Frankrig, Tignes

Hotel

Hotel Village Montana

Halvpension
Inkl. halvpension Inkl. 0 dages liftkort

Fakta

Om Hotel Village Montana

Hotel Village Montana ligger i hjertet af Tignes, og her får du både ski-in/ski-out, lækker wellness og en stor opvarmet pool.

I familie med resten af Village Montana har vi selvfølgelig også Hotel Village Montana på programmet. Hotellet er som resten af "familien" lokaliseret i hjeret af Tignes Le Lac i Village Montana området.


Beliggenhed med ski-in/ski-outDette skønne chalet hotel byder jer varmt velkommen i det bedste omgivelser man kunne tænke sig. Med ski in / ski out beliggenhed og masser af afslapning og forkælelses muligheder, er Hotel Village Montana simpelthen et must at prøve.

Lækker wellness og pool

Hotellets Spa afdeling tilbyder jer en vanvittig lækker udendørs 32 grader opvarmet Nordic swimmingpool, sauna, orientalsk dampbad, jaquzzi område og lounge samt diverse massage behandlinger - mod betaling.

Stort udvalg af mad - både morgen og aften

Selve Village Montana området tilbyder 4 forskellige type restauranter og i Hotel Village Montana finder du bl.a "byens" traditionelle franske cusine restaurant "Les Chanterelles" hvor hotellets 1/2 pension nydes. Morgenmaden er en stor dejlig buffet med et meget stort udvalg. Aftensmaden er en lækker 5 retters menu, med forskellige valgmuligheder og til børnene findes selvfølgelig en anden menu hvis dette ønskes. Det samme gælder hvis man er vegetar.


Ses vi?Alt i alt er dette et fantastisk hotel, som du bør opleve sammen med din familie eller venner for at opleve den ultimative skiferie. Village Montana står i hvert fald klar til at byde jer varmt velkommen.

Afstande

Afstand til piste: 0 m

Afstand til lift: 100 m

Afstand til centrum: 200 m

Afstand til shopping: 250 m

Afstand til skibus: 350 m

Afstand til skileje: 450 m

Værelset

TV Ja

Mad og drikke

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurant Ja

Minimarked Nej

Faciliteter

Babyseng: Ja

Badekar: Ja

Balkon/terrasse: Ja

Bruser: Ja

Dampbad: Ja

Føntørrer: Ja

Vis mere

Halvpension: Ja

Hotel: Ja

Jacuzzi: Ja

Parkering (mod betaling): Ja

Reception: Ja

Sauna: Ja

Skirum med støvletørrer: Ja

SwimmingPool: Ja

Toilet: Ja

WiFi: Ja

WiFi i værelse: Ja

Dobbeltværelse Superior

Dobbeltværelse Superior, 33 kvm. Værelset har eget bad og toilet med hårtørrer og håndklædevarmer. Der er satelit LCD tv, telefon, gratis wifi og balkon
Balkon - Badekar - Sengelinned -Hårtørrer -Bad og toilet-Telefon - Håndklæder -TV - Wi-Fi (gratis) 

AccommodationTypes