lejlighed Ja

Mad og drikke

Faciliteter

Dampbad: Ja

Garage: 60€/week

Jacuzzi: Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

Vis mere

Slutrengøring undtagen køkken: Ja

SwimmingPool: Ja

Vaskeservice: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Lejlighed 3-værelses 6 personer

3 værelses lejlighed til 6 personer (50-55m²) Et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med 2 enkeltsenge, opholdsstue med sovesofa til 2 personer, badværelse med håndvask og badekar samt toilet.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Miniovn - Ovn – Køleskab –Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 
 

Lejlighed 4-værelses 8 personer

4 værelses lejlighed til 8 personer (70-80m²) Et soveværelse med dobbeltseng. To værelser med hver 2 enkeltsenge. Opholdsstue med sovesofa til 2 personer. To badeværelser, et med håndvask og badekar samt et med håndvask og brusebad samt 2 toilet.  
Balkon - Sengelinned -Kaffemaskine -Kogeplade -Opvaskemaskine -Hårtørrer – Miniovn - Ovn – Køleskab –Telefon - Håndklæder -Brødrister - TV - Elkedel - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes